DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 1 of 1

Thread: Tasker with Rooted GS3

  1. Senior Droid
    longboardskier's Avatar
    Member #
    126602
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    127
    Phone
    Galaxy S3
    #1

    Tasker with Rooted GS3

    I have a newly rooted VZW S3 with Tasker installed (along with Secure Settings and BusyBox). Also have Helper installed for Secure Settings. My problem is that I cannot get GPS to enable when launching an app like Maps. As far as I can tell I have it set up right, with Maps launching it runs "GPS On" which is Secure Settings>Configuration>GPS Enabled. I have given both Tasker and Secure Settings administrator on the phone as well. Seems simple, but it just won't do it. Any help?
  2.  
     
     
     

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Tasker Help
    By kbrown.1407 in forum HTC ThunderBolt
    Replies: 5
    Last Post: 10-24-2011, 05:08 PM
  2. Tasker Help
    By jakegsxr11 in forum Android Applications
    Replies: 4
    Last Post: 06-28-2011, 08:34 AM
  3. Is Tasker the right app for this?
    By hankafyin in forum Android Applications
    Replies: 9
    Last Post: 03-07-2011, 06:18 PM
  4. Looking for some help with Tasker
    By jim1974 in forum Android Applications
    Replies: 10
    Last Post: 09-28-2010, 06:31 PM
  5. Tasker Help
    By HelpeRX in forum Android Applications
    Replies: 2
    Last Post: 08-18-2010, 05:28 PM

Search tags for this page

galaxy s3 tasker

,
gs3 administrators security
,

gs3 tasker

,

quick reply for rooted gs3

,

samsung s3 tasker gps

,

tasker and gs3

,

tasker for rooted

,

tasker forums

,

tasker settings for s3

,

using tasker galaxy s3

Click on a term to search our site for related topics.

Tags for this Thread

Find us on Google+