DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 6 of 6

Thread: Droid 2 global will liberty work

  1. Junior Droid
    karnage's Avatar
    Member #
    66868
    Join Date
    May 2010
    Location
    TN
    Posts
    18
    Phone
    TBolt
    #1

    Droid 2 global will liberty work

    Will liberty work on a Droid 2 global does it make a difference
    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  2.  
     
     
     
  3. Senior Droid
    txter's Avatar
    Member #
    106427
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    223
    Liked
    1 times
    Phone
    Droid 2
    #2
    it wil work but only if you use rom'er v7. it will overwrite the files that make a difference between the D2 and D2G.
    you will lose sencors though. (ie: screen wont shut off when you put it by your face)
    read post one...i take it your talking about the newest version of liberty. im running liberty 2.0.1. use rom'er v7 that is posted for liberty 1.5.
    flash rom and then flash v7 and it should work.
    [ROM Tools] Team Get~R~Done D2G Rom-er Tool - a tool Convert D2 Roms for use on D2G
  4. Senior Droid
    eqforus5's Avatar
    Member #
    182041
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    TN.
    Posts
    165
    Phone
    D2G
    #3
    Other than losing the sensors it works like a dream. I have a D2G and I love it. Not having the sensors isn't that big of a deal.
    Droid 2 Global Running Liberty 2.0.1 with Epic Blue which is the SHIZNIT and Droid Fonts. LIFE IS SHORT ENJOY IT WHILE YOU CAN............
  5. Senior Droid
    txter's Avatar
    Member #
    106427
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    223
    Liked
    1 times
    Phone
    Droid 2
    #4
    i kind of miss the sensors but once you get in the habit of hitting the power button to turn the screen off your good. it took me a day of pushing buttons with my face to get it.
  6. Junior Droid
    matteh's Avatar
    Member #
    165505
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    8
    Phone
    Liberated Droid 2 Global
    #5
    Do the sensors include the accelerometer or just the proximity and light sensor?
  7. Senior Droid
    eqforus5's Avatar
    Member #
    182041
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    TN.
    Posts
    165
    Phone
    D2G
    #6
    Quote Originally Posted by matteh View Post
    Do the sensors include the accelerometer or just the proximity and light sensor?
    Not sure if it does or not never really play games on mine.
    Droid 2 Global Running Liberty 2.0.1 with Epic Blue which is the SHIZNIT and Droid Fonts. LIFE IS SHORT ENJOY IT WHILE YOU CAN............

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Droid 2 Global & Liberty
    By frasej in forum Liberty ROM D2
    Replies: 4
    Last Post: 03-08-2011, 07:39 PM
  2. Does Droid 2 Global work on non-VZW CDMA networks
    By droid2global_tobe in forum Android General Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 02-06-2011, 01:23 AM
  3. So.... DX Liberty Themes WORK for D2 TOO....
    By aquariuster in forum Liberty ROM D2
    Replies: 5
    Last Post: 01-30-2011, 10:39 PM
  4. Liberty on Droid Two Global
    By devinmrn in forum Liberty ROM D2
    Replies: 2
    Last Post: 01-23-2011, 05:03 PM
  5. Will D2 Global Source Code work for regular D2?
    By Azurikai in forum Motorola Droid 2
    Replies: 5
    Last Post: 11-29-2010, 10:08 AM

Search tags for this page

does liberty rom work for droid 2 global?

,

droid 2 global accelerometer not working

,

liberty 2.0.1 droid 2 global

,

liberty 2.0.1 droid 2 global sensors

,

liberty droid 2 global

,

liberty droid global accelerometer

,

liberty droid2 global

,

liberty droid2global

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+