DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: foxfi

  1. Master Droid
    rumblee1's Avatar
    Member #
    167495
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    414
    Liked
    22 times
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #1

    foxfi

    Hi gs3 owners. Can you tell me if foxfi works on the gs3?
  2.  
     
     
     
  3. Master Droid
    GoBears's Avatar
    Member #
    184627
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    647
    Liked
    78 times
    Phone
    Samsung Galaxy SIII
    #2
    Works great on mine, but another user reported it did not work for her. I'm on CleanRom 2.5 btw which is a G7 based rom.

    "Remember, friends don't let friends use IOS"
  4. Droid
    Semaj's Avatar
    Member #
    213285
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    61
    Phone
    HTC Thunderbolt
    #3
    I'm a little confused on why FoxFi is needed on the S3 vs the Hot Spot already on the phone
  5. Master Droid
    GoBears's Avatar
    Member #
    184627
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    647
    Liked
    78 times
    Phone
    Samsung Galaxy SIII
    #4
    I use foxfi because I'm on unlimited data and tethering is not allowed for me, so I don't dare use the built in app...just in case.

    "Remember, friends don't let friends use IOS"
  6. Droid
    Semaj's Avatar
    Member #
    213285
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    61
    Phone
    HTC Thunderbolt
    #5
    So if you're on a share plan you can use the built in Hot Spot (cuz your using your data on your plan) vs paying the $20 per month extra if your on unlimited?
  7. Master Droid
    GoBears's Avatar
    Member #
    184627
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    647
    Liked
    78 times
    Phone
    Samsung Galaxy SIII
    #6
    Yup. I think if Big Red catches you tethering they auto add the tether plan to your account and/or will cancel your account if you don't sign a new tiered data contract. Either way for how little I actually use it, I figure Foxfi is safer.

    "Remember, friends don't let friends use IOS"
  8. Droid
    BrendonSF's Avatar
    Member #
    97901
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    68
    Liked
    4 times
    Phone
    Samsung Galaxy S3
    #7
    It does not work on my stock rooted GS3. SVTP does, but costs $15.
  9. Junior Droid
    rontot's Avatar
    Member #
    278377
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    22
    #8
    Works on my stock GS3.
  10. Master Droid
    jackiescivic's Avatar
    Member #
    169639
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Muskego, WI
    Posts
    881
    Liked
    244 times
    Phone
    Maxx, Maxx HD, Razr Maxx
    #9
    Does not work on my stock S3, and it did not work on my Maxx either, once I updated to ICS
  11. Droid
    chris215's Avatar
    Member #
    123629
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    45
    Phone
    motorola droid 2
    #10
    It works for me on S3 and works for my daughter on the Maxx. A couple times it did fail to initiate but a restart fixed it.
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. JB and Foxfi
    By N3xus in forum Samsung Galaxy Nexus
    Replies: 3
    Last Post: 10-02-2012, 05:06 AM
  2. no more FoxFi?
    By 69copo in forum Droid Bionic Tech Support
    Replies: 15
    Last Post: 09-03-2012, 01:18 PM
  3. FoxFi app
    By ecbranch5 in forum Motorola Droid Bionic
    Replies: 32
    Last Post: 06-25-2012, 10:28 AM
  4. HELP - Foxfi
    By andreah1 in forum Motorola Droid Bionic
    Replies: 4
    Last Post: 06-07-2012, 09:20 AM
  5. FoxFi Help
    By Russfox40 in forum Droid RAZR
    Replies: 3
    Last Post: 06-06-2012, 09:25 PM

Search tags for this page

does foxfi work on galaxy s3
,

foxfi for galaxy s3

,

foxfi galaxy s3

,
foxfi on galaxy s3
,
foxfi on sprint galaxy s3
,
foxfi samsung galaxy s3
,
foxfi sprint galaxy s3
,
foxfi update for galaxy s3
,
galaxy s3 foxfi
,
how to use foxfi on galaxy s3
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+