DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 31 to 40 of 98

Thread: GET~R~DONE Dev Team announcement Current LIST OF WORKING d2 ROMS

  1. Beta Team
    buryboi's Avatar
    Member #
    17603
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    234
    Liked
    3 times
    Phone
    Droid
    DroidForums.net Developer
    Premium Member
    #31
    Cool, I'll give that a shot a some point, thanks! Two people flashing different boot logos...both have sensors...Maybe we're finally on to something.
  2. Droid
    TinMan09's Avatar
    Member #
    159712
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    47
    Phone
    D2G
    #32
    maybe idk. it was just a heads up. if it dont work for yall then idk why it would work for us. but i've also noticed my phone just randomly falls out of service every now and then. its weird.
  3. Junior Droid
    Rkrajnov's Avatar
    Member #
    165189
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    23
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #33
    I'm somewhat new to this. You wrote "The only SCRIPTS THAT YOU should not use are the O/C ones that follows as
    these scripts o/c 1.1,1.2,1.3,1.4,1.45 as the D2g Runs are different FREQ Than the D2." How do I successfully do this?
  4. Master Droid
    Asphyx's Avatar
    Member #
    163293
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Vegas - New York
    Posts
    268
    Liked
    1 times
    Phone
    Droid2 Global VZW
    #34
    Quote Originally Posted by TinMan09 View Post
    ive got the android flame boot logo on it as well. maybe that has something to do with it? idk for sure though. im no developer or anything, couldnt tell you how to change files or even look at them like yall are. i just mess with a lot of things that look interesting and sometimes dig into bin files i shouldnt be. idk whats making it work, its not plugged in though and so far sync is whats locking it down. ill update if anything new occurs.
    Quote Originally Posted by buryboi View Post
    Believe me man, I'm no dev either, I just finagled around until I got it to work...tested it internally, had a few other's test it and released it.

    If you don't mind, what steps did you take to flash the rom...ie wipe/no wipe, what order, did you boot then go back into recovery to enable sensors, what Romer version...etc, anything that might be helpful (or even what you think maybe wont be helpful.)

    Thanks, and as far as I know, your the only GSM user, so data is working right?
    This is probably a long shot guess, but what ROM did you have on the phone before you flashed liberty?
    I am wondering if you started off from a stock blur rom or Fission in particular.
    I'm no dev but, The thinking goes that maybe Liberty does not overwrite everything on the device when it installs and results might vary depending on what Rom was previously installed.

    I'm new to Android but in WM it was sometimes better to flash to stock before flashing a new rom and I'm thinking maybe it would be a factor here as well.

    I actually need the phone this week so I can't try this until the weekend.

    I can't see any reason why the boot animation should have anything to do with the sensors. Especially considering it doesn't play the boot anim when it goes to sleep. It is possible however that by changing the anim it re-writes something in the boot script that is the real cause of the problem.

    Perhaps if someone tried installing a real D2G boot animation it would shed some light on the situation.
  5. Junior Droid
    youngkyl50's Avatar
    Member #
    157634
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    23
    Phone
    motorola droid 2
    #35
    Flashed liberty and the only issue I had, besides the sensor issues, was that my phone wasn't vibrating even though it was on vibrate. Any ideas why?

    Sent from my DROID2 GLOBAL using Tapatalk
  6. Developer
    13th angel's Avatar
    Member #
    161319
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Auburn, Alabama
    Posts
    2,102
    Liked
    25 times
    Twitter
    X13thAngelX
    Phone
    DX/D2G
    DroidForums.net Developer
    #36
    Quote Originally Posted by Asphyx View Post
    Quote Originally Posted by TinMan09 View Post
    ive got the android flame boot logo on it as well. maybe that has something to do with it? idk for sure though. im no developer or anything, couldnt tell you how to change files or even look at them like yall are. i just mess with a lot of things that look interesting and sometimes dig into bin files i shouldnt be. idk whats making it work, its not plugged in though and so far sync is whats locking it down. ill update if anything new occurs.
    Quote Originally Posted by buryboi View Post
    Believe me man, I'm no dev either, I just finagled around until I got it to work...tested it internally, had a few other's test it and released it.

