DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: desperate: I can wipe cache in boot loader but not data.

  1. Developer Relations
    JSM9872's Avatar
    Member #
    151157
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Somewhere In Pennsylvania...
    Posts
    12,927
    Liked
    876 times
    Phone
    Galaxy Note 3
    Premium Member
    #11
    Tri. Read my prior post. I always get that message in stock recovery. Hasn't been an issue for me.

    Sent From a Tear in the Space/Time Continuum...
  2. Junior Droid
    Hawkeye12's Avatar
    Member #
    204674
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    5
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #12
    Quote Originally Posted by Trionalaw View Post
    thank you Hawkeye (I assume you are one of the pros from Dover?),

    When I flashed from SBF, I had to use the.602 SBF file. Neither of the other droid access SBF files would allow the start buttonon RDS lite 4.8 to light up.When I tried the SPF method again, it advised that the flash failed. I downloaded RDS lite 4.9 and the same results.

    I'm stuck somewhere in the ether it looks like.

    Jim
    I do live in Delaware but know sure about the dover reference.

    The link I posted is for a different type of SBF method from RSD, as long as you can get into bootloader (power + volume down + camera+ home -release at white screen flash), have battery power and a computer, this should work.

    Edit: my bad just power + volume +camera
    Slicing & Dicing on Shuji1.2
    Last edited by Hawkeye12; 09-13-2011 at 06:36 PM.
  3. Master Droid
    Trionalaw's Avatar
    Member #
    90085
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    267
    Liked
    1 times
    Phone
    Motorola Droid
    #13
    I was able to download the RDS lite 5.4.4. It is now flashing the SBF .602. It is saying different things than the earlier RDS lite 4.8, but so what I guess. I will let you know what happens once it has been flashing.

    Can't thank you enough. This form has been a lifesaver for me beginning with my droid OG and now this one. Routing a phone is the closest I get to living on the edge.

    Much appreciated,

    Jim
  4. Master Droid
    Trionalaw's Avatar
    Member #
    90085
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    267
    Liked
    1 times
    Phone
    Motorola Droid
    #14
    RDS lite 5.4.4 did the trick. I am now back to stock. I can't thank you enough.

    As far as the reference to the pros from Dover, I am old enough that I saw the movie when it came out. I wore glasses similar to Hawkeye and my best friend had dark hair but had very little resemblance to Trapper John. Nonetheless, we were referred to as the pros from Dover. It was cool at the time.

    Thank you so much again. I really appreciate it.

    I can now go home and continue to work after I eat dinner.

    Jim
  5. Developer Relations
    JSM9872's Avatar
    Member #
    151157
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Somewhere In Pennsylvania...
    Posts
    12,927
    Liked
    876 times
    Phone
    Galaxy Note 3
    Premium Member
    #15
    Glad you got it tri! Sorry if I was giving bad advice. I interpreted that by the fact it said to reboot phone that the sbf was fine and by your original description you needed to get into stock recovery. I lost in there the other step I needed whatever it was.

    Sorry if I messed you up more then helped.

    Sent From a Tear in the Space/Time Continuum...
  6. Droid Ninja
    leftspin's Avatar
    Member #
    213734
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    New Jersey
    Posts
    1,129
    Liked
    38 times
    Phone
    Razr Maxx, Droid X
    #16
    glad to see you got this working without going to Verizon, and sorry I couldn't be more help in your other thread
  7. Senior Droid
    Bigbootyman's Avatar
    Member #
    17327
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    139
    Liked
    5 times
    Phone
    Motorola Droid Razr HD-ROOTED
    #17
    Quote Originally Posted by Trionalaw View Post
    RDS lite 5.4.4 did the trick. I am now back to stock. I can't thank you enough.

    As far as the reference to the pros from Dover, I am old enough that I saw the movie when it came out. I wore glasses similar to Hawkeye and my best friend had dark hair but had very little resemblance to Trapper John. Nonetheless, we were referred to as the pros from Dover. It was cool at the time.

    Thank you so much again. I really appreciate it.

    I can now go home and continue to work after I eat dinner.

    Jim
    You're very welcome and I'me glad that I could help you out. Good luck to you. By the way, M.A.S.H is a classic!!! No offense, but Klinger was my favorite. - "If my dog had a face like yours, I'd shave its butt and teach it to walk
    backwards!"

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Always wipe data and cache?
    By sam handwich in forum Android Hacks and Help
    Replies: 3
    Last Post: 04-24-2011, 01:54 PM
  2. Background remains after wipe data/cache/boot/system
    By tameone in forum Android Hacks and Help
    Replies: 5
    Last Post: 09-13-2010, 10:35 AM
  3. Wipe data and cache
    By tjs in forum Rescue Squad Help
    Replies: 6
    Last Post: 09-10-2010, 06:12 AM
  4. Wipe Cache / Data
    By ab41681114 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 4
    Last Post: 07-26-2010, 12:25 AM
  5. Replies: 3
    Last Post: 06-30-2010, 10:57 AM

Search tags for this page

android tjcache
,
tj cache android
,

tjcache

,

tjcache android

,
tjcache folder
,
tjcache folder android
,

what is tjcache

,
what is tjcache android
,
what is tjcache folder
,
what is tjcache on android
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+