DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 5 of 5

Thread: Manually setting carrier when roaming in Mexico

  1. Junior Droid
    friedmjb's Avatar
    Member #
    225975
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    13
    Liked
    1 times
    Phone
    Droid RAZR
    #1

    Manually setting carrier when roaming in Mexico

    Is it possible to configure my Verizon Droid Razr to a specific carrier when I am in CDMA roaming mode? I've seen it done on a blackberry. I've had no luck searching the forum / google.

    Gracias
  2. Schmidtythekid's Avatar
    Member #
    210273
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Boise, ID
    Posts
    31
    Phone
    Droid RAZR
    #2
    You mean to a local carrier in Mexico (or where ever you're visiting)?
    Signed humbly,
    Schmidty
  3. Junior Droid
    friedmjb's Avatar
    Member #
    225975
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    13
    Liked
    1 times
    Phone
    Droid RAZR
    #3
    Quote Originally Posted by Schmidtythekid View Post
    You mean to a local carrier in Mexico (or where ever you're visiting)?
    Yes, like Telcel, iusa, etc. In mexico city.
  4. Schmidtythekid's Avatar
    Member #
    210273
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Boise, ID
    Posts
    31
    Phone
    Droid RAZR
    #4
    Any type of service activation is done with the SIM. you'd need a different SIM from a local carrier, but with the verizon phone i don't know if it will let you..
    Signed humbly,
    Schmidty
  5. Junior Droid
    friedmjb's Avatar
    Member #
    225975
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    13
    Liked
    1 times
    Phone
    Droid RAZR
    #5
    Quote Originally Posted by Schmidtythekid View Post
    You mean to a local carrier in Mexico (or where ever you're visiting)?
    Yes, like Telcel, iusa, etc. In mexico city.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Change Carrier Name - Now stuck in Roaming
    By fingaz in forum Android Applications
    Replies: 0
    Last Post: 02-16-2012, 09:10 AM
  2. Setting time manually Droidx
    By atomictime in forum Android Tech Support
    Replies: 0
    Last Post: 04-05-2011, 07:38 PM
  3. Removing "pulldown text" / roaming banner / carrier brand?
    By armedmonkey in forum Liberty ROM DX
    Replies: 23
    Last Post: 03-06-2011, 05:47 PM
  4. Roaming to Mexico
    By hojo_hojo in forum Droid X General Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 07-26-2010, 05:06 PM
  5. data roaming setting
    By traderkirk in forum Android General Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 06-06-2010, 05:04 PM

Search tags for this page

cdma roaming mode

,
droid razr block roaming
,

droid razr mexico

,

droid x2 stuck on roaming

,
how can i tell if ny droid incredibke is on roam
,
how do i know if my droid x is roaming on verizon
,

how to tell if you are roaming droid razr verizon

,
manually search for network while roaming on droid razr
,

roaming settings droid razr

,

set galaxy to roam in mexico

Click on a term to search our site for related topics.

Tags for this Thread

Find us on Google+