DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 3 of 3

Thread: 4.0.4. And PDA.net

  1. Junior Droid
    colorado4wheel's Avatar
    Member #
    236823
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    9
    Phone
    Razr
    #1

    4.0.4. And PDA.net

    My PDA.net is not working at all since upgrade. Says I need to attach the phone and turn on debugging. Turned off wifi and bluethooth just to be sure. I want my PDA.net back.
  2.  
     
     
     
  3. Super Moderator
    Droid-Xer's Avatar
    Member #
    140985
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    El Paso, TX
    Posts
    2,421
    Liked
    186 times
    Twitter
    Droid_Xer
    Phone
    Verizon™ Galaxy Nexus
    Premium Member
    #2
    Probably have to uninstall and reinstall. I need to do that for my wives phone/pc this week. Same thing happened to her.
  4. Junior Droid
    colorado4wheel's Avatar
    Member #
    236823
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    9
    Phone
    Razr
    #3
    Fixed it thanks. I had reinstalled it on my phone. That didn't do it. But I did the phone again and also uninstalled and reinstalled on the computer. That worked. Thanks.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

android 4.0.4 pdanet
,
pda net android 4.0.4
,
pda net4.0
,
pda.net 4.0
,

pdanet 4.0

,

pdanet 4.0.4

,
pdanet android 4.0
,

pdanet android 4.0.4

,
pdanet android 4.04
,

pdanet for android 4.0.4

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+