DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 8 of 8

Thread: Titanium Backup Question

  1. Master Droid
    Big Fate's Avatar
    Member #
    127185
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    333
    Phone
    Thunderbolt
    #1

    Titanium Backup Question

    Hey would Titanium work thru a third party after a flash? Or do you have to use it thru the market?
  2.  
     
     
     
  3. Droid Ninja
    chkmate's Avatar
    Member #
    117958
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Round Rock, TX
    Posts
    2,242
    Phone
    Droid X
    #2
    Quote Originally Posted by Big Fate View Post
    Hey would Titanium work thru a third party after a flash? Or do you have to use it thru the market?
    I use the paid version on my phone and I'm ROM'd and Theme'd.

    What's weird is it updates through the Market and everything but dosen't show up in there like everything else. It doesn't show "purchased." But I get all updates and it works flawlessly for me.

    Edit: When I open Market and select "my downloads" it's there. But if I'm searching through "all apps" it doesn't show up as purchased, and I am. Other apps I have bought show up as purchased when I'm browsing.
    Last edited by chkmate; 12-17-2010 at 12:36 PM.
    ---------> Follow me onTwitter@chkm4te20 <---------


    <<<<<If you see the right move, take it!!!!>>>>>
    <<<<<
    DaRkSL!De v4.2//L!BeRty v1.5>>>>>
  4. Master Droid
    Big Fate's Avatar
    Member #
    127185
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    333
    Phone
    Thunderbolt
    #3
    Quote Originally Posted by chkmate View Post
    Quote Originally Posted by Big Fate View Post
    Hey would Titanium work thru a third party after a flash? Or do you have to use it thru the market?
    I use the paid version on my phone and I'm ROM'd and Theme'd.

    What's weird is it updates through the Market and everything but dosen't show up in there like everything else. It doesn't show "purchased." But I get all updates and it works flawlessly for me.
    So what happens when you flash a new rom? Does it show up in your apps drawer? Or do you have to redownload thru market?
  5. Droid Ninja
    chkmate's Avatar
    Member #
    117958
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Round Rock, TX
    Posts
    2,242
    Phone
    Droid X
    #4
    It should download automatically. I have mine moved to SD card anyway. I did have to re apply the Titanium BU txt file for proof of purchase on the paid version.
    ---------> Follow me onTwitter@chkm4te20 <---------


    <<<<<If you see the right move, take it!!!!>>>>>
    <<<<<
    DaRkSL!De v4.2//L!BeRty v1.5>>>>>
  6. Master Droid
    Big Fate's Avatar
    Member #
    127185
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    333
    Phone
    Thunderbolt
    #5
    Sounds like you can't squeeze around thru a third party then, most likely have to purchase. So to save all my data do I just freeze or backup thru titanium?
  7. Droid Ninja
    chkmate's Avatar
    Member #
    117958
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Round Rock, TX
    Posts
    2,242
    Phone
    Droid X
    #6
    Quote Originally Posted by Big Fate View Post
    Sounds like you can't squeeze around thru a third party then, most likely have to purchase. So to save all my data do I just freeze or backup thru titanium?
    Oh, I see what your initial question was now, lol. Sorry, I'm out of it today.

    No, I don't think third party will work, but I've been wrong before.

    To save all data on apps you can backup through TBU. You can only freeze apps on the paid version. And that's just for freezing apps you don't want running in the background slowing your phone down.
    ---------> Follow me onTwitter@chkm4te20 <---------


    <<<<<If you see the right move, take it!!!!>>>>>
    <<<<<
    DaRkSL!De v4.2//L!BeRty v1.5>>>>>
  8. Master Droid
    Big Fate's Avatar
    Member #
    127185
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    333
    Phone
    Thunderbolt
    #7
    Quote Originally Posted by chkmate View Post
    Quote Originally Posted by Big Fate View Post
    Sounds like you can't squeeze around thru a third party then, most likely have to purchase. So to save all my data do I just freeze or backup thru titanium?
    Oh, I see what your initial question was now, lol. Sorry, I'm out of it today.

    No, I don't think third party will work, but I've been wrong before.

    To save all data on apps you can backup through TBU. You can only freeze apps on the paid version. And that's just for freezing apps you don't want running in the background slowing your phone down.
    Now were on the right page.. lol

    Ok thats what I thought... I'm having a lil trouble right now getting that app since its international, but I might just grab a 10 dollar visa card from walmart right now... I need that app.

    So from what im assuming is titanium free app you can only backup one app at a time, and the paid you can backup all at once?
  9. Super Moderator
    Droid-Xer's Avatar
    Member #
    140985
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    El Paso, TX
    Posts
    2,421
    Liked
    186 times
    Twitter
    Droid_Xer
    Phone
    Verizon™ Galaxy Nexus
    Premium Member
    #8
    Yes paid allows backup of all user and system apps as well as the ability to freeze bloat. Ensure chuck norris mode is on to keep frozen apps out of the app drawer

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Titanium Backup question
    By Droid74 in forum Drod2169 - X
    Replies: 12
    Last Post: 11-21-2010, 04:45 PM
  2. Titanium Backup question?
    By HarleyDad09 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 0
    Last Post: 10-11-2010, 07:59 PM
  3. Titanium backup question
    By benhar in forum Bugless
    Replies: 10
    Last Post: 07-01-2010, 09:34 PM
  4. Question about titanium backup
    By tu3218 in forum Android Applications
    Replies: 2
    Last Post: 06-01-2010, 01:35 PM
  5. Titanium Backup Question
    By texasPI in forum Android Applications
    Replies: 2
    Last Post: 03-16-2010, 02:59 PM

Search tags for this page

does titanium backup backup pictures
,
does titanium backup pictures
,

does titanium backup save pictures

,
how does titanium backup work
,

how to freeze apps with titanium backup

,

titanium backup doesn't show apps

,
titanium backup pictures
,
what does titanium backup do
,

where does titanium backup save

,
where does titanium backup save to
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+