DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 9 of 9

Thread: Im not getting any signal

  1. Junior Droid
    BrownB's Avatar
    Member #
    292908
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    9
    #1

    Im not getting any signal

    Okay so i have perfect signal at my house but when i turn my phone off and then back on, There's no signal for like 10 miniutes. Its really annoying. Why does my phone do this, And what can i do to stop it?
  2.  
     
     
     
  3. Master Droid
    aarong03's Avatar
    Member #
    270369
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Central New York
    Posts
    354
    Liked
    23 times
    Phone
    Droid Razr Maxx
    #2
    Quote Originally Posted by BrownB View Post
    Okay so i have perfect signal at my house but when i turn my phone off and then back on, There's no signal for like 10 miniutes. Its really annoying. Why does my phone do this, And what can i do to stop it?
    If it's 4G signal, it maybe having trouble finding it after power-up. I keep my maxx on 3G all the time unless I'm in a great 4G area.
    Improving my RAZR MAXX one thread at a time.

    Aaron

    "A George divided against himself, cannot stand!
    !
  4. Droid Ninja
    jpcalhoun's Avatar
    Member #
    148338
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    PA
    Posts
    1,570
    Liked
    183 times
    Phone
    Galaxy S4 Dev Edition
    #3
    Quote Originally Posted by BrownB View Post
    Okay so i have perfect signal at my house but when i turn my phone off and then back on, There's no signal for like 10 miniutes. Its really annoying. Why does my phone do this, And what can i do to stop it?
    Go to menu>settings>data usage...More>Mobile Networks and make sure you have Date enabled checked and LTE/CDMA selected. If you have any other settings than this selected it could cause the problem you are experiencing. By the way, you cannot "lock" your phone on "3g" if you are running Ice Cream Sandwich.
  5. Master Droid
    aarong03's Avatar
    Member #
    270369
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Central New York
    Posts
    354
    Liked
    23 times
    Phone
    Droid Razr Maxx
    #4
    Quote Originally Posted by jpcalhoun View Post
    Go to menu>settings>data usage...More>Mobile Networks and make sure you have Date enabled checked and LTE/CDMA selected. If you have any other settings than this selected it could cause the problem you are experiencing. By the way, you cannot "lock" your phone on "3g" if you are running Ice Cream Sandwich.
    I'm using LTE app to keep it on 3G. 4G in my area sucks. So

    Sent from my DROID RAZR MAXX using Droid Forums
    Improving my RAZR MAXX one thread at a time.

    Aaron

    "A George divided against himself, cannot stand!
    !
  6. Master Droid
    aarong03's Avatar
    Member #
    270369
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Central New York
    Posts
    354
    Liked
    23 times
    Phone
    Droid Razr Maxx
    #5
    Quote Originally Posted by jpcalhoun View Post
    Go to menu>settings>data usage...More>Mobile Networks and make sure you have Date enabled checked and LTE/CDMA selected. If you have any other settings than this selected it could cause the problem you are experiencing. By the way, you cannot "lock" your phone on "3g" if you are running Ice Cream Sandwich.
    I'm using the LTE app to keep it on 3G. 4G in my area sucks.

    Sent from my DROID RAZR MAXX using Droid Forums
    Improving my RAZR MAXX one thread at a time.

    Aaron

    "A George divided against himself, cannot stand!
    !
  7. Droid Ninja
    jpcalhoun's Avatar
    Member #
    148338
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    PA
    Posts
    1,570
    Liked
    183 times
    Phone
    Galaxy S4 Dev Edition
    #6
    Quote Originally Posted by aarong03 View Post
    I'm using the LTE app to keep it on 3G. 4G in my area sucks.

    Sent from my DROID RAZR MAXX using Droid Forums
    That's great but you didn't tell us you were using a 3rd party app to lock your phone on 3g. That little piece of knowledge might be important to someone (BrownB) that is trying to troubleshoot a connection problem. BrownB could spend all day looking for a "3g" setting, and since BrownB won't find one on his/her Razr because there is not one, that could be pretty frustrating. Thanks for clarifying.
    Last edited by jpcalhoun; 12-06-2012 at 07:34 AM.
  8. Master Droid
    aarong03's Avatar
    Member #
    270369
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Central New York
    Posts
    354
    Liked
    23 times
    Phone
    Droid Razr Maxx
    #7
    Quote Originally Posted by jpcalhoun View Post
    That's great but you didn't tell us you were using a 3rd party app to lock your phone on 3g. That little piece of knowledge might be important to someone (BrownB) that is trying to troubleshoot a connection problem. BrownB could spend all day looking for a "3g" setting, and since BrownB won't find one on her Razr because there is not one, that could be pretty frustrating. Thanks for clarifying.
    Sorry for creating confusion. And the app is LTE ON/OFF.

    Sent from my DROID RAZR MAXX using Droid Forums
    Improving my RAZR MAXX one thread at a time.

    Aaron

    "A George divided against himself, cannot stand!
    !
  9. Droid Ninja
    jpcalhoun's Avatar
    Member #
    148338
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    PA
    Posts
    1,570
    Liked
    183 times
    Phone
    Galaxy S4 Dev Edition
    #8
    Quote Originally Posted by aarong03 View Post
    Sorry for creating confusion. And the app is LTE ON/OFF.

    Sent from my DROID RAZR MAXX using Droid Forums
    Not a problem, you were just trying to help.
  10. Droid Jedi
    lloydstrans's Avatar
    Member #
    236023
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    9,469
    Liked
    266 times
    Phone
    droid MAXX
    #9
    Quote Originally Posted by aarong03

    Sorry for creating confusion. And the app is LTE ON/OFF.

    Sent from my DROID RAZR MAXX using Droid Forums
    You should also mention the app is for the HTC thunderbolt, though it works on the razr's.

    LTE onoff HTC thunderbolt

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Signal help
    By lpulle in forum Samsung Galaxy Nexus
    Replies: 2
    Last Post: 12-25-2011, 05:11 PM
  2. Error Message: Failed to update My Location - no signal signal.
    By xz87zg in forum Droid X General Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 06-28-2011, 10:51 AM
  3. No 3g signal
    By DelawareHunter in forum ChevyNo1
    Replies: 15
    Last Post: 03-09-2011, 04:10 PM
  4. How to get better signal?
    By The_Profeshenal in forum HTC Droid Incredible
    Replies: 8
    Last Post: 10-16-2010, 11:22 AM
  5. DX and signal
    By NotThatGuy in forum Droid X General Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 08-10-2010, 08:19 PM

Search tags for this page

cant get signal on driod razor
,
droid razr maxx no signal
,

droid razr maxx will not get signal

,
how do i get my droid razr to have a signal
,

my droid razr wont get signal

,
no signal on razr
,

why am i not getting signal on my phone

,
why doesnt my droid x2 have a cell signal??!!
,
why wont my android get signal
,
why wont my droid razr get 3g or signal
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+