DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Thread: FoxFi question

  1. Master Droid
    Snoking's Avatar
    Member #
    62442
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    715
    Liked
    30 times
    Phone
    Moto X
    #11
    Mobile Hot Spot is a VZW PAID service! Could you show us a screen shot of what you are turning on please! Power button plus home button does a screen shot.
    Rezound User - Retired Techie
  2. Master Droid
    acejavelin's Avatar
    Member #
    264612
    Join Date
    May 2012
    Location
    North Dakota, USA
    Posts
    753
    Liked
    31 times
    Phone
    Nexus 4 / LG G2
    #12
    Quote Originally Posted by Yonahdad View Post
    I am not a tech guy, so I really didn't do anything special. It didn't work when I had Gingerbread; but once I got ICS I clicked on 'Activate Wifi Hotspot' so now I am able to use my tablet w/o any issues. I am not being vague, I just didn't do anything extra for it to work. Have yall tried deleting & adding the app back?
    So you are using the "Mobile Hotspot" app? I assumed from the discussion thread you were using the FoxFi app, that is why the big question.

    It is a well known fact that the embedded "Mobile Hotspot" app works well, but after your free trial period (7 or 30 days, can't remember, not sure they still do that though) you will be charged an additional $20-$30/month automatically for using it.
  3. Master Droid
    HowardZ's Avatar
    Member #
    255204
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Maryland
    Posts
    546
    Liked
    16 times
    Phone
    Rezound
    #13
    Quote Originally Posted by Yonahdad View Post
    I am not a tech guy, so I really didn't do anything special. It didn't work when I had Gingerbread; but once I got ICS I clicked on 'Activate Wifi Hotspot' so now I am able to use my tablet w/o any issues. I am not being vague, I just didn't do anything extra for it to work. Have yall tried deleting & adding the app back?
    I uninstalled and reinstalled foxfi, gave it a password, and started it.

    Can't load any Web pages using XP laptop
    Last edited by HowardZ; 09-27-2012 at 06:45 AM.
  4. Master Droid
    HowardZ's Avatar
    Member #
    255204
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Maryland
    Posts
    546
    Liked
    16 times
    Phone
    Rezound
    #14
    Quote Originally Posted by acejavelin View Post
    So you are using the "Mobile Hotspot" app? I assumed from the discussion thread you were using the FoxFi app, that is why the big question.

    It is a well known fact that the embedded "Mobile Hotspot" app works well, but after your free trial period (7 or 30 days, can't remember, not sure they still do that though) you will be charged an additional $20-$30/month automatically for using it.
    Verizon Hotspot might be free to use if one is on Verizon's new data share family plans.
  5. Master Droid
    acejavelin's Avatar
    Member #
    264612
    Join Date
    May 2012
    Location
    North Dakota, USA
    Posts
    753
    Liked
    31 times
    Phone
    Nexus 4 / LG G2
    #15
    Quote Originally Posted by HowardZ View Post
    I uninstalled and reinstalled foxfi, gave it a password, and started it.

    Can't load any Web pages using XP laptop
    Yup, same problem everyone has with the Rezound and FoxFi, and the app hasn't been updated since mid-June... I check it about once a week but kinda gave up on it until an update drops.
  6. Master Droid
    Snoking's Avatar
    Member #
    62442
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    715
    Liked
    30 times
    Phone
    Moto X
    #16
    I turned on VZW hotspot for a while, and it is working great. Was having issues with an Office 2010 three PC download yesterday so I did two of them through my hotspot. 982megs each.
    Rezound User - Retired Techie
  7. Droid Newbie
    bozus_8's Avatar
    Member #
    297768
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    2
    #17

    got foxfi to work with bluetooth.

