DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 17 of 17

Thread: Okay, I'm rooted (question)

  1. Senior Droid
    omar908's Avatar
    Member #
    244687
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    114
    Liked
    6 times
    Phone
    Motorola droid razr
    #11
    Quote Originally Posted by jackiescivic
    Got it now, and the tablet did connect
    Haha good to hear but may we know what you were doing wrong just in case someone else encounters this problem
  2. Master Droid
    jackiescivic's Avatar
    Member #
    169639
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Muskego, WI
    Posts
    882
    Liked
    244 times
    Phone
    Maxx, Maxx HD, Razr Maxx
    #12
    I wasn't aware I had to select the device
  3. Droid
    z06mike's Avatar
    Member #
    85617
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    89
    Liked
    2 times
    Phone
    Motorola Droid X
    #13

    Re: Okay, I'm rooted (question)

    Foxfi does not need root to work. In fact, on the contrary if you are rooted it WILL NOT work.

    Sent from my GeeEssThree
  4. Master Droid
    jackiescivic's Avatar
    Member #
    169639
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Muskego, WI
    Posts
    882
    Liked
    244 times
    Phone
    Maxx, Maxx HD, Razr Maxx
    #14
    It worked just fine on my Maxx post root/pre ICS
  5. Droid
    z06mike's Avatar
    Member #
    85617
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    89
    Liked
    2 times
    Phone
    Motorola Droid X
    #15

    Okay, I'm rooted (question)

    Quote Originally Posted by jackiescivic View Post
    It worked just fine on my Maxx post root/pre ICS
    Yes, it will work if you ARE NOT rooted.


    Sent from my iPad using Tapatalk HD
  6. Master Droid
    jackiescivic's Avatar
    Member #
    169639
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Muskego, WI
    Posts
    882
    Liked
    244 times
    Phone
    Maxx, Maxx HD, Razr Maxx
    #16
    Quote Originally Posted by z06mike

    Yes, it will work if you ARE NOT rooted.

    Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Re-read, I WAS rooted pre-ICS Regardless, things are working now, thanks to Wifi Tether, and that's whaty matters :-D
  7. Droid Sensei
    droid2drummer's Avatar
    Member #
    188401
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Ga...
    Posts
    2,591
    Liked
    50 times
    Phone
    Droid 2 liberty and anything
    #17

    Re: Okay, I'm rooted (question)

    Quote Originally Posted by jackiescivic View Post
    Re-read, I WAS rooted pre-ICS Regardless, things are working now, thanks to Wifi Tether, and that's whaty matters :-D
    Indeed Jackie. Works for me rooted as well. Off and on for me though. Sometimes I have to reboot.. then she works. I go nowhere without root. Lol

    Sent from my SCH-I535 using Xparent Cyan Tapatalk 2
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Rooted, Un-Rooted, ready to go again. Wiping question.
    By nubby in forum Galaxy Nexus Development
    Replies: 2
    Last Post: 03-30-2013, 06:26 AM
  2. Question with GB rooted
    By TheJester34 in forum Droid X Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 06-17-2011, 02:51 PM
  3. Rooted question
    By BodyBagz in forum Droid X General Discussions
    Replies: 9
    Last Post: 09-20-2010, 11:05 PM
  4. question about 2.2 OTA if rooted
    By jntdroid in forum Android Hacks and Help
    Replies: 2
    Last Post: 07-28-2010, 08:10 AM
  5. rooted, now I have a question...
    By irishdroid in forum Android Hacks and Help
    Replies: 7
    Last Post: 03-03-2010, 06:34 PM

Search tags for this page

free wifi using sqlite galaxy s3

,

how yo get mobile hotspot on rooted galaxy s3

,

sq lite editor samsung galaxy s3

,

sqlite editor and samsung galaxy s3

,

sqlite editor free hotspot galaxy s3

,
sqlite editor gs3 hotspot
,

sqlite editor s3

,
sqlite editor tether galaxy s3
,

sqlite hotspot galaxy s3

,

verizon galaxy s3 enable hotspot sqlite

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+