DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Quick Restore Question

  1. Senior Droid
    Growler48's Avatar
    Member #
    85604
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    169
    Phone
    X
    #1

    Quick Restore Question

    I know it's necessary to wipe cache/data/factory reset when loading new ROMs, but if I'm just restoring backups, do I need to do the same?
  2. Super Moderator
    Droid-Xer's Avatar
    Member #
    140985
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    El Paso, TX
    Posts
    2,421
    Liked
    186 times
    Twitter
    Droid_Xer
    Phone
    Verizon™ Galaxy Nexus
    Premium Member
    #2
    No you don't have to, but it wouldn't hurt.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Rom Restore Question
    By Ch0ppy35 in forum Droid X Roms
    Replies: 7
    Last Post: 01-23-2011, 11:53 AM
  2. Titanium restore question
    By drpaul07 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 2
    Last Post: 10-10-2010, 08:19 AM
  3. Quick question about quick boot
    By drpaul07 in forum Android Applications
    Replies: 7
    Last Post: 08-19-2010, 03:24 PM
  4. Restore question
    By soccer568 in forum Android General Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 07-14-2010, 04:32 AM
  5. nandroid restore question
    By jntdroid in forum Android Hacks and Help
    Replies: 2
    Last Post: 05-08-2010, 04:58 AM

Search tags for this page

existe algum quick restore para o motorola xoom

,

quick restore xoom

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+