DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 8 of 8

Thread: Swype on Razr?

  1. Droid
    thefuzz's Avatar
    Member #
    89833
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    36
    Liked
    2 times
    Phone
    Droid Razr Deodexed
    #1

    Swype on Razr?

    What keyboard is on the Razr? Anyone get Swype working on it? I can't live without my Swype keyboard!

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
  2.  
     
     
     
  3. Senior Droid
    Lars's Avatar
    Member #
    28793
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    166
    Liked
    24 times
    Phone
    Mine: SG4; Hers: SG3
    #2
    Swype is one of the pre-loaded keyboards. Just hold down on any text box and it should give you the option to switch input method. If it isn't listed, check your keyboard settings and make sure that it is enabled.
  4. Droid
    thefuzz's Avatar
    Member #
    89833
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    36
    Liked
    2 times
    Phone
    Droid Razr Deodexed
    #3
    Awesome! Haven't bought yet, just wanted to confirm it was available!

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
  5. Droid
    Chocula78's Avatar
    Member #
    110096
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    85
    Liked
    7 times
    Phone
    Droid Razr
    #4
    Long pressing a text field didn't work on mine for some reaston. I actually had to go into setting>input settings to get the app working. Once I did, it works great.

    Can you enable the double tap space bar to get a period and a space on Swype like you can the stock keyboard?
  6. Droid
    BULL27's Avatar
    Member #
    234580
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Boston
    Posts
    33
    Liked
    9 times
    Phone
    D RAZR
    #5
    Seems to have an upgraded version of Swype. I am extremely happy with it. Swype on the Droid Charge was terrible, dont know why. The Droid X had good Swype but this is better. I constantly use it and need it.
  7. Nice Guy
    aaf709's Avatar
    Member #
    6126
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    So Cal
    Posts
    4,181
    Liked
    127 times
    Phone
    Samsung Galaxy S4
    Premium Member
    #6
    Unfortunately, the pre-installed Swype doesn't seem to have access to any updates like you could on the phones where you got Swype itself. Looking at another thread, you'd have to root, remove Swype and install from their site like you'd normally do. While I'm happy with the version I got with the Bionic, I've asked Swype what about pre-installed updates. No answer yet.
  8. Droid
    lowboydrvr's Avatar
    Member #
    234598
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    32
    Liked
    1 times
    Phone
    Droid Razr
    #7
    I actually installed SlideIt and attempted to get that one to work on my Razr. While I was able to install it, and select it in the settings menu, I could not get it to actually come up while entering text. So, I switched to the pre-loaded Swype. Seems to be working quite well so far.
  9. Droid
    pjniez's Avatar
    Member #
    105588
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Syracuse, NY
    Posts
    63
    Liked
    1 times
    Phone
    HTC Droid Incredible 2
    #8
    Quote Originally Posted by aaf709 View Post
    Unfortunately, the pre-installed Swype doesn't seem to have access to any updates like you could on the phones where you got Swype itself. Looking at another thread, you'd have to root, remove Swype and install from their site like you'd normally do. While I'm happy with the version I got with the Bionic, I've asked Swype what about pre-installed updates. No answer yet.
    I had this same issue on my Droid X. It drove me crazy when I read that there was a new release of Swype but I couldn't install it because it came pre-installed on the Droid X also. The only time Swype got updated on my Droid X was when I got Gingerbread OTA.

    I really wish Motorola/Swype/Verizon would change this!

    Sent from my ADR6350 using DroidForums

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 11-11-2011, 06:24 PM
  2. able to use froyo swype theme on gb swype?
    By stangdroid in forum Liberty ROM DX
    Replies: 4
    Last Post: 05-03-2011, 12:09 PM
  3. Install Swype on a ROM that doesn't have Swype
    By Zaph0d in forum Droid X Roms
    Replies: 6
    Last Post: 11-30-2010, 10:59 PM
  4. anyone have a swype apk or themed swype that works??
    By chris420o in forum Android General Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 06-27-2010, 01:38 PM
  5. motorola razr v3 contact bluetooth to razr
    By icanav8 in forum Android General Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 12-13-2009, 08:35 AM

Search tags for this page

does droid razr have swype

,

droid razr swype

,

how to turn on swype on droid razr

,
how to use swype on droid razr
,
razr swype
,

swype droid razr

,
swype for razr
,

swype on droid razr

,
swype on razr
,
turn on swype droid razr
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+