DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 35

Thread: D2G Dialer Issues

  1. Droid
    Pattmyn's Avatar
    Member #
    177985
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    33
    Phone
    Droid 2 Global - Telus
    #1

    Exclamation D2G Dialer Issues

    Hey guys, first time posting but have been lurking for a few months.

    I'm using a D2G in Canada on Telus (GSM) and any time I use a ROM that isn't stock or "D2G, Stock, Deodexed, Busybox, Root, 2.4.330 Full Rom" , the dialer app doesn't work. I can place the call but I hear nothing and the other end doesn't hear me. When I use the Stock rom, phone works just fine. Any ideas?
  2.  
     
     
     
  3. Developer
    13th angel's Avatar
    Member #
    161319
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Auburn, Alabama
    Posts
    2,102
    Liked
    25 times
    Twitter
    X13thAngelX
    Phone
    DX/D2G
    DroidForums.net Developer
    #2
    Fission should work too. Are you using the d2g romer from GRD?

    Sent from my Liberated D2G
    CM9 builds for D2G, D2, and DX
  4. Droid
    Pattmyn's Avatar
    Member #
    177985
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    33
    Phone
    Droid 2 Global - Telus
    #3
    Yeah man, but Fission is a no go.
  5. Developer
    13th angel's Avatar
    Member #
    161319
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Auburn, Alabama
    Posts
    2,102
    Liked
    25 times
    Twitter
    X13thAngelX
    Phone
    DX/D2G
    DroidForums.net Developer
    #4
    Not sure how to help you, I live in the us so have no way to test anything concerning global anything.

    Sent from my Liberated D2G
    CM9 builds for D2G, D2, and DX
  6. Droid
    Pattmyn's Avatar
    Member #
    177985
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    33
    Phone
    Droid 2 Global - Telus
    #5
    I'm almost wondering if it's a dialer issue in the app itself? Like, the stock Blur dialer works but every other ROM (save for the GRD build) uses a stock dialer. Is there anyway to copy the info into it? Or any kind of funky settings that the Blur dialer uses?
  7. Developer
    13th angel's Avatar
    Member #
    161319
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Auburn, Alabama
    Posts
    2,102
    Liked
    25 times
    Twitter
    X13thAngelX
    Phone
    DX/D2G
    DroidForums.net Developer
    #6
    If I remember right (I had said something to the effect of doing that to someone else) it wont work according to Drod. Something about the framework modifications wont allow it. Should be able to on atleast fission though because its just a few modded files basically.

    Sent from my Liberated D2G
    CM9 builds for D2G, D2, and DX
  8. Droid
    Pattmyn's Avatar
    Member #
    177985
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    33
    Phone
    Droid 2 Global - Telus
    #7
    Yeah, Fission was dead in the water. Now, think there's a way to copy in the Blur dialer into another app? Like copy it's framework mods?
  9. Developer
    13th angel's Avatar
    Member #
    161319
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Auburn, Alabama
    Posts
    2,102
    Liked
    25 times
    Twitter
    X13thAngelX
    Phone
    DX/D2G
    DroidForums.net Developer
    #8
    You would have to rip apart the framework files and change the associations I think.

    Sent from my Liberated D2G
    CM9 builds for D2G, D2, and DX
  10. Droid
    Pattmyn's Avatar
    Member #
    177985
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    33
    Phone
    Droid 2 Global - Telus
    #9
    How doable is that? I'm willing to put the legwork in to get Blur to go screw itself.
  11. Developer
    13th angel's Avatar
    Member #
    161319
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Auburn, Alabama
    Posts
    2,102
    Liked
    25 times
    Twitter
    X13thAngelX
    Phone
    DX/D2G
    DroidForums.net Developer
    #10
    I have no clue or id already have worked on it. I have basically no dev knowledge beyond writing a few scripts and I got my hands wet in python. Im more of a troubleshooting person.

    Sent from my Liberated D2G
    CM9 builds for D2G, D2, and DX
Page 1 of 4 123 ... LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Dialer issues with Lithium Mod / Froyo
    By xmguy in forum LithiumMod
    Replies: 0
    Last Post: 11-15-2010, 06:05 PM
  2. Issues with dialer
    By destinydmm in forum Motorola Droid 2 Development
    Replies: 1
    Last Post: 11-13-2010, 07:51 AM
  3. Issues with dialer
    By destinydmm in forum Droid 2 Tech Issues
    Replies: 2
    Last Post: 11-09-2010, 06:03 AM
  4. Dialer One and Stock Phone issues
    By FootballRef in forum Android General Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 11-03-2010, 04:17 PM
  5. Google Voice dialer issues
    By ForensicDroid in forum Android Tech Support
    Replies: 1
    Last Post: 08-28-2010, 08:31 PM

Search tags for this page

android dialer won't open
,
dialer won't open
,
dialer won't work on droid 2
,
dialer wont work on droid 2
,
droid 2 cant open dialer
,
droid 2 dialer will not open
,

droid 2 dialer won't open

,
droid 2 dialer wont open
,
droid 2 dialer wont work
,
droid 2 global dialer
,

droid 2 global dialer won't open

,
moto droid global dialer issues
Click on a term to search our site for related topics.

Tags for this Thread

Find us on Google+