DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 1 of 1

Thread: How to Wipe Data/Cache? Trying to go back to Stock .181

  1. Master Droid
    altjx's Avatar
    Member #
    15993
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    630
    Liked
    11 times
    Phone
    DROID RAZR MAXX
    #1

    How to Wipe Data/Cache? Trying to go back to Stock .181

    I am looking at the droid razr utility and noticed that it said boot in AP FastBoot mode and to wipe data/cache. I don't see that option. I boot up the phone holding power button + volume keys and select AP fastboot. the hell is this talking about?

    How to Wipe Data/Cache? Trying to go back to Stock .181-6-21-2012-8-43-00-pm.png
  2.  
     
     
     

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Always wipe data and cache?
    By sam handwich in forum Android Hacks and Help
    Replies: 3
    Last Post: 04-24-2011, 01:54 PM
  2. Do I need to wipe cache/data?
    By Mryank9 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 7
    Last Post: 09-03-2010, 04:11 PM
  3. no wipe data/cache
    By mskks64 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 4
    Last Post: 08-06-2010, 09:46 AM
  4. Wipe Cache / Data
    By ab41681114 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 4
    Last Post: 07-26-2010, 12:25 AM
  5. Replies: 3
    Last Post: 06-30-2010, 10:57 AM

Search tags for this page

droid razr cache wipe
,
droid razr maxx boot options
,

droid razr wipe cache

,
how do i wipe cache on droid razr
,

how to wipe cache on droid razr

,
how to wipe the cache on a droid razr
,
razr maxx back to stock
,
razr maxx wipe cache
,
razr wipe cache
,

wipe cache droid razr

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+