DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 26

Thread: gps?

  1. Senior Droid
    blwn327's Avatar
    Member #
    130230
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    186
    Liked
    2 times
    Phone
    Droid Bionic
    #11
    Razr maxx
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails gps?-forumrunner_20120901_001015.png  
  2. Junior Droid
    mtpacker's Avatar
    Member #
    61825
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Central California near Yosemite Nat'l Park
    Posts
    11
    Phone
    Motorola Droid
    #12
    I'm running the same build. Long press in the window you wish to add the widget and choose power control. There must be room for it. Here is a screen shot of mine.

    gps?-forumrunner_20120901_003150.png
    Building today with tomorrows technology
  3. Master Droid
    GotnFX's Avatar
    Member #
    7488
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    728
    Liked
    92 times
    Phone
    Motorola RAZR MAXX
    #13
    Quote Originally Posted by mtpacker
    I'm running the same build. Long press in the window you wish to add the widget and choose power control. There must be room for it. Here is a screen shot of mine.
    I'm not sure why you both can long press on the screen and add a widget..ICS got rid of that. Link below is from moto's very own website. Did you guys do a FDR after converting from GB to ICS? I know it is a pain, but resolves alot of issues.

    http://m.motorola.com/us/consumers/A...,en_US,pd.html
  4. Senior Droid
    blwn327's Avatar
    Member #
    130230
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    186
    Liked
    2 times
    Phone
    Droid Bionic
    #14
    Yep,did a reset after install
  5. Droid Sensei
    Mike.757's Avatar
    Member #
    243705
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Virginia Beach
    Posts
    2,571
    Liked
    74 times
    Phone
    Galaxy S3
    #15
    When you long press, you should get a choice of wallpapers.
    Together is where I want to be...
  6. Senior Droid
    blwn327's Avatar
    Member #
    130230
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    186
    Liked
    2 times
    Phone
    Droid Bionic
    #16
    Yes I have alot of options when I long press. Wallpapers is one of them.
  7. Droid Sensei
    Mike.757's Avatar
    Member #
    243705
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Virginia Beach
    Posts
    2,571
    Liked
    74 times
    Phone
    Galaxy S3
    #17
    You should only have 3 and all concerning choice of wallpaper. It looks like your ICS might be corrupted.
    Together is where I want to be...
  8. Senior Droid
    blwn327's Avatar
    Member #
    130230
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    186
    Liked
    2 times
    Phone
    Droid Bionic
    #18
    I appreciate the post but not corrupt at all,my wifes,moms and sisters maxx are same and all on ics. I'm guessing it's go launcher ex as we all use that too. Its not that big of a deal. Thank you for the replies
  9. Senior Droid
    blwn327's Avatar
    Member #
    130230
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    186
    Liked
    2 times
    Phone
    Droid Bionic
    #19
    It is go launcher,I used home switcher to go back to stock launcher,when I long press my only options were wallpapers and backup assistance + Go launcher is way better lol
  10. Rescue Squad
    TisMyDroid's Avatar
    Member #
    171269
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Central New York
    Posts
    4,462
    Liked
    950 times
    Phone
    Samsung Galaxy Note 2
    #20
    Quote Originally Posted by GotnFX

    I'm not sure why you both can long press on the screen and add a widget..ICS got rid of that. Link below is from moto's very own website. Did you guys do a FDR after converting from GB to ICS? I know it is a pain, but resolves alot of issues.

    http://m.motorola.com/us/consumers/A...,en_US,pd.html
    Because he is using go launcher. The stock home launcher does not bring up list of widgets by long pressing but other launchers do.

    Sent from my DROID RAZR Maxx using Droid Forums
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

1 click gps toggle switch fro droid bionic
,
1 click widget for gps 2012
,
android launcher pro power control widget
,

bionic widget directly turn off gps

,

droid 3 gps widget directly

,
droid bionic ics gps one touch
,
droid bionic with ics how to turn on gps
,

droid razr maxx power control widget symbols

,

how to turn on gps on droid razr maxx

,
icspower control widget gps droid bionic
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+