DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 6 of 6

Thread: Swype?

  1. Droid
    thebrandon's Avatar
    Member #
    73460
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    30
    Phone
    droid
    #1

    Swype?

    Is there any way to get swype on my incredible? I was emailed a beta version from them, but no matter what I do it says I can't use it anymore.

    Any ideas?
  2.  
     
     
     
  3. RS Admin
    christim's Avatar
    Member #
    30681
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    New England
    Posts
    5,115
    Liked
    2 times
    Phone
    Moto-Droid - rooted
    Premium Member
    #2
    Quote Originally Posted by thebrandon View Post
    Is there any way to get swype on my incredible? I was emailed a beta version from them, but no matter what I do it says I can't use it anymore.

    Any ideas?
    How old is your version? Visit beta.swype.com to get the latest version and see if that helps. You'll need to totally uninstall the installer and swype app first off your phone under settings, manage applications.
    Chris

    If you apply a rom or theme - backup first!
    If you don't know how to backup...Stop until you do.
    hint: I name my backups like this: sg6.0_20100428 or ss4.2_20100626 to easily find them later. rom and date.


    Have a Problem, Click here to Visit the Rescue Squad
  4. Droid
    thebrandon's Avatar
    Member #
    73460
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    30
    Phone
    droid
    #3
    I tried that, well...I thought I uninstalled everything. Turns out I had one file hiding somewhere I was able to find with astro and deleted it. Now swype installer is working for me and the new beta downloaded and installed and is working.

    I thought you only got one shot at using the beta then your time was up.

    Thank you!
  5. RS Admin
    christim's Avatar
    Member #
    30681
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    New England
    Posts
    5,115
    Liked
    2 times
    Phone
    Moto-Droid - rooted
    Premium Member
    #4
    My understanding is you only get to use one device per Swype beta account. I've got a Nook Color tablet I wanted to try it on and when I tried to install it told me as much.
    Chris

    If you apply a rom or theme - backup first!
    If you don't know how to backup...Stop until you do.
    hint: I name my backups like this: sg6.0_20100428 or ss4.2_20100626 to easily find them later. rom and date.


    Have a Problem, Click here to Visit the Rescue Squad
  6. Droid
    thebrandon's Avatar
    Member #
    73460
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    30
    Phone
    droid
    #5
    hmm, interesting. This is the second device I've used it on, with the same account. But I haven't tried using it on two devices at the same time, I just switched phones is all and logged on to my swype account and had them resend me the installer.

    I switched over my sd card from my og droid to the incredible which still had the old installer and swype files on it however which is what was giving me the trouble.
  7. RS Admin
    christim's Avatar
    Member #
    30681
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    New England
    Posts
    5,115
    Liked
    2 times
    Phone
    Moto-Droid - rooted
    Premium Member
    #6

    I ended up just creating a new account to beta test Swype on the nook. It didn't work out, though I haven't tried Beta version 3 on it.

    but will soon, thanks for the memory jog
    Chris

    If you apply a rom or theme - backup first!
    If you don't know how to backup...Stop until you do.
    hint: I name my backups like this: sg6.0_20100428 or ss4.2_20100626 to easily find them later. rom and date.


    Have a Problem, Click here to Visit the Rescue Squad

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. able to use froyo swype theme on gb swype?
    By stangdroid in forum Liberty ROM DX
    Replies: 4
    Last Post: 05-03-2011, 12:09 PM
  2. Install Swype on a ROM that doesn't have Swype
    By Zaph0d in forum Droid X Roms
    Replies: 6
    Last Post: 11-30-2010, 10:59 PM
  3. Swype, please?
    By [ L ] in forum Android Applications
    Replies: 1
    Last Post: 09-01-2010, 08:15 PM
  4. anyone have a swype apk or themed swype that works??
    By chris420o in forum Android General Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 06-27-2010, 01:38 PM
  5. Swype?
    By czonin in forum Android Hacks and Help
    Replies: 5
    Last Post: 04-07-2010, 07:41 PM

Search tags for this page

does droid incredible 2 have swype

,
does the droid incredible 2 have swype
,

droid incredible 2 swype

,
how to get swype on incredible 2
,
how to get swype on my android phone
,

how to get swype without the beta

,
how to get working swype on nook
,
incredible 2 swype
,
swype droid incredible 2011
,

swype for droid incredible 2011

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+