DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 5 of 5

Thread: will apex 1.4.1 work with romer?

  1. Droid
    chevytough's Avatar
    Member #
    171016
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Wisconsin
    Posts
    57
    Phone
    razr maxx, galaxy s3
    #1

    will apex 1.4.1 work with romer?

    just like the title says. Wondering if anyone has tryed it since 1.3.1?
    im on liberty 2.0.1 would like to try apex. Thanks
  2.  
     
     
     
  3. Droid
    chevytough's Avatar
    Member #
    171016
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Wisconsin
    Posts
    57
    Phone
    razr maxx, galaxy s3
    #2
    What noone has tried it yet???

    sent from liberated global 2
  4. Droid Ninja
    Xplorer4x4's Avatar
    Member #
    45078
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Evansville,IN
    Posts
    1,007
    Liked
    11 times
    Phone
    Motorola Droid 2 Global
    #3
    I personally couldnt get it to work. I think i posted more info about what didnt work in the romer thread.
  5. Junior Droid
    lawless21's Avatar
    Member #
    174565
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    5
    Phone
    Droid 2 Global
    #4

    Bootlooped!

    Quote Originally Posted by chevytough View Post
    just like the title says. Wondering if anyone has tryed it since 1.3.1?
    im on liberty 2.0.1 would like to try apex. Thanks
    I tried it but kept getting bootlooped. Had to sbf every time
  6. Droid Ninja
    Xplorer4x4's Avatar
    Member #
    45078
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Evansville,IN
    Posts
    1,007
    Liked
    11 times
    Phone
    Motorola Droid 2 Global
    #5
    If memory serves me right I got a boot loop to. 13th Angel did to as I was reading through the romer thread earlier, atleast I think it was the romer thread. I did manage to get it booted 1 time but even when it did boot I think it kept rebooting anyways, but dont recall for sure.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Does Rubix Focused 2.0.1 work with v7 Romer Tool?
    By Masamichi7 in forum GET~R~DONE
    Replies: 3
    Last Post: 04-11-2011, 07:38 PM
  2. gingerbread using romer?
    By bitojoe in forum GET~R~DONE
    Replies: 8
    Last Post: 04-08-2011, 07:13 PM
  3. Apex 1.40 & Swype - does it work?
    By Redflea in forum Apex
    Replies: 3
    Last Post: 02-21-2011, 06:42 PM
  4. Something romer v5 related.
    By mentalchaos in forum Motorola Droid 2 Global
    Replies: 2
    Last Post: 02-14-2011, 11:00 PM
  5. The GET~R~DONE D2G Romer Ver 3 IS HERE THIS FIX BLUETOOTH !!!!
    By WoZzY in forum Motorola Droid 2 Global
    Replies: 19
    Last Post: 02-13-2011, 04:57 PM

Search tags for this page

apex 1.4 for droid 2 global
,

apex 1.4.1 d2g

,
apex 1.4.1 stuck at moterola symbol
,
apex 2.0 rom droid 2 global
,

apex d2g romer

,
apex romer
,

droid 2 global apex 1.4.1

,
droid 2 global apex 2.0
,

droid 2 global stuck in apex loop

,
droid x apex 1.4.1 stuck motorola logo
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+