DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 2 of 2

Thread: on gb .596 but baseband .07

  1. Junior Droid
    lousta52's Avatar
    Member #
    103547
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    South Jersey
    Posts
    10
    Phone
    Droid X
    #1

    on gb .596 but baseband .07

    I dont know if I should worry about this or just stay on this baseband. How hard is it to change the baseband and is it worth doing?
  2.  
     
     
     
  3. Junior Droid
    lousta52's Avatar
    Member #
    103547
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    South Jersey
    Posts
    10
    Phone
    Droid X
    #2
    Anybody?

    Sent from my DROIDX using DroidForums

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Baseband Help
    By longjas in forum Droid 2 Roms
    Replies: 7
    Last Post: 12-03-2010, 10:14 AM
  2. better baseband for the dx?
    By ray7171 in forum Droid X General Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 08-03-2010, 05:46 PM
  3. New baseband too??
    By mth04 in forum Android News
    Replies: 272
    Last Post: 07-14-2010, 05:11 PM
  4. What is Baseband
    By movadoevo8 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 5
    Last Post: 05-19-2010, 12:22 PM

Search tags for this page

.12 baseband

,

baseband droid x .07 .12

,
baseband version 596
,
change baseband on droid x
,
changing base band on droid x
,

droid x basband .07 to .12

,

how to change baseband on droid x

,
how to change baseband on dx
,
how to change my baseband to .07 on motorola droid x
,
latest verizon baseband gb
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+