DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 6 of 6

Thread: I'm having an issue with the Internet browser...

  1. Junior Droid
    hoax's Avatar
    Member #
    78909
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    27
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #1

    I'm having an issue with the Internet browser...

    I post a lot on another forum. Every time I view a post and then hit back to return to the main page, the browser displays an old cached version of the forum from the first time I viewed the page this morning. So every single time I return to the main page I have to refresh the page.

    Anyone else having this problem or know how to fix it?
  2.  
     
     
     
  3. Premium Member
    hookbill's Avatar
    Member #
    10332
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    N.E. Ohio
    Posts
    19,575
    Liked
    16 times
    Phone
    Droid Bionic
    Premium Member
    #2
    Quote Originally Posted by hoax View Post
    I post a lot on another forum. Every time I view a post and then hit back to return to the main page, the browser displays an old cached version of the forum from the first time I viewed the page this morning. So every single time I return to the main page I have to refresh the page.

    Anyone else having this problem or know how to fix it?
    Does it do this even after you've cleared the cache?
    Please be respectful. Respect is #1 here at DF Please read our Guidelines of Conduct
  4. Junior Droid
    hoax's Avatar
    Member #
    78909
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    27
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #3
    Quote Originally Posted by hookbill View Post
    Quote Originally Posted by hoax View Post
    I post a lot on another forum. Every time I view a post and then hit back to return to the main page, the browser displays an old cached version of the forum from the first time I viewed the page this morning. So every single time I return to the main page I have to refresh the page.

    Anyone else having this problem or know how to fix it?
    Does it do this even after you've cleared the cache?
    After clearing the cache the same problem occurs but with a newer refresh of the forum. Every time I click back I get the same cached copy of the page. Even when after I refresh, as soon as I click a link then hit back, the same cached copy displays.
  5. Premium Member
    hookbill's Avatar
    Member #
    10332
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    N.E. Ohio
    Posts
    19,575
    Liked
    16 times
    Phone
    Droid Bionic
    Premium Member
    #4
    Quote Originally Posted by hoax View Post
    Quote Originally Posted by hookbill View Post
    Quote Originally Posted by hoax View Post
    I post a lot on another forum. Every time I view a post and then hit back to return to the main page, the browser displays an old cached version of the forum from the first time I viewed the page this morning. So every single time I return to the main page I have to refresh the page.

    Anyone else having this problem or know how to fix it?
    Does it do this even after you've cleared the cache?
    After clearing the cache the same problem occurs but with a newer refresh of the forum. Every time I click back I get the same cached copy of the page. Even when after I refresh, as soon as I click a link then hit back, the same cached copy displays.
    There has to be something in your settings in your browser that is causing this. Mine doesn't do that, it comes up with the last page I was at unless I shut it off. I haven't seen anybody else with an X complaining about this.

    Take a good look at your settings. Something is probably checked causing that page to keep popping up. If worst comes to worst, reset the browser to original settings.
    Please be respectful. Respect is #1 here at DF Please read our Guidelines of Conduct
  6. Junior Droid
    hoax's Avatar
    Member #
    78909
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    27
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #5
    Well, I dunno. Just restored the browser to default and it's still doing it.
  7. Premium Member
    hookbill's Avatar
    Member #
    10332
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    N.E. Ohio
    Posts
    19,575
    Liked
    16 times
    Phone
    Droid Bionic
    Premium Member
    #6
    Quote Originally Posted by hoax View Post
    Well, I dunno. Just restored the browser to default and it's still doing it.
    OK…then switch browsers. Try using the Dolphin HD browser from the Market. I think it's a pretty good browser, it has tabbed browsing. See how that works for you.
    Please be respectful. Respect is #1 here at DF Please read our Guidelines of Conduct

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. possible to put Internet Explorer browser on?
    By UltimateAdam in forum Android General Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 07-04-2010, 10:00 AM
  2. Very Annoying Problem with Internet Browser??
    By smithnek94 in forum Android Tech Support
    Replies: 2
    Last Post: 06-09-2010, 12:48 PM
  3. Exiting Internet Browser
    By simpleguy4 in forum HTC Droid Eris
    Replies: 8
    Last Post: 03-04-2010, 10:53 AM
  4. Issues with Internet browser
    By Olivia in forum Android Tech Support
    Replies: 0
    Last Post: 12-27-2009, 03:43 PM
  5. What Internet Browser Are You Using??
    By olletsocmit in forum Android Applications
    Replies: 59
    Last Post: 12-23-2009, 12:45 PM

Search tags for this page

browser issues on droid x
,
droid internet keeps refereshing
,
droid m internet issues
,
droid x browser force close yahoo
,
droid x browser refreshes
,
how do u close browser on droid 3
,
how to close a droid x browser window
,
how to close browser on droid
,

how to close browser on droid x

,
how to fix the brower on a droid x
,
htc thunderbolt problem internet keeps reloading
,
issue with browser on droid x
,
problems editing url in browser droid x
,
reload browser droid x
,
why do web pages reload on droid x
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+