DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Factory reset

  1. Master Droid
    BlueSami's Avatar
    Member #
    26138
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Citrus Heights
    Posts
    471
    Phone
    moto droid
    #1

    Factory reset

    If i factory reset my phone and i don't have it activated on verizon will the phone still work?
    DROID Bionic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  2.  
     
     
     
  3. Super Moderator
    furbearingmammal's Avatar
    Member #
    78594
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    So far north in NY I smell maple syrup when the wind blows out of the west.
    Posts
    10,371
    Liked
    32 times
    Twitter
    @FurryVarmint
    Premium Member
    #2
    As a WiFi-only web browser and game platform, yes. Google Voice/WiFi-only Skype might even work. But the phone part of it and the 3G antenna will NOT work.
  4. Master Droid
    BlueSami's Avatar
    Member #
    26138
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Citrus Heights
    Posts
    471
    Phone
    moto droid
    #3
    Will i still have to log into a gmail account?
    DROID Bionic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  5. Super Moderator
    furbearingmammal's Avatar
    Member #
    78594
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    So far north in NY I smell maple syrup when the wind blows out of the west.
    Posts
    10,371
    Liked
    32 times
    Twitter
    @FurryVarmint
    Premium Member
    #4
    If you intend to use the Market, yes.
  6. Master Droid
    BlueSami's Avatar
    Member #
    26138
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Citrus Heights
    Posts
    471
    Phone
    moto droid
    #5
    ah ok.. that works.
    DROID Bionic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  7. Master Droid
    BlueSami's Avatar
    Member #
    26138
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Citrus Heights
    Posts
    471
    Phone
    moto droid
    #6
    So I did a reset and I don't know how to get past the call to activate screen?

    Sent from my Droid using Tapatalk
    DROID Bionic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  8. Super Moderator
    furbearingmammal's Avatar
    Member #
    78594
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    So far north in NY I smell maple syrup when the wind blows out of the west.
    Posts
    10,371
    Liked
    32 times
    Twitter
    @FurryVarmint
    Premium Member
    #7
    You weren't given the option of skipping it?
  9. Master Droid
    BlueSami's Avatar
    Member #
    26138
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Citrus Heights
    Posts
    471
    Phone
    moto droid
    #8
    No. Which is weird I just did this on a hero. And I just skipped past all that stuff.

    Sent from my Droid using Tapatalk
    DROID Bionic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  10. Super Moderator
    furbearingmammal's Avatar
    Member #
    78594
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    So far north in NY I smell maple syrup when the wind blows out of the west.
    Posts
    10,371
    Liked
    32 times
    Twitter
    @FurryVarmint
    Premium Member
    #9
    Does hitting the home button do anything? How about the back?
  11. Master Droid
    BlueSami's Avatar
    Member #
    26138
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Citrus Heights
    Posts
    471
    Phone
    moto droid
    #10
    No.
    First screen is language.
    Next is activation. Although the dots at the bottom make it look like its skipped a few screens.

    Sent from my Droid using Tapatalk
    DROID Bionic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Droid freezes during factory reset & hard reset
    By cboling99 in forum Android Tech Support
    Replies: 1
    Last Post: 10-13-2010, 04:48 AM
  2. factory reset
    By dliontis28 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 5
    Last Post: 09-17-2010, 06:47 AM
  3. factory reset now or later
    By ricks in forum Android General Discussions
    Replies: 16
    Last Post: 09-02-2010, 04:26 PM
  4. Difference Between Factory Reset And Hard Reset?
    By NVash in forum Android Tech Support
    Replies: 0
    Last Post: 06-30-2010, 10:37 AM
  5. What to do before a factory reset?
    By titans in forum Android Hacks and Help
    Replies: 1
    Last Post: 02-11-2010, 05:23 AM

Search tags for this page

casio commando hard reset
,

droid 1 factory reset

,

droid eris factory reset

,
factory reset droid eris
,
hard reset motorola citrus android by verizon
,

how to factory reset droid eris

,
how to hard reset a motorola citrus
,
how to reset verizon citrus
,
reset verizon citurus phone
,
verizon citris factory reset
,
verizon droid eris factory reset
,
verizon droid factory reset
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+