DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: strange issue on aokp any help welcome

  1. Junior Droid
    marion37303's Avatar
    Member #
    80905
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    25
    Phone
    future droid x owner
    #1

    strange issue on aokp any help welcome

    OK I am running milestone 5 aokp and from time to time my phone will reboot and shortly after the reboot it will go to the activation screen like when you first setup your phone and when you click next it goes directly to the home screen with no other known issues.....so its not a huge problem but is very odd. Any ideas?
  2.  
     
     
     
  3. Droid Ninja
    cupfulloflol's Avatar
    Member #
    12086
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1,898
    Liked
    65 times
    Phone
    Galaxy Nexus
    #2
    Are you using the stock kernel? Are you modifying settings for kernel? (OC, undervolt, OCGPU)

    Really just guessing here though.
  4. Junior Droid
    marion37303's Avatar
    Member #
    80905
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    25
    Phone
    future droid x owner
    #3
    I haven't changed the kernel from the one that come with m5 and no setting changes on it other than loading a theme. I am almost certain the problem was present before the theme was loaded. Thanks for the ideas. All ideas are welcome
  5. Developer Relations
    CJM's Avatar
    Member #
    117189
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Mississippi Gulf Coast
    Posts
    8,993
    Liked
    1035 times
    Phone
    Moto X
    Premium Member
    #4
    Were you using bluetooth? Or even had it on? I've had that problem with some roms.

    Tapped from a Galaxy Nexus using Xparent ICS
  6. Junior Droid
    marion37303's Avatar
    Member #
    80905
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    25
    Phone
    future droid x owner
    #5
    Well I do use my Bluetooth a lot but I don't recall it ever happening when the Bluetooth is on.
  7. Super Moderator
    Droid-Xer's Avatar
    Member #
    140985
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    El Paso, TX
    Posts
    2,421
    Liked
    186 times
    Twitter
    Droid_Xer
    Phone
    Verizon™ Galaxy Nexus
    Premium Member
    #6
    Did you do a clean install (wipe data/cache/system/dalvik) prior to installing m5 or did you do a dirty install (no wipe)?
  8. Junior Droid
    marion37303's Avatar
    Member #
    80905
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    25
    Phone
    future droid x owner
    #7
    I done a clean install wiping everything. I am starting to think it may be an issue with my phone itself because it seems to happen when I plug it into the charger.....not every time but I do seem to find it is more likely to do it when I put it in charge.
  9. Super Moderator
    Droid-Xer's Avatar
    Member #
    140985
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    El Paso, TX
    Posts
    2,421
    Liked
    186 times
    Twitter
    Droid_Xer
    Phone
    Verizon™ Galaxy Nexus
    Premium Member
    #8
    Well you can test if its your phone by switching roms and seeing if it still happens.
  10. Droid Ninja
    cupfulloflol's Avatar
    Member #
    12086
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1,898
    Liked
    65 times
    Phone
    Galaxy Nexus
    #9
    Have you looked at logs to see if you can find the problem?
  11. Junior Droid
    marion37303's Avatar
    Member #
    80905
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    25
    Phone
    future droid x owner
    #10
    Yeah I'm thinking of changing roms to see if it still happens but can't pull myself away from this system I really like m5 a lot. And as for checking logs I wouldn't know where to start or even where to find them. (Never said I knew a lot about this) if some one can tell me how to get to the logs I would send, hem to someone to look at unless some one can give me the basics of what to look for.
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Strange Wi-Fi Issue
    By drew in forum Thunderbolt Tech Support
    Replies: 0
    Last Post: 01-30-2012, 09:27 PM
  2. Strange Issue, please help.
    By wiltshp in forum Droid X Tech Support
    Replies: 2
    Last Post: 05-25-2011, 04:51 AM
  3. Strange issue
    By Trips555 in forum ChevyNo1
    Replies: 5
    Last Post: 05-08-2011, 07:33 AM
  4. Strange issue
    By Renapd in forum UltimateDroid
    Replies: 7
    Last Post: 04-01-2011, 04:47 PM
  5. Strange issue with 1.0... Please help?
    By JLangevin in forum cvpcs
    Replies: 1
    Last Post: 10-28-2010, 10:48 AM

Search tags for this page

android dirty wipe
,

aokp activation complete

,

aokp activation screen

,
aokp data issues
,
aokp galaxy nexus reboot problem
,
aokp milestone 5 reboots
,
aokp toro milestone 5 galaxy nexus data issues
,
aokp wifi issue
,

aokp wifi problem

,

galaxy nexus activation problem

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+