DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 9 of 9
Like Tree5Likes
  • 2 Post By 94lt1
  • 1 Post By tdperry
  • 1 Post By 94lt1
  • 1 Post By jackiescivic

Thread: Trouble with FoxFi on Razr Maxx

  1. Master Droid
    aarong03's Avatar
    Member #
    270369
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Central New York
    Posts
    355
    Liked
    23 times
    Phone
    Droid Razr Maxx
    #1

    Trouble with FoxFi on Razr Maxx

    I can get FoxFi to start up but when I connect with my computer, it's telling me that there is no internet access. I'm obviously doing something wrong, any ideas would be a great help. Thanks.
  2.  
     
     
     
  3. Super Moderator
    94lt1's Avatar
    Member #
    247267
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    SE TX
    Posts
    10,937
    Liked
    1417 times
    Phone
    DROID ULTRA MAXX
    Premium Member
    #2
    Turn foxfi on, with it still running, go into manage apps, scroll down to foxfi, clear the cache, then clear data, then force stop, then do a simulated battery pull, hold volume down and power until the device shuts off.

    When the phone reboots, go into the app, reset your password and try again. . It should work.

    DROID RAZR MAXXIMIZED!!!! PREPARE TO BE VANQUISHED!!!
    FEEL THE POWER OF DROID!!!
  4. Master Droid
    jackiescivic's Avatar
    Member #
    169639
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Muskego, WI
    Posts
    880
    Liked
    244 times
    Phone
    Maxx, Maxx HD, Razr Maxx
    #3
    Have you downloaded the add-on app for foxfi?
  5. Droid
    tdperry's Avatar
    Member #
    263239
    Join Date
    May 2012
    Location
    Texas
    Posts
    46
    Liked
    23 times
    Phone
    Verizon S III, RAZR MAXX
    #4
    Quote Originally Posted by jackiescivic View Post
    Have you downloaded the add-on app for foxfi?
    What, no referral to the root and hotspot?

    TAPPED in on my locked bootloader Verizon S3
    MattyP likes this.
    Crawling along with a Verizon locked bootloader Samsung S III
  6. Super Moderator
    94lt1's Avatar
    Member #
    247267
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    SE TX
    Posts
    10,937
    Liked
    1417 times
    Phone
    DROID ULTRA MAXX
    Premium Member
    #5
    Lol

    DROID RAZR MAXXIMIZED!!!! PREPARE TO BE VANQUISHED!!!
    MattyP likes this.
    FEEL THE POWER OF DROID!!!
  7. Master Droid
    jackiescivic's Avatar
    Member #
    169639
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Muskego, WI
    Posts
    880
    Liked
    244 times
    Phone
    Maxx, Maxx HD, Razr Maxx
    #6
    Quote Originally Posted by tdperry View Post
    What, no referral to the root and hotspot?

    TAPPED in on my locked bootloader Verizon S3
    No, it was moved to Off Topic :-p
    MattyP likes this.
  8. Rescue Squad
    MattyP's Avatar
    Member #
    121870
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    In a race car...
    Posts
    2,267
    Liked
    610 times
    Phone
    Razr Maxx
    #7
    Quote Originally Posted by jackiescivic View Post
    No, it was moved to Off Topic :-p
    I paid my last respects to the thread just a minute ago LOL
    So MattyP how do you get all the ladies??
    'MattyP' I just offer classes on upgrading their OS...
    Really?? That's it??
    'MattyP' yeah, the chicks love it when you give em an upgrade...

    Sig courtesy of jstafford1
  9. Junior Droid
    klh6977's Avatar
    Member #
    92420
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    5
    Twitter
    Keri_b_pgh
    Phone
    HTC Thunderbolt
    #8

    Thumbs up Thanks!

    Thanks so much!! This totally worked for my husband's RAZR.[

    QUOTE=94lt1;2204224]Turn foxfi on, with it still running, go into manage apps, scroll down to foxfi, clear the cache, then clear data, then force stop, then do a simulated battery pull, hold volume down and power until the device shuts off.

    When the phone reboots, go into the app, reset your password and try again. . It should work.

    DROID RAZR MAXXIMIZED!!!! PREPARE TO BE VANQUISHED!!![/QUOTE]
  10. Junior Droid
    montanacur's Avatar
    Member #
    273658
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    8
    Liked
    2 times
    Phone
    razr maxx
    #9
    You need to make sure your USB debugging is turned on. It wont work correctly unless it is.

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Droid Razr / ICS & Foxfi?
    By Cripton805 in forum Droid Razr and Razr Maxx ICS discussion
    Replies: 18
    Last Post: 07-13-2012, 07:35 AM
  2. FoxFi and ICS on Razr Maxx
    By hailster in forum Droid Razr and Razr Maxx ICS discussion
    Replies: 4
    Last Post: 07-09-2012, 11:52 PM
  3. Trouble installing ICS update on RAZR MAXX
    By davepr86 in forum Droid RAZR MAXX
    Replies: 3
    Last Post: 07-07-2012, 04:44 PM
  4. Droid Razr / ICS & Foxfi?
    By Cripton805 in forum Droid RAZR
    Replies: 6
    Last Post: 06-24-2012, 07:58 AM
  5. Razr Maxx OS vs G Nexus OS? Maxx Felt Snappier?
    By daudi81 in forum Samsung Galaxy Nexus
    Replies: 22
    Last Post: 02-11-2012, 06:59 AM

Search tags for this page

does foxfi work on droid razr maxx
,

foxfi droid razr

,
foxfi droid razr maxx
,
foxfi droid razr maxx verizon
,
foxfi not working on razr maxx
,
foxfi not working razr maxx
,
foxfi on droid razr
,
foxfi on razr maxx
,

foxfi razr maxx

,
razr maxx foxfi
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+