    Quote Originally Posted by Yonahdad View Post
    I am not a tech guy, so I really didn't do anything special. It didn't work when I had Gingerbread; but once I got ICS I clicked on 'Activate Wifi Hotspot' so now I am able to use my tablet w/o any issues. I am not being vague, I just didn't do anything extra for it to work. Have yall tried deleting & adding the app back?
    I got bluetooth to work with foxfi on my rezound to Galaxy note 10.1. i thought i got wifi to work for a few min but stopped working. Ill try tomorrow.

    Rezound android version 4.0.3 software 3.14.605.12 710rd.

    Steps i followed go to link www.foxfi.com/bt/ics.php
    Last edited by bozus_8; 10-05-2012 at 11:59 PM.
  8. Droid Newbie
    bozus_8's Avatar
    Member #
    297768
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    2
    #18
    Quote Originally Posted by cybertec69 View Post
    Hi, how come FoxFi does not work with the Rezound, it works just fine with my Samsung S3. Has anyone here been able to make it work with their Rezound and what steps did you take, thanks.
    I got bluetooth to work with foxfi on my rezound to Galaxy note 10.1. i thought i got wifi to work for a few min but stopped working. Ill try tomorrow.

    Rezound android version 4.0.3 software 3.14.605.12 710rd.

    Steps i followed go to link www.foxfi.com/bt/ics.php
  9. Master Droid
    Snoking's Avatar
    Member #
    62442
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    715
    Liked
    30 times
    Phone
    Moto X
    #19
    Quote Originally Posted by bozus_8

    I got bluetooth to work with foxfi on my rezound to Galaxy note 10.1. i thought i got wifi to work for a few min but stopped working. Ill try tomorrow.

    Rezound android version 4.0.3 software 3.14.605.12 710rd.

    Steps i followed go to link www.foxfi.com/bt/ics.php
    Do gmail and the play store work correctly on the tablet when BT tethered? On my Acer A200 gmail would not sync and play store would not work. Internet was ok but slow.

    So in my book it does not work well enough to be a solution. And my laptop does not have bt!
    Rezound User - Retired Techie
  10. Droid Ninja
    LoudRam's Avatar
    Member #
    149879
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Southern NJ
    Posts
    1,217
    Liked
    139 times
    Phone
    Moto X
    #20
    Quote Originally Posted by Snoking

    Do gmail and the play store work correctly on the tablet when BT tethered? On my Acer A200 gmail would not sync and play store would not work. Internet was ok but slow.

    So in my book it does not work well enough to be a solution. And my laptop does not have bt!
    So far from what I've read in here and experienced personally the best option for tethering with the Rezound is pdanet. I use the usb tether with the hide tether feature and it works great. I tether to an Acer laptop but mine doesn't have bt either. I bought a bt dongle but I haven't tried it yet. The usb works well enough that I didn't have to.

    Sent from my HTC Rezound using Droid Forums
    Droid does...Apple bites

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. foxfi
    By jpvd in forum HTC Droid Incredible 4G
    Replies: 2
    Last Post: 10-30-2012, 12:35 PM
  2. FoxFi Question
    By bluezdawg in forum Motorola Droid Bionic
    Replies: 13
    Last Post: 06-17-2012, 08:01 PM
  3. FoxFi Help
    By Russfox40 in forum Droid RAZR
    Replies: 3
    Last Post: 06-06-2012, 09:25 PM
  4. Foxfi
    By Brad91 in forum Droid RAZR MAXX
    Replies: 48
    Last Post: 06-04-2012, 09:00 PM
  5. Anyone use the FoxFi App
    By drgnshadow85 in forum Droid RAZR
    Replies: 49
    Last Post: 05-05-2012, 12:25 PM

Search tags for this page

bluetooth foxfi
,
does foxfi hide tether usage
,
does foxfi work on thunderbolt
,

foxfi bluetooth

,
foxfi for htc
,

foxfi hide tether usage

,
hide tether usage foxfi
,
how does foxfi bluetooth work
,
how to hide tether usage with foxfi
,
htc thunderbolt foxfi
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+