DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 1 of 1

Thread: Dial up network connection

  1. Droid Newbie
    pocrobs's Avatar
    Member #
    156480
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1
    Phone
    Droid Incredible
    #1

    Dial up network connection

    My company uses the dreaded AS400. Mochasoft makes a TN5250 emulator. I want to get on to my company computers with my phone. Simple enough, here's the problem. My company is old school. I can dial in to the network with my laptop from home. Dial in. I need to actually plug it in to a land line and use the modem to dial in to the network. Then I open my TN5250 and connect away. My old SCH-i730 PDA phone had a way to dial in to an ISP. Does the Droid? I've seen it done with an iPhone. I hate to be that guy, but I can't believe that thing can do something our phones can't.

    Thanks for your help.
  2.  
     
     
     

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Disabling network connection
    By OneOfAKind in forum Droid X Tech Support
    Replies: 2
    Last Post: 12-18-2010, 09:12 PM
  2. Is it possibble to get network connection thru the USB?
    By Jim 777 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 0
    Last Post: 07-12-2010, 06:40 PM
  3. Connection problem when on 3G network
    By allikanbe in forum Android Tech Support
    Replies: 4
    Last Post: 07-07-2010, 08:09 AM
  4. Loosing Network Connection
    By b00st4ddicted in forum Android Tech Support
    Replies: 6
    Last Post: 01-29-2010, 07:08 AM
  5. No Network Connection:
    By HarleyDad09 in forum Android General Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 12-02-2009, 08:49 PM

Search tags for this page

android dial up modem

,

android dial up networking

,
android tablet dial up
,
dial up modem for android tablet
,
dial-up networking
,
droid dial up modem
,
set up adndroid phone for dial up connection
,
setup dial up connection in android
,
tablets and dial up modems
,

you need a network connection to use this application

Click on a term to search our site for related topics.

Tags for this Thread

Find us on Google+