DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 10 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 99

Thread: Liberty Bug Report Thread!

  1. Master Droid
    Dustin.'s Avatar
    Member #
    119781
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Joplin, Missouri
    Posts
    405
    Phone
    DROID X / Droid2
    #1

    Thumbs up Liberty Bug Report Thread!

    Hey guys, so I've already constructed a Installation/FAQ guide PDF for Liberty, and I'm wanting to compile a list of ALL CURRENT bugs/issues with Liberty. If you do have a fix, and it can be confirmed working, then I will add it to the next release of the PDF!

    Any type of major bugs or issues you find, and have or need a fix for please post up here and or PM me and I will add your bug+fix to the next FAQ guide! However, if it's just a bug report please wait patiently and I will try to get a fix for you asap!

    In PM / Post please include:
    Device:
    Bug:

    And a semi-detailed message on what exactly happens, and when it happens.

    PLEASE KEEP THIS THREAD ON TOPIC!! STRICTLY FOR BUGS/ISSUES AND FIXES ONLY!!

    Thanks!
    Dustin
    Formally know as Duhstehn.

    Liberty ROM Tester
    Droid X / Droid 2

    Follow me on Twitter!
  2. Master Droid
    bookie's Avatar
    Member #
    138136
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Lincolnton, GA
    Posts
    262
    Phone
    Droid 2
    #2
    The only problem I have is the led beside the USB port not coming on when charging the phone. This is on the d2. It happens regardless of the type of charger. Wall, car or USB from the computer. I had the same issue on gummyjar

    Sent from my DROID2 using Tapatalk
  3. Senior Droid
    gammaxgoblin's Avatar
    Member #
    151072
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    156
    Phone
    D2 lib/rubix oc & uv
    #3
    Market not registering downloads. Status bar shows the dl occuring, but market shows a dl at 0% status that never moves and the app doesn't install.

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
  4. Master Droid
    bookie's Avatar
    Member #
    138136
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Lincolnton, GA
    Posts
    262
    Phone
    Droid 2
    #4
    Quote Originally Posted by gammaxgoblin View Post
    Market not registering downloads. Status bar shows the dl occuring, but market shows a dl at 0% status that never moves and the app doesn't install.

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
    You can fix this by going into settings > applications > manage applications. Find market. It should be under the all tab. Click it then click clear data. Should fix it right up.

    Sent from my DROID2 using Tapatalk
  5. Droid
    hexon's Avatar
    Member #
    60857
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    52
    Phone
    Droid 2
    #5
    Device: D2
    Bug: Can't install the blur camera from liberty toolbox. It will download, then say it is installed, but even if I restart my phone there is no camera app.
  6. Droid
    jayxpx's Avatar
    Member #
    130697
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    71
    Phone
    Droid 2
    #6
    Camera works great but when i try and go to Video Camera i get a constant force close...any thoughts on this? I cleared cache and still getting the same result. I havent themed the rom but have installed custom font...it was working fine the other day!
  7. Master Droid
    Dustin.'s Avatar
    Member #
    119781
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Joplin, Missouri
    Posts
    405
    Phone
    DROID X / Droid2
    #7
    Quote Originally Posted by hexon View Post
    Device: D2
    Bug: Can't install the blur camera from liberty toolbox. It will download, then say it is installed, but even if I restart my phone there is no camera app.
    Please try clearing cache and reinstalling.
    Or deleting the download from your SD Card and reinstalling.

    Camera works great but when i try and go to Video Camera i get a constant force close...any thoughts on this? I cleared cache and still getting the same result. I havent themed the rom but have installed custom font...it was working fine the other day!


    You may try backing everything up and doing a completely fresh install of Liberty. Since you've already tried clearing cache and such, a fresh install should clear everything up.

    You can fix this by going into settings > applications > manage applications. Find market. It should be under the all tab. Click it then click clear data. Should fix it right up.

    Sent from my DROID2 using Tapatalk
    Do this, and you may try signing into Gtalk. It's been known to help.

    The only problem I have is the led beside the USB port not coming on when charging the phone. This is on the d2. It happens regardless of the type of charger. Wall, car or USB from the computer. I had the same issue on gummyjar
    I'll look into this, I haven't had that issue occur yet on either device. So I will investigate and get back with you asap!
    Last edited by Dustin.; 01-17-2011 at 01:58 PM.
    Formally know as Duhstehn.

    Liberty ROM Tester
    Droid X / Droid 2

    Follow me on Twitter!
  8. Rescue Squad
    UrbanBounca's Avatar
    Member #
    121587
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Virginia
    Posts
    2,095
    Liked
    62 times
    Phone
    Samsung Galaxy Centura
    Premium Member
    #8
    You can't wipe data/cache through recovery for a clean, fresh start. You get FC's on everything.
  9. Developer
    Jboxen's Avatar
    Member #
    77904
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Rochester, NY
    Posts
    902
    Twitter
    @jakebites
    Phone
    Motorola Droid 2
    DroidForums.net Developer
    Premium Member
    #9
    Cell standby in settings>about phone>battery use always says "Time on: (value twice as long as the phones been on), Time on without a signal: 50%(Never will change from 50%). According to my phone this is the biggest battery drain next to display.
    Twitter: @jakebites

    If you like my work please consider donating!

  10. Master Droid
    jdog94's Avatar
    Member #
    17490
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    532
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #10
    Quote Originally Posted by Jboxen View Post
    Cell standby in settings>about phone>battery use always says "Time on: (value twice as long as the phones been on), Time on without a signal: 50%(Never will change from 50%). According to my phone this is the biggest battery drain next to display.
    turn on airplane mode for a couple min the turn it back off and the % will start to drop
Page 1 of 10 123 ... LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Liberty Bug Report Thread!
    By Dustin. in forum Liberty ROM DX
    Replies: 58
    Last Post: 03-15-2011, 07:41 AM
  2. Where can I report to mods?
    By Nibbz in forum New Member Introductions & Site Assistance
    Replies: 1
    Last Post: 08-24-2010, 02:09 PM
  3. bug report: Thread Display Mode
    By neyel8r in forum Android Tech Support
    Replies: 0
    Last Post: 07-21-2010, 05:30 PM
  4. at&t report card
    By DessoThumbs in forum Off Topic Forum
    Replies: 1
    Last Post: 05-05-2010, 03:49 PM
  5. Bug Report
    By joshua117 in forum Android Tech Support
    Replies: 0
    Last Post: 12-08-2009, 12:51 PM

Search tags for this page

cannot connect to camera lg apex

,
cannot connect to camera lg apex phone
,

lg apex cannot connect to camera

,
lg apex cannot connect to camera error
,

lg lucid cannot connect to camera

,

lg lucid phone camera cannot connect

,

liberty droid camera wont install

,

sms error code 33001

,

text message error code 33001

,

why doesnt my camera work on librty

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+