DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19
Like Tree5Likes

Thread: Having issues all of a sudden?

  1. Droid
    Tracey4's Avatar
    Member #
    254559
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    58
    Liked
    3 times
    Phone
    Droid razr
    #11
    No other errors. But another thing-sometimes Swype will stop showing word choices at the top of the keyboard. Only fix i know of is clearing Swype data. As far as the Google play thing, it's weird because it never did this until the past couple weeks.
  2. Droid
    Tracey4's Avatar
    Member #
    254559
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    58
    Liked
    3 times
    Phone
    Droid razr
    #12
    Oh another error i forgot, the stock browser will often say no network found when it says i have 4g. It forces me to exit the browser and then i open again and it works. Annoying!
  3. Super Moderator
    94lt1's Avatar
    Member #
    247267
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    SE TX
    Posts
    10,936
    Liked
    1416 times
    Phone
    DROID ULTRA MAXX
    Premium Member
    #13
    Mine does the play thing when it wants to.

    I've been having keyboard issues with swype too. Its terrible... I'm really fast typing.. swype makes me fast at typoing.. and multi touch isn't much better.. I'm doomed.
    FEEL THE POWER OF DROID!!!
  4. Rescue Squad
    MattyP's Avatar
    Member #
    121870
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    In a race car...
    Posts
    2,267
    Liked
    610 times
    Phone
    Razr Maxx
    #14
    Quote Originally Posted by Tracey4 View Post
    Oh another error i forgot, the stock browser will often say no network found when it says i have 4g. It forces me to exit the browser and then i open again and it works. Annoying!
    You might try Google Chrome ... it's much better than the stock browser.
    So MattyP how do you get all the ladies??
    'MattyP' I just offer classes on upgrading their OS...
    Really?? That's it??
    'MattyP' yeah, the chicks love it when you give em an upgrade...

    Sig courtesy of jstafford1
  5. Super Moderator
    94lt1's Avatar
    Member #
    247267
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    SE TX
    Posts
    10,936
    Liked
    1416 times
    Phone
    DROID ULTRA MAXX
    Premium Member
    #15
    Quote Originally Posted by Tracey4 View Post
    Oh another error i forgot, the stock browser will often say no network found when it says i have 4g. It forces me to exit the browser and then i open again and it works. Annoying!
    Do you have smart actions enabled?? Or are you using something like juice defender??!
    FEEL THE POWER OF DROID!!!
  6. Super Moderator
    94lt1's Avatar
    Member #
    247267
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    SE TX
    Posts
    10,936
    Liked
    1416 times
    Phone
    DROID ULTRA MAXX
    Premium Member
    #16
    It could be disabling your background data sync... and that's your issue. It shows 4g.. but its killed background data.. so your browser wouldn't work.. happens to me too after my screen times out.. in the browser or Facebook
    Last edited by 94lt1; 08-09-2012 at 08:00 PM.
    FEEL THE POWER OF DROID!!!
  7. Senior Droid
    rotordroid's Avatar
    Member #
    32019
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Santa Rosa, CA
    Posts
    236
    Liked
    2 times
    Phone
    Droid Razr Maxx
    #17
    So far on the .215 Leak Google Play Books and Google Play Movies/TV have remained frozen.
    Droid Razr Maxx - rooted 214
    OG Droid - Desk Clock now
    Developer of Coordinate Converter application
  8. Droid
    Tracey4's Avatar
    Member #
    254559
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    58
    Liked
    3 times
    Phone
    Droid razr
    #18
    The browser thing has happened even after i turned off all the smart actions that would disable data.
  9. Super Moderator
    94lt1's Avatar
    Member #
    247267
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    SE TX
    Posts
    10,936
    Liked
    1416 times
    Phone
    DROID ULTRA MAXX
    Premium Member
    #19
    Quote Originally Posted by Tracey4 View Post
    The browser thing has happened even after i turned off all the smart actions that would disable data.
    Really.... hmmmm. And you don't have anything else like juice defender or an app killer on your device?
    FEEL THE POWER OF DROID!!!
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. All of the sudden...
    By rastaman in forum Droid RAZR
    Replies: 3
    Last Post: 04-16-2012, 04:42 PM
  2. Sudden Battery and Connectivity Issues (Droid 1)
    By Agrajag in forum Android Tech Support
    Replies: 7
    Last Post: 01-08-2011, 01:37 PM
  3. reboots all of the sudden
    By lousta52 in forum Droid X General Discussions
    Replies: 9
    Last Post: 08-15-2010, 06:31 AM
  4. Sudden battery issues: is the OTA the culprit?
    By eagle132 in forum Bugless
    Replies: 19
    Last Post: 08-08-2010, 01:59 PM
  5. Panda,GDE, Home++ SUDDEN issues?
    By cereal killer in forum Android General Discussions
    Replies: 21
    Last Post: 01-08-2010, 11:17 AM

Search tags for this page

droid bionic error displaying media

,

droid razr error displaying media

,

droid razr maxx error displaying media

,
droid razr maxx typing issues
,
droid razr sudden battery drain
,

droid razr typing problems

,
error displaying media
,

error displaying media droid razr

,

error displaying media razr

,
ics error displaying media
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+