DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 4 of 19 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast
Results 31 to 40 of 183

Thread: 6.1 RC5 has dropped

  1. Droid Ninja
    Dj Carpenter's Avatar
    Member #
    119273
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Texas
    Posts
    2,448
    Phone
    HTC Rezound
    #31
    Really? It reminds me of the nexus theme so I like it. And I don't really change mine much either. Only sometimes. Just convenient if I have to. And I completely agree. I think LP is much better. I would just make minor changes. And for some reason I like the transparent app drawer. I'm not a fan of transparent anything when it comes to my phone but I kinda like that
    There is more to living than just existing.
    -Dj Carpenter
  2. conanpatterson's Avatar
    Member #
    126987
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    38
    #32
    Compcache working with P3Droid

    LP for me, I like all the options

    Sent from my Droid using DroidForums App
  3. Droid
    jmayer's Avatar
    Member #
    86332
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    33
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #33
    do you need to wipe data/cache to update?
  4. Droid Ninja
    Dj Carpenter's Avatar
    Member #
    119273
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Texas
    Posts
    2,448
    Phone
    HTC Rezound
    #34
    I didn't and it works perfectly fine so far

    Sent from my Droid using DroidForums App
    There is more to living than just existing.
    -Dj Carpenter
  5. Master Droid
    droidkevlar's Avatar
    Member #
    61270
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    457
    Phone
    r00ted D1
    #35
    Quote Originally Posted by jmayer View Post
    do you need to wipe data/cache to update?
    I have been flashing ROMs for quite some time and on diff phones. When coming from a clean wipe, you will ALWAYS have less issues. Does it take longer? Maybe, but if you use the tools that are avail to you (titanium, whoisit beta, etc) it becomes almost as fast as just doing an install on top of your last. I have become a pro at wiping all and redoing all my settings and I am happy each time since I dont have half the issues most people have when they just install on top of their previous release.
    Thunderbolt r00ted
    Transformer r00ted
  6. maverick31210's Avatar
    Member #
    110996
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    68
    Phone
    RAZR (current), Tbolt, D1
    #36
    Quote Originally Posted by droidkevlar View Post
    I hated the ADW dots at the top or w/e the theme you used changed it to. Was very annoying. While ADW was faster for changing the icons at the bottom, I never change mine, so it wasnt a factor for me. LP will always be better but that is just me. To each is their own....but LP is better.
    I'm not a big fan of ADW either. Running Launcher Pro Plus and the extra features are what set it a step above i.e; lp widgets, sizeable widgets and a few other options ADW lacks. One could argue that ADW has more themes available but with the Launcher Pro Icons app, I suppose you could do the same w/ LP.
  7. Senior Droid
    hiphopvenom's Avatar
    Member #
    14839
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    120
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #37
    Im not sure if its just my phone acting up, but i am not able to find a few apps in the market(weather channel, flixster, n yellow pages).. is anyone else having this issue?
  8. Droid Ninja
    patmw123's Avatar
    Member #
    17526
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    North Carolina
    Posts
    1,666
    Liked
    83 times
    Phone
    Moto X
    #38
    Is the LauncherPro 3d app droor working on rc5?
  9. Master Droid
    droidkevlar's Avatar
    Member #
    61270
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    457
    Phone
    r00ted D1
    #39
    Quote Originally Posted by hiphopvenom View Post
    Im not sure if its just my phone acting up, but i am not able to find a few apps in the market(weather channel, flixster, n yellow pages).. is anyone else having this issue?
    Found these apps with no issues.

    Quote Originally Posted by patmw123 View Post
    Is the LauncherPro 3d app droor working on rc5?
    No. It just does the first page over and over.
    Thunderbolt r00ted
    Transformer r00ted
  10. Droid Ninja
    jerroedr's Avatar
    Member #
    103683
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1,193
    Liked
    3 times
    Phone
    Galaxy Nexus LTE
    #40
    wait, theres a paid version of LP? wtf.

    i use one widget, the google search and adw can theme that, at least with the themes i have. And you can switch up the launcher soooo many different ways. 6 icons, 5 icons, 4 with an app launcher. idk.

    and since it comes with cm and chevyno1 recommends it, i figure theres a reason.

    adw is now 1.3.2 btw
    Samsung Galaxy Nexus
    Rooted
    Stock ICS
    No SetCPU
Page 4 of 19 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Just dropped in......
    By Foxfire in forum New Member Introductions & Site Assistance
    Replies: 4
    Last Post: 10-23-2010, 08:37 PM
  2. dropped my phone.....
    By smokestack39 in forum Rescue Squad Help
    Replies: 4
    Last Post: 08-13-2010, 07:30 AM
  3. Dropped X
    By fishstick600 in forum Droid X General Discussions
    Replies: 7
    Last Post: 08-04-2010, 12:55 PM
  4. So... have you dropped it yet?
    By Big Lou in forum Android General Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 12-17-2009, 09:04 AM
  5. Well, I dropped it, and it survived!
    By Audiophobe in forum Android General Discussions
    Replies: 10
    Last Post: 11-20-2009, 12:17 PM

Search tags for this page

android revolution rc5 wifi

,

cyanogenmod bionic download rc5

,

cyanogenmod rc1.5 funktionierende firewall

,

cyanogenmod rc5.5

,

damaged sd card you may have to reformat android pro

,

deleted adw from cyanogenmod 7

,

how to install cm7 rc5 on nook color

,

how to install rc5 on nook color

,

liquid jb rc5

,

nook color sd card unmounted or not present

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+