DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 3 of 3

Thread: Bell XT860 support - SIM not detected, switched to CDMA mode

  1. Droid Newbie
    bellydroid's Avatar
    Member #
    247518
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    2
    Phone
    Bell XT860
    #1

    Bell XT860 support for CM9

    As the title suggests this is a thread for discussing CM9 on the Bell Canada XT860. The problem I first ran into and main reason I started this thread, is in regard to the error message mentioned in the thread title which means no 3G for me or you. Since I'm editing this first entry after Hashcode's appended response to this message, I can now say that we have a start to resolving the problem.
    Last edited by bellydroid; 01-24-2012 at 06:33 PM.
  2.  
     
     
     
  3. Developer
    Hashcode's Avatar
    Member #
    238583
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    144
    Liked
    80 times
    Twitter
    hashcode0f
    Phone
    Droid 3
    DroidForums.net Developer
    #2
    Remove "GlobalNWSwitch.apk" from /system/app. And see if that doesn't help.
  4. Droid Newbie
    bellydroid's Avatar
    Member #
    247518
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    2
    Phone
    Bell XT860
    #3
    Hashcode

    Removing the file made the error message in the drop down menu disappear for good, the phone now shows my network provider on the lock screen.

    I can make calls and recieve calls, however it will display a message "NO SIM, OR SIM ERROR" before I make a call or recieve a call.

    Wireless works well but I have not spent much time testing it.

    If I try and manually select TELUS 3G under network operators I get:
    "Your SIM card does not allow a connection to this network"

    If I continue to press the TELUS 3G selection it will eventually say "Registered on Network", then a few seconds later I will show the same message about not allowing the SIM card on the network, the Telus network is still displayed in the lock screen as mentioned above

    I'm not able to save my Telus APN settings, I'm assuming this might be why data is not working
    Last edited by bellydroid; 01-24-2012 at 05:57 PM.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. [Ω] Call Master Beta CDMA support thread
    By subspace in forum Android Applications
    Replies: 38
    Last Post: 07-19-2012, 03:57 AM
  2. Which ROMs support both GSM and CDMA?
    By wirecutter in forum Droid 3 Roms
    Replies: 7
    Last Post: 01-23-2012, 09:42 AM
  3. Cdma only mode
    By Tom123 in forum Droid RAZR Support
    Replies: 14
    Last Post: 01-16-2012, 05:54 PM
  4. No 3g in cdma/lte mode
    By bionic210 in forum Droid Bionic Tech Support
    Replies: 7
    Last Post: 09-12-2011, 09:32 AM
  5. GSM/CDMA Network Mode Toggle?
    By Matveh in forum Motorola Droid 2 Global Development
    Replies: 3
    Last Post: 08-07-2011, 04:38 AM

Search tags for this page

bellydroid
,

cdma mode

,

droid incredible 2 edit mode cdma

,
droid sim card not detected
,

incredible 2 cdma mode

,
no sim cdma mode
,
sim card not recognized incredible 2
,
xt860
,
xt860 rom sim card problem
,
xt860 without any sim card
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+