DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 3 of 3

Thread: Installed Apex 1.4.0, lost usb

  1. Droid
    nate.fehr's Avatar
    Member #
    164930
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    39
    Phone
    Droid X
    #1

    Installed Apex 1.4.0, lost usb

    The history:

    In my phones history, I have rooted, flashed Liberty 1.0 and 1.5, got bored, and flashed Apex 1.4.0.

    Big mistake.

    Liberty was fine, but as soon as I flashed Apex, my phone will no longer connect to my PC. It charges from the wall just fine, but does not from the PC. All that happens when I plug in is the screen turns on. I have no USB connection.

    I didn't care for Apex and went back to Liberty 1.5, yet the problem persists.

    Its not a drastic issue (I can use Samba filesharing to transfer over wifi), but I'm guessing that I'm sunk if I ever need to sbf.

    Any help? Please?

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
  2.  
     
     
     
  3. Junior Droid
    DJSpikezz's Avatar
    Member #
    165898
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    15
    Phone
    DROID X
    #2
    Quote Originally Posted by nate.fehr View Post
    The history:

    In my phones history, I have rooted, flashed Liberty 1.0 and 1.5, got bored, and flashed Apex 1.4.0.

    Big mistake.

    Liberty was fine, but as soon as I flashed Apex, my phone will no longer connect to my PC. It charges from the wall just fine, but does not from the PC. All that happens when I plug in is the screen turns on. I have no USB connection.

    I didn't care for Apex and went back to Liberty 1.5, yet the problem persists.

    Its not a drastic issue (I can use Samba filesharing to transfer over wifi), but I'm guessing that I'm sunk if I ever need to sbf.

    Any help? Please?

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
    Simply wipe data/cache in clockwork recovery. There have been a few times where doing it once doesn't work.. I'm kinda OCD and wipe data/cache 3 times before i put on any ROM...

    I have even come across the occasional boot loop anytime I try to install an Application. This has happened just after I have installed a new ROM. All I've ever had to do is wipe data/cache from clockwork recovery. Some people use titanium backup or other programs like it, I've never used those right and re-installing all the apps and re-doing all the settings is entertaining to me. I don't have problems when I do that either. I hope this is your answer.

    If this doesn't fix your problem, then I suggest SBF'ing back to stock and starting completely clean. If you don't know how to SBF, there are plenty of pages you can find by googling "Droid X SBF how to".

    Hope this helps.
    OG Droid/Droid X Rooted for over a year.
    Current Rom: Apex 1.4.1 Watermark'd
    Android For Life!
  4. Droid
    nate.fehr's Avatar
    Member #
    164930
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    39
    Phone
    Droid X
    #3
    Will try the data wipe thing.

    I haven't checked that sbf link, but don't you have to connect to a PC via USB to do it? That's going to be a problem if it wont connect.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. So I installed Apex 1.3.1
    By Pureblood in forum Droid X Roms
    Replies: 2
    Last Post: 01-14-2011, 12:57 PM
  2. Replies: 9
    Last Post: 01-01-2011, 10:52 AM
  3. New Market Update = List of Installed Apps Lost... Fix?
    By Jer in forum Android General Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 12-16-2010, 03:57 PM
  4. UD 5.00 installed and now lost root access!
    By blackhat in forum Android Roms
    Replies: 24
    Last Post: 07-29-2010, 05:41 PM
  5. Lost my droid, can't remember which locator app I had installed
    By N55_NOLE in forum Android Applications
    Replies: 11
    Last Post: 05-14-2010, 10:31 PM

Search tags for this page

android apex usb wont connect
,
apex 2 usb connection problems
,

apex rom lost navigation

,
apex rom usb problem
,
droid x - apex 1.4.1 watermark'd
,
how install apex 1.4 on a milestone
,

how to install apex 1.4 on droid x

,

installed apex and lost navigation

,
my lg apex wont connect to my computer
,
should you install apex 1.4.0 before installing apes 1.4.1
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+