DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Put liberty 2.0 on my droid. How do I go back to factory settings?

  1. Junior Droid
    ashboz77's Avatar
    Member #
    188370
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    11
    Phone
    Droid X
    #1

    Put liberty 2.0 on my droid. How do I go back to factory settings?

    I currently have a rooted droid x flashed with liberty 2.0 i have bootstrap and did a back up. I just need to know how to restore to factory mode...

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
  2.  
     
     
     
  3. Rescue Squad
    spaz33g's Avatar
    Member #
    113637
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    orange county, ca
    Posts
    6,388
    Phone
    Galaxy Nexus, T-bolt, Droid 2
    #2
    Boot in to clockworkmod recovery and scroll down to backup /restore and choose full restore then chooses your stock backup.

    tappin and a talkin
  4. Junior Droid
    ashboz77's Avatar
    Member #
    188370
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    11
    Phone
    Droid X
    #3
    Awesome thanks so much... I just wasn't 100% sure on how to do it... lovin liberty right now...

    Sent from my DROIDX
  5. cricketson007's Avatar
    Member #
    156519
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Indiana
    Posts
    91
    Liked
    3 times
    Phone
    DROID Razr Maxx
    #4
    Quote Originally Posted by spaz33g View Post
    Boot in to clockworkmod recovery and scroll down to backup /restore and choose full restore then chooses your stock backup.

    tappin and a talkin
    Will this method also work for the D2G?

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
  6. Junior Droid
    ashboz77's Avatar
    Member #
    188370
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    11
    Phone
    Droid X
    #5
    I believe so... i originally had D2G and that is the bootstrap i use on my DX and surprisingly enough it works... it should restore complete factory settings...

    Sent from my DROIDX
  7. Droid Sensei
    nerdslogic's Avatar
    Member #
    139756
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Cybertron
    Posts
    2,541
    Liked
    7 times
    Twitter
    Nerdslogic
    Phone
    Android
    #6
    Yes providing you made a backup.

    If you guys don't have a backup or your backup doesn't work you can always SBF....which will return you to stock as in when you took your phone out of the box for the very first time.
    Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavement, watch t.v., save for your old age, obey the law, don't ask questions, and repeat after me.....I am free.
  8. cricketson007's Avatar
    Member #
    156519
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Indiana
    Posts
    91
    Liked
    3 times
    Phone
    DROID Razr Maxx
    #7
    I made a backup when I flashed Liberty. I am liking my set up now so not worried to much about it yet. I will just sbf when I want something different.

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
  9. Junior Droid
    mamonte's Avatar
    Member #
    11171
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    15
    Phone
    Droid
    #8
    When you did Liberty did it take a while to reboot? I just installed it this morning and has been rebooting for the past 3 hrs...is this normal....
  10. Junior Droid
    ashboz77's Avatar
    Member #
    188370
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    11
    Phone
    Droid X
    #9
    Mine did that as well i suggest a battery pull... it worked for me though i can't promise it will for u... mine was looping the liberty logo in the beginning and when i pulled my battery and put it back in it worked like a charm. But no a 3 hour loop isn't normal.

    Sent from my DROIDX
  11. Junior Droid
    mamonte's Avatar
    Member #
    11171
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    15
    Phone
    Droid
    #10
    grrr battery pull didn't work still have Liberty logo. glad it worked for you and you like it though
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. OG Droid from 2.3.3 ROM back to latest factory
    By djbrent2 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 1
    Last Post: 03-19-2011, 11:53 PM
  2. Droid X factory settings help
    By jlive24 in forum Droid X General Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 02-13-2011, 03:52 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 04-12-2010, 05:30 PM
  4. Help me get back to factory settings, DMupdater wont work?
    By Xx_Black-out in forum Android Hacks and Help
    Replies: 3
    Last Post: 03-31-2010, 09:38 PM
  5. Setting Droid back to factory status?
    By mrZoSo in forum Android Hacks and Help
    Replies: 3
    Last Post: 12-15-2009, 09:38 PM

Search tags for this page

droid x liberty factory reset

,
how to factory reset droid from liberty
,

how to factory reset htc liberty

,

how to reset htc liberty

,
how to restore factory droid x liberty
,
how to set htc liberty to factory settings
,
htc liberty default settings
,

htc liberty factory reset

,
reset htc liberty factory defaults
,
reset my htc liberty
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+