DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 31 to 40 of 54

Thread: Cm 6.1 rc2 ??

  1. Master Droid
    droidkevlar's Avatar
    Member #
    61270
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    457
    Phone
    r00ted D1
    #31
    Quote Originally Posted by furbearingmammal View Post
    Quote Originally Posted by captdroid View Post
    Increased VM heap size to 32m in performance settings fixed the problem.
    I suggest this and setting up compcache for everyone flashing RC2. Setting up compcache can be a pain, but it's WELL worth it.
    If I stay with the stock kernel, to get compcache to work, is it just in the CM settings and then reboot and I am set? Or is there more needed? And which size do you recommend and why? I am currently with the default(18%) and default for VM heap of 24m.
    Thunderbolt r00ted
    Transformer r00ted
  2. Droid Ninja
    captdroid's Avatar
    Member #
    83020
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1,797
    Liked
    61 times
    Phone
    Galaxy Nexus
    #32
    Quote Originally Posted by droidkevlar View Post
    Quote Originally Posted by furbearingmammal View Post
    Quote Originally Posted by captdroid View Post
    Increased VM heap size to 32m in performance settings fixed the problem.
    I suggest this and setting up compcache for everyone flashing RC2. Setting up compcache can be a pain, but it's WELL worth it.
    If I stay with the stock kernel, to get compcache to work, is it just in the CM settings and then reboot and I am set? Or is there more needed? And which size do you recommend and why? I am currently with the default(18%) and default for VM heap of 24m.
    I increased the VM heap size to 32m because I could see in aLogcat logging there was an error after firing up the My Verizon app indicating it needed a larger VM heap size. That fixed My Verizon app from FC on startup.
    My first smartphone was a Droid 1. Then I found the Nexus... Galaxy Nexus LTE unlocked & rooted...
    AOKP JB build ROM, IMO JB exp Kernel,
    Root Apps - Titanium Backup, Root Explorer, SetCPU, ROM Toolbox, Rom Mangler/ClockworkMod, CWMR Touch, Lightflow, SD Maid, Nova Launcher
  3. Master Droid
    GohanBurner's Avatar
    Member #
    7386
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Waukesha, WI
    Posts
    516
    Liked
    5 times
    Phone
    Google Galaxy Nexus
    #33
    I need a release that I can use Kernel's in because the Playstation emulator needs at least 1.25GHz to run "smooth". I play all the time. I love it. So, does anyone know if any Kernels work with this release that DON'T wipe out WiFI?
  4. Master Droid
    dodgersrgood's Avatar
    Member #
    11351
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    818
    Phone
    moto droid
    #34
    Would this work fine installing over the nightlies without wiping ?
  5. Droid Ninja
    jerroedr's Avatar
    Member #
    103683
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1,193
    Liked
    3 times
    Phone
    Galaxy Nexus LTE
    #35
    Quote Originally Posted by furbearingmammal View Post
    Quote Originally Posted by captdroid View Post
    Increased VM heap size to 32m in performance settings fixed the problem.
    I suggest this and setting up compcache for everyone flashing RC2. Setting up compcache can be a pain, but it's WELL worth it.
    compcache isnt too bad.
    dl the patch
    dl a compcache kernel
    type the start command. itll give a weird error that means its on by my best guess
    to make sure, check in set cpu to see if swap cached swaptotal and swap free. if any are showing values your in good shape.

    then its a simple text edit using root explorer to make it turn on all the time.

    well worth the five or so minutes
    Samsung Galaxy Nexus
    Rooted
    Stock ICS
    No SetCPU
  6. Master Droid
    droidkevlar's Avatar
    Member #
    61270
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    457
    Phone
    r00ted D1
    #36
    Quote Originally Posted by jerroedr View Post
    Quote Originally Posted by furbearingmammal View Post
    Quote Originally Posted by captdroid View Post
    Increased VM heap size to 32m in performance settings fixed the problem.
    I suggest this and setting up compcache for everyone flashing RC2. Setting up compcache can be a pain, but it's WELL worth it.
    compcache isnt too bad.
    dl the patch
    dl a compcache kernel
    type the start command. itll give a weird error that means its on by my best guess
    to make sure, check in set cpu to see if swap cached swaptotal and swap free. if any are showing values your in good shape.

    then its a simple text edit using root explorer to make it turn on all the time.

    well worth the five or so minutes
    where is this patch you speak of? i am usiong the stock kernel and cant get it to work so im hoping this patch will get it working. thanks
    Thunderbolt r00ted
    Transformer r00ted
  7. Droid Ninja
    jerroedr's Avatar
    Member #
    103683
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1,193
    Liked
    3 times
    Phone
    Galaxy Nexus LTE
    #37
    Quote Originally Posted by droidkevlar View Post
    Quote Originally Posted by jerroedr View Post
    Quote Originally Posted by furbearingmammal View Post

    I suggest this and setting up compcache for everyone flashing RC2. Setting up compcache can be a pain, but it's WELL worth it.
    compcache isnt too bad.
    dl the patch
    dl a compcache kernel
    type the start command. itll give a weird error that means its on by my best guess
    to make sure, check in set cpu to see if swap cached swaptotal and swap free. if any are showing values your in good shape.

    then its a simple text edit using root explorer to make it turn on all the time.

    well worth the five or so minutes
    where is this patch you speak of? i am usiong the stock kernel and cant get it to work so im hoping this patch will get it working. thanks
    Froyo Kernels by slayher - CyanogenMod Forum
    its under what it says v 1.6 has... theres also a "stock one" for dl
    Samsung Galaxy Nexus
    Rooted
    Stock ICS
    No SetCPU
  8. Master Droid
    droidkevlar's Avatar
    Member #
    61270
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    457
    Phone
    r00ted D1
    #38
    Thanks. Flashed the "stock" one with his compcache patch and it is now working.
    Thunderbolt r00ted
    Transformer r00ted
  9. Junior Droid
    bmoss427's Avatar
    Member #
    88013
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    11
    Phone
    Droid
    #39
    on cm6.1 rc2 and emails won't send from gmail... any help. going back to 6.0 in the meantime. tried everything.
    b
  10. Master Droid
    droidkevlar's Avatar
    Member #
    61270
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    457
    Phone
    r00ted D1
    #40
    Quote Originally Posted by bmoss427 View Post
    on cm6.1 rc2 and emails won't send from gmail... any help. going back to 6.0 in the meantime. tried everything.
    b
    Did you try clearing the data for gmail app? Im not having any issues sending email but I also came from a clean wipe. Did you?
    Thunderbolt r00ted
    Transformer r00ted
Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

ako webmail
,
bmoss427@gmail.com
,
cm 6.1 rc2
,
compare 6 cm to an object
,
compare 6.1 cm to an object
,

cyanogen gmail won't send

,
cyanogenmod 6.1 a855 download
,

cyanogenmod 6.1.0rc1 u8220 download

,
cyanogenmod 6.1.2 voice command
,
facetime android
,
how do i install cm 6.1 on my phone a855
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+