    If you don't mind, what steps did you take to flash the rom...ie wipe/no wipe, what order, did you boot then go back into recovery to enable sensors, what Romer version...etc, anything that might be helpful (or even what you think maybe wont be helpful.)

    Thanks, and as far as I know, your the only GSM user, so data is working right?
    This is probably a long shot guess, but what ROM did you have on the phone before you flashed liberty?
    I am wondering if you started off from a stock blur rom or Fission in particular.
    I'm no dev but, The thinking goes that maybe Liberty does not overwrite everything on the device when it installs and results might vary depending on what Rom was previously installed.

    I'm new to Android but in WM it was sometimes better to flash to stock before flashing a new rom and I'm thinking maybe it would be a factor here as well.

    I actually need the phone this week so I can't try this until the weekend.

    I can't see any reason why the boot animation should have anything to do with the sensors. Especially considering it doesn't play the boot anim when it goes to sleep. It is possible however that by changing the anim it re-writes something in the boot script that is the real cause of the problem.

    Perhaps if someone tried installing a real D2G boot animation it would shed some light on the situation.
    Original rom doesnt seem to change anything for me. Ive tried flashing from stock, liberty, and fission and sensors still do not work for me.
  7. Beta Team
    buryboi's Avatar
    Member #
    17603
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    234
    Liked
    3 times
    Phone
    Droid
    DroidForums.net Developer
    Premium Member
    #37
    @Rkrajnov, WoZzy was talking about the Squidley port specifically, Some of the D2 Roms include custom scripts to enable/disable different features. Many of the scripts work on the D2G, however, ones related to overclocking do not seem to function properly.
  8. Junior Droid
    Rkrajnov's Avatar
    Member #
    165189
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    23
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #38
    Quote Originally Posted by Rkrajnov View Post
    I'm somewhat new to this. You wrote "The only SCRIPTS THAT YOU should not use are the O/C ones that follows as
    these scripts o/c 1.1,1.2,1.3,1.4,1.45 as the D2g Runs are different FREQ Than the D2." How do I successfully do this?
    Anyone? also are there any problems with squidlys rom right now? Theres so much new info up here all the time im having trouble determining if the bugs have been worked out.
  9. Junior Droid
    Rkrajnov's Avatar
    Member #
    165189
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    23
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #39
    Quote Originally Posted by buryboi View Post
    @Rkrajnov, WoZzy was talking about the Squidley port specifically, Some of the D2 Roms include custom scripts to enable/disable different features. Many of the scripts work on the D2G, however, ones related to overclocking do not seem to function properly.
    Right, that is the one i was going to flash but do i need to manually disable these features and if so how exactly do i do that?
  10. Developer
    13th angel's Avatar
    Member #
    161319
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Auburn, Alabama
    Posts
    2,102
    Liked
    25 times
    Twitter
    X13thAngelX
    Phone
    DX/D2G
    DroidForums.net Developer
    #40
    Quote Originally Posted by Rkrajnov View Post
    Quote Originally Posted by buryboi View Post
    @Rkrajnov, WoZzy was talking about the Squidley port specifically, Some of the D2 Roms include custom scripts to enable/disable different features. Many of the scripts work on the D2G, however, ones related to overclocking do not seem to function properly.
    Right, that is the one i was going to flash but do i need to manually disable these features and if so how exactly do i do that?
    No you dont, they are disabled automatically until you activate it in the terminal emulator.
Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. [LIST] All Working D2 Roms
    By want a droid in forum Droid 2 Roms
    Replies: 76
    Last Post: 02-24-2014, 10:45 PM
  2. [LIST] All Working DX Roms
    By want a droid in forum Droid X Roms
    Replies: 8
    Last Post: 01-18-2011, 11:01 AM
  3. [ANNOUNCEMENT] Team DC is looking for MORE team members.!
    By woodyman in forum Droid Concepts
    Replies: 5
    Last Post: 04-25-2010, 12:47 PM
  4. [Announcement] Looking For Some Team Members
    By woodyman in forum Droid Concepts
    Replies: 9
    Last Post: 04-20-2010, 06:45 PM

Search tags for this page

apex d2

,
d2 global custom rom list
,

d2 rom list

,
d2 romer
,
d2g rom list
,

droid 2 global roms list

,
go dev team rom
,
list of d2 roms
,

team get r done

,
team get-r-done
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+