DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: ?Help - Flashed CM10 (Latest, via SafeStrap 2+), NO Call Service/4G

  1. Master Droid
    helron's Avatar
    Member #
    235878
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    346
    Liked
    27 times
    Phone
    Droid Razr
    #11
    Got new SIm and nothing changed. So, I bit the bullet, used Matty's Utility (May the Gods Bless him!) and returned to basic JB. All is well now, finally. Installed RazrBlade root, as before, and am now rooted, again. Now in process of using TiBu to reinstall ap data, but having difficult time trying to do that. Never did it before. Putting all apps back to phone is a royal pain.
    Once again, my freaken google calendar refuses to import 90% of my appts. It is thw worst calendar in the world. It;s the only reason I fear playing with Roms and such. It's the only app that makes me nuts, and every other calendar app is the same. UGH! :-)
    I may install CM10 R5 RC. that;s it. I fear all others. Actually, i was thinking of going to AOKP. My research has discovered that CM10 often causes radio issues. So, I will give AOKP a brief shot.
  2. Master Droid
    4low4fun's Avatar
    Member #
    263508
    Join Date
    May 2012
    Posts
    340
    Liked
    15 times
    Phone
    droid 4
    #12
    Sounds like you flashed a gsm version to me
  3. Master Droid
    helron's Avatar
    Member #
    235878
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    346
    Liked
    27 times
    Phone
    Droid Razr
    #13
    Quote Originally Posted by 4low4fun View Post
    Sounds like you flashed a gsm version to me
    I think I did, but look and saw it wasn't a bad dirty flash. I think I mayhave done something with settings on Lte becaue i remember seeing many options. But, the kicker is this: if the dirty flash went wrong, how the heck did stock hget corupted too. Like I said, a lot of researching leads me to believe that is was a CM10.2 gremlin. Many posts say that Cm10 and radio seeks have many issues. that's why I am thinking of AOPK. Right now, I am floating with stock until I begin to hate it again. LOl
  4. Master Droid
    4low4fun's Avatar
    Member #
    263508
    Join Date
    May 2012
    Posts
    340
    Liked
    15 times
    Phone
    droid 4
    #14
    Check out blurry ROM. Its the only JB ROMivr found that I actually like.
  5. Master Droid
    helron's Avatar
    Member #
    235878
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    346
    Liked
    27 times
    Phone
    Droid Razr
    #15
    Quote Originally Posted by 4low4fun View Post
    Check out blurry ROM. Its the only JB ROMivr found that I actually like.
    Will research it. Is it (ASOP, AKOP) .. Luv my Xt912 and hated the blow up with CM10. But, i must saym that the CM10 RC5 first release worked really well, but the camera sucked. CM10 devs cant seem to get the camera working on any rom.
  6. Master Droid
    helron's Avatar
    Member #
    235878
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    346
    Liked
    27 times
    Phone
    Droid Razr
    #16
    In the event of a meltdown, read on.
    If you are on official JB release or not, go here: [SCRIPT] DROID RAZR Utility XT912 Jellybean -- Windows + Mac + Linux (All In One!) - xda-developers

    Follow Matty's instructions. I used Option 1 in March and never had an issue until I dirty flashed Cm10.2 - it was to soon to test that version trail. DROID RAZR Utility XT912 Jellybean [SCRIPT] DROID RAZR Utility XT912 Jellybean -- Windows + Mac + Linux (All In One!) - xda-developers

    Anyway, a clean wipe is always best, so I chose option 1. Make sure your battery is fully charged or else TROUBLE. He will mention a cable. i purchased one, in March 9 after hearing ore about it) for $6 on line. Never though I;d need it until this week when CM10.2 ost ability to receive and make calls. It drained my battery, and woudn't hold a charge. I needed that cable get back into settings and wipe my system. (A lesson well learned.)

    I suggest following the steps in this video. TomSgt2 created an excellent video for semi-NOOBs (like me):
    https://www.youtube.com/watch?v=bzyu2qz8L6U#at=95

    Also look for his videos at RootJunky.com https://sites.google.com/site/tomsgt...-videos/videos
    Last edited by helron; Today at 07:48 AM.
  7. Senior Droid
    born2golf's Avatar
    Member #
    118125
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Long Island
    Posts
    242
    Liked
    1 times
    Phone
    Razr Maxx
    #17
    I am in this exact same situation, and even when I look at the phone info it says xt910 instead of XT912, so I definitely think I have the wrong ROM. however, I have been downloaded directly from CYANOGENMOD.com and there does not appear to be anywhere to select CDMA vs GSM. Any thoughts?

    ignore this post, I figured out the CDMA vs GSM versions.
    Last edited by born2golf; 10-25-2013 at 01:13 PM.
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. service message blocking incoming call
    By shashank929 in forum Samsung Galaxy Nexus
    Replies: 0
    Last Post: 11-08-2012, 05:25 AM
  2. [HELP] Cannot get CM10 install to Boot with SafeStrap
    By angellusmortis in forum Droid RAZR Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 10-28-2012, 07:20 PM
  3. Flashed back to stock SBF but have no service
    By npritcha in forum Motorola Droid 3
    Replies: 1
    Last Post: 04-13-2012, 07:42 PM
  4. Rooted TB; Flashed MR2.5 and MR 2.0; No service, No backups
    By some noob said in forum Android Hacks and Help
    Replies: 2
    Last Post: 07-17-2011, 08:21 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 09-27-2010, 02:57 PM

Search tags for this page

avatar rom no service razr
,

cm10 network unknown

,

cm10 no service

,

cm10.2 no service

,
droid razr hd cm10 no signal
,

flashed phone no service

,
installed cm10.1 on razr hd and have no cell service
,
no 4g cm10
,
no 4g on cm10
,
note+2+no service
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+