DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5
Results 41 to 48 of 48
Like Tree3Likes

Thread: Anyone else without FoxFi after ICS update >

  1. Senior Droid
    Ksupernor2's Avatar
    Member #
    260469
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Fernandina Beach, FL
    Posts
    137
    Liked
    12 times
    Phone
    LG G2/GALAXY S4
    #41
    Turning on the usb debugging did the trick for me. Thx for the advice.
    LG G2
  2. Junior Droid
    montanacur's Avatar
    Member #
    273658
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    8
    Liked
    2 times
    Phone
    razr maxx
    #42
    Glad I could help!

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
  3. Junior Droid
    travistee's Avatar
    Member #
    271838
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    13
    Phone
    razr
    #43
    I had to uninstall then reinstall for ics.
  4. Droid Newbie
    tundra9's Avatar
    Member #
    280514
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    2
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #44

    Foxfi not working...

    Okay when i use Foxfi after the latest update on my Droid Razr (ics), It works initially on a fresh boot, but if my wifi gets disconnected or drops, when i try to then re-initiate Foxfi as a hotspot, i get the Wifi error. If i reboot my phone and change the network name, it WILL work again until the above happens... I have to rinse and repeat this process over and over pretty much everytime i want to use Foxfi and hotspot my razr to my tablet (nexus 7). This gets REALLy frustrating...

    I have tried various things to fix this to no avail:

    -"Fast Reboot" app
    -renaming network
    -disconnect / reconnect network
    -turn off / on wifi
    -try bluetooth
    -uninstall / reinstall latest Foxfi
    -installed Foxfi supplemental app
    -installed PDAnet
    -turned on / off / on USB debugging
    -wished upon a star
    -sacrificed a goat

    NOTHING has worked...i still MUST reboot my phone and rename the network every time i wish to have foxfi hotspot work on my razr. Does anyone have ANY other possible solutions to this problem? Foxfi seems to recognize this as an issue but seems to brush it off like rebooting is no big deal. I suppose if i used foxfi to connect a stationary device like a laptop or computer this would not be a big deal, but i use it on the go while traveling with a tablet and often times lose my data connection and subsequently wifi. I would just like to discover a way to have Foxfi run my Razr as a hotspot anytime while disconnecting and reconnecting whenever i want all day without having to reboot...Any ideas?
  5. Master Droid
    ekf028's Avatar
    Member #
    135958
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Somewhere in Oklahoma
    Posts
    274
    Liked
    3 times
    Phone
    Droid X
    #45
    Quote Originally Posted by tundra9 View Post
    Okay when i use Foxfi after the latest update on my Droid Razr (ics), It works initially on a fresh boot, but if my wifi gets disconnected or drops, when i try to then re-initiate Foxfi as a hotspot, i get the Wifi error. If i reboot my phone and change the network name, it WILL work again until the above happens... I have to rinse and repeat this process over and over pretty much everytime i want to use Foxfi and hotspot my razr to my tablet (nexus 7). This gets REALLy frustrating...

    I have tried various things to fix this to no avail:

    -"Fast Reboot" app
    -renaming network
    -disconnect / reconnect network
    -turn off / on wifi
    -try bluetooth
    -uninstall / reinstall latest Foxfi
    -installed Foxfi supplemental app
    -installed PDAnet
    -turned on / off / on USB debugging
    -wished upon a star
    -sacrificed a goat

    NOTHING has worked...i still MUST reboot my phone and rename the network every time i wish to have foxfi hotspot work on my razr. Does anyone have ANY other possible solutions to this problem? Foxfi seems to recognize this as an issue but seems to brush it off like rebooting is no big deal. I suppose if i used foxfi to connect a stationary device like a laptop or computer this would not be a big deal, but i use it on the go while traveling with a tablet and often times lose my data connection and subsequently wifi. I would just like to discover a way to have Foxfi run my Razr as a hotspot anytime while disconnecting and reconnecting whenever i want all day without having to reboot...Any ideas?
    I've learned that as well today on my bionic.

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
  6. Senior Droid
    m3incorp's Avatar
    Member #
    224387
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    116
    Liked
    10 times
    Phone
    Samsung Galaxy S4, iPhone 4s
    #46
    I was wondering what had happened when Foxfi kept giving me the error message. USB Debugging worked like a charm. Thanks.
  7. Droid
    marcelo's Avatar
    Member #
    79506
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Florida
    Posts
    39
    Phone
    RAZR MAXX
    #47
    Working for me now. Had to uninstall Foxfi and reinstall from the play store. Rebooted maxx and worked great!
  8. Droid Ninja
    windstrings's Avatar
    Member #
    1740
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Central Texas
    Posts
    1,330
    Liked
    1 times
    Phone
    HTC Incredible "past-MotoDrd"
    #48
    I'm using stock galaxy s3 with latest foxfi from google play store. . No root, with Verizon latest update too and have no problems, but im on the share plan with free hotspot.
    The reason I'm using foxfi is because it connects to Internet so much faster than stock.
    Still think samsung has a bug. My computer is win 7 pro 64bit.
    The Second Mouse gets the Cheese!
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. no more FoxFi?
    By 69copo in forum Droid Bionic Tech Support
    Replies: 15
    Last Post: 09-03-2012, 01:18 PM
  2. Foxfi
    By Brad91 in forum Droid RAZR MAXX
    Replies: 48
    Last Post: 06-04-2012, 09:00 PM
  3. Will foxfi still work when I do 1.3.418 update
    By jacobbones in forum Motorola Droid X2
    Replies: 1
    Last Post: 05-22-2012, 07:55 AM
  4. Anyone use the FoxFi App
    By drgnshadow85 in forum Droid RAZR
    Replies: 49
    Last Post: 05-05-2012, 12:25 PM
  5. FoxFi after new update
    By Coulterjosh in forum Droid RAZR MAXX
    Replies: 9
    Last Post: 04-25-2012, 09:04 AM

Search tags for this page

foxfi bluetooth dun
,
foxfi wifi has failed on your phone
,
foxfi wifi keeps turning off
,
foxfi wifi mode failed
,

foxfi wifi mode has failed

,
foxfi wifi mode has failed on your phone
,
wifi mode failed foxfi
,
wifi mode has failed foxfi
,

wifi mode has failed on your phone

,
wifi mode has failed on your phone foxfi
Click on a term to search our site for related topics.

Tags for this Thread

Find us on Google+