DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 1 of 1

Thread: Back to stock (rom manager) now bootloop ?

  1. Senior Droid
    blnko6's Avatar
    Member #
    44432
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    123
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #1

    Back to stock (rom manager) now bootloop ?

    hey guys, i would appreciate the help.
    i was trying to (un-root) my droid 1 using ROM manager and back to stock options and it loaded up fine but then it started giving me system updates and after the second update i did i went to bootloop, i trying powering up while holding X to go into recovery and go back to one of my backups but it got stock on a triangle .
    i have no idea now to fix it, i least i know its not bricked, or at least hope so .
    thanks .
  2.  
     
     
     

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Endless bootloop after trying to return to stock
    By Medic343 in forum Android Tech Support
    Replies: 9
    Last Post: 12-31-2010, 12:01 PM
  2. Replies: 11
    Last Post: 08-16-2010, 08:13 PM
  3. SPRecovery back to stock recovery without going back to 2.0.1?
    By jlamb30 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 6
    Last Post: 08-03-2010, 01:17 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 06-16-2010, 02:33 PM
  5. ROM manager now has back to stock option.
    By romanrish in forum Android Roms
    Replies: 3
    Last Post: 03-29-2010, 05:57 AM

Search tags for this page

back to stock rom android
,
giving up on droid roms back to stock
,
how to go back to stock rom using rom manager
,
moto droid stock image missing rom manager
,

no stock images in rom manager

,
no stock images rom manager
,

rom manager no stock images

,
rom manager stock images
,

rom manager stock images empty

,

rom manager stock images missing

,
rom manager stock images not showing up
,
rommanager not showing stock roms
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+