DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: anyone figured out speed dial?

  1. Junior Droid
    thevorlon's Avatar
    Member #
    13472
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    6
    Phone
    Droid Eris
    #1

    anyone figured out speed dial?

    no matter what I do my phone will not "save" any speed dial information I try to set to a contacts number. anyone else have this? anyone figured it out?
  2.  
     
     
     
  3. Junior Droid
    Spiderwebb71688's Avatar
    Member #
    40001
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    27
    Phone
    Droid RAZR
    #2
    Try downloading the app "dialer one" its way better than the stock dialer and the speed dial is simple to set up. Also, the number keys have the letters on them and you can use T9 style input to quickly bring up contacts
  4. Droid Newbie
    JNarowitz's Avatar
    Member #
    69785
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1
    Phone
    droid eris 2.1
    #3

    Speed dial

    I had to call verizon and they had me take my eris back to factory settings and it works fine now.
  5. Super Mod/News Team
    Shadez's Avatar
    Member #
    32075
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Lafayette Hill, Pa
    Posts
    8,223
    Liked
    594 times
    Twitter
    @Shadez69
    Phone
    Droid,Droid Bionic/Galaxy SIII
    Premium Member
    #4
    I cant figure it on dialer one also .. says goto context menu in contacts to ad but dont see anything..
  6. Junior Droid
    edward1965's Avatar
    Member #
    51944
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    8
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #5
    When you sent it back to factory settings did you loose everything?
  7. Droid Newbie
    sweetpegster's Avatar
    Member #
    67112
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2
    Phone
    Droid Eris
    #6
    I had this issue also after updating to the newest version. Verizon had me also do a factory reset and it works fine now. and Yeap I did loose everything that wasnt on my card..
  8. Droid Newbie
    pirate_queen71's Avatar
    Member #
    39708
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Red Hill, PA
    Posts
    2
    Phone
    HTC Eris Droid
    #7

    Same Issue

    I had the same issue after upgrading. I couldn't get the speed dials to save. I called tech support and had to reset to factory settings.
  9. Droid
    Dallasguy7's Avatar
    Member #
    19292
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    46
    Phone
    214-406-9171
    #8
    My speed dial doesn't work either.
    What are the steps to reset back to factory?
  10. Droid Newbie
    pirate_queen71's Avatar
    Member #
    39708
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Red Hill, PA
    Posts
    2
    Phone
    HTC Eris Droid
    #9
    Take out your SD card.
    Go to Settings - Privacy - The Factory data reset.

    You will lose anything not saved to your SD card so any apps will need to be downloaded again and any customizations will need to be redone.

    After the Factory data reset is complete you need to program your Phone *228, then press 1. Once programming is complete you can then continue with the setup process.
  11. Droid Ninja
    LoneWolfArcher's Avatar
    Member #
    20864
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Michigan
    Posts
    1,068
    Liked
    127 times
    Phone
    Moto X
    #10
    Quote Originally Posted by Dallasguy7 View Post
    My speed dial doesn't work either.
    What are the steps to reset back to factory?
    Quote Originally Posted by pirate_queen71 View Post
    Take out your SD card.
    Go to Settings - Privacy - The Factory data reset.

    You will lose anything not saved to your SD card so any apps will need to be downloaded again and any customizations will need to be redone.

    After the Factory data reset is complete you need to program your Phone *228, then press 1. Once programming is complete you can then continue with the setup process.
    You can also use Astro File Manager to back-up your apps to SD, then you can reinstall them from the SD card (after you download and install Astro following the reset).
    Moto X - Designed by me!
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Speed dial ?
    By sims5 in forum Android General Discussions
    Replies: 6
    Last Post: 05-11-2010, 07:44 PM
  2. Speed Dial
    By joelaw73 in forum Android Tech Support
    Replies: 4
    Last Post: 04-23-2010, 10:48 AM
  3. Speed Dial ???
    By xpedient in forum Android General Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 01-03-2010, 05:14 PM
  4. Speed Dial on GDE- My Way
    By buenos in forum Android General Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 11-28-2009, 11:30 AM

Search tags for this page

android 4.1 lost speed dial

,
android can not save speed dial entries
,
dailer one setup speed dial
,
droid razr wont save speed dials
,
how to setup speed dial on android 2.3
,

htc eris speed dial

,

i have a droid razor h and it will not save speed dail numer

,

lg apex speed dial

,

speed dial droid eris

,

speed dial on lg apex

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+