DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 13 of 22 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 121 to 130 of 215
Like Tree17Likes

Thread: UPDATED Droid RAZR Utility [WINDOWS]

  1. Droid Newbie
    sag_tarkhala's Avatar
    Member #
    258170
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2
    Phone
    motorola droid razr xt910

    does it work for xt910 uk model???

    having xt910 on 651.73.30

    thanks
  2. Developer
    mattlgroff's Avatar
    Member #
    243021
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    San Diego
    Posts
    184
    Liked
    56 times
    Twitter
    mattlgroff
    Phone
    T-Mobile Samsung Galaxy S 4
    DroidForums.net Developer
    Premium Member
    Quote Originally Posted by sag_tarkhala View Post
    having xt910 on 651.73.30

    thanks
    No. There is an XT910 utility over at droidrzr and xda.

    My old version: Goo-inside.me Downloads - Downloading XT910RazrUtility.zip


    Also as a note to all, I have release 1.51 and updated the OP. It restores, roots, etc. better than some previous versions.
    If anyone is feeling generous and wants to buy me a "beer" then click the link below the spinning batarang.

    Help Repair Gotham City

  3. Droid Newbie
    sag_tarkhala's Avatar
    Member #
    258170
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2
    Phone
    motorola droid razr xt910
    Quote Originally Posted by mattlgroff View Post
    No. There is an XT910 utility over at droidrzr and xda.

    My old version: Goo-inside.me Downloads - Downloading XT910RazrUtility.zip


    Also as a note to all, I have release 1.51 and updated the OP. It restores, roots, etc. better than some previous versions.
    can you please let me know release 1.51??

    thanks
  4. Junior Droid
    shusa68's Avatar
    Member #
    172457
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Florida
    Posts
    4
    Phone
    Razr, Razr Maxx HD, Note II
    Fantastic utility!!! So easy to use. I had 1 glitch, but it was my doing, re-installed the drivers & it worked great. Thanks again for all your hard work on this. My only complaint.... I wanted to send you a few beers but your donate link doesn't work
  5. Developer
    mattlgroff's Avatar
    Member #
    243021
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    San Diego
    Posts
    184
    Liked
    56 times
    Twitter
    mattlgroff
    Phone
    T-Mobile Samsung Galaxy S 4
    DroidForums.net Developer
    Premium Member
    Quote Originally Posted by shusa68 View Post
    Fantastic utility!!! So easy to use. I had 1 glitch, but it was my doing, re-installed the drivers & it worked great. Thanks again for all your hard work on this. My only complaint.... I wanted to send you a few beers but your donate link doesn't work
    Glad it worked out for ya!

    Thanks for pointing out it was broken...fixed now
    If anyone is feeling generous and wants to buy me a "beer" then click the link below the spinning batarang.

    Help Repair Gotham City

  6. Junior Droid
    reallyneatgirl's Avatar
    Member #
    123805
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Austin, TX
    Posts
    12
    Liked
    3 times
    Twitter
    cwbrng
    Phone
    Droid Razr
    Matt, I have a question about your latest update. Does it erase internal memory as well? I know that 1.40 did, and 1.41 did not, so if you had one of a few problems that required an internal erase, you have to use the "older model". Just wondered if I should save my copy of 1.40 or if the new one erases all as well. Thanks!
  7. Developer
    mattlgroff's Avatar
    Member #
    243021
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    San Diego
    Posts
    184
    Liked
    56 times
    Twitter
    mattlgroff
    Phone
    T-Mobile Samsung Galaxy S 4
    DroidForums.net Developer
    Premium Member
    Quote Originally Posted by reallyneatgirl View Post
    Matt, I have a question about your latest update. Does it erase internal memory as well? I know that 1.40 did, and 1.41 did not, so if you had one of a few problems that required an internal erase, you have to use the "older model". Just wondered if I should save my copy of 1.40 or if the new one erases all as well. Thanks!
    It flashes emstorage.img (Internal storage) and could mean losing internal storage you haven't backed up.

    You can remove the line in the .bat that flashes emstorage.img but if you can't activate your phone you know why
    If anyone is feeling generous and wants to buy me a "beer" then click the link below the spinning batarang.

    Help Repair Gotham City

  8. Junior Droid
    reallyneatgirl's Avatar
    Member #
    123805
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Austin, TX
    Posts
    12
    Liked
    3 times
    Twitter
    cwbrng
    Phone
    Droid Razr
    Dang you are fast!

    Good to know and of course I back up!!! but in all, I don't need to keep that 1.40 floating around. (I has a radio issue that required an internal erase once). I would prefer the internal erase, personally.

    Thank you very much for the quick answer This gave me a reason to unlurk, lol.
    mattlgroff likes this.
  9. Droid Newbie
    joshspda's Avatar
    Member #
    210709
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Eastern USA
    Posts
    4
    Phone
    RAZR MAXX - Rooted
    I have a quick question. I am going back to stock using option no. 1. But the program on the pc seems to be stuck on Erasing 'Cache'. It has been on that step for about 15 min now.

    What should I do? I don't want to close the program.

    Thank you,
    Josh
  10. Developer
    mattlgroff's Avatar
    Member #
    243021
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    San Diego
    Posts
    184
    Liked
    56 times
    Twitter
    mattlgroff
    Phone
    T-Mobile Samsung Galaxy S 4
    DroidForums.net Developer
    Premium Member
    Quote Originally Posted by joshspda View Post
    I have a quick question. I am going back to stock using option no. 1. But the program on the pc seems to be stuck on Erasing 'Cache'. It has been on that step for about 15 min now.

    What should I do? I don't want to close the program.

    Thank you,
    Josh
    Close the program.
    If your battery is low charge it to 75% of more.

    Stop all background processes, reboot the phone into AP again, and try the utility again. It needs enough Ram to run, do other things, etc.
    If anyone is feeling generous and wants to buy me a "beer" then click the link below the spinning batarang.

    Help Repair Gotham City

Page 13 of 22 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. [HOW TO] Root your Motorola Droid RAZR [Windows Only]
    By wicked in forum Droid RAZR Hacks
    Replies: 243
    Last Post: 04-04-2014, 05:53 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 07-23-2012, 02:40 PM
  3. Droid 4 Utility Pre-Release [WINDOWS]
    By mattlgroff in forum Droid 4 Hacks
    Replies: 54
    Last Post: 07-08-2012, 05:50 PM
  4. New RAZR Utility....One Stop Shop
    By Jungle King 76 in forum Droid RAZR
    Replies: 6
    Last Post: 02-11-2012, 11:58 AM
  5. [Updated] Droid RAZR Pre-orders Already Sold-Out
    By dgstorm in forum Android News
    Replies: 53
    Last Post: 10-31-2011, 10:44 AM

Search tags for this page

droid razr utility

,

droid razr utility 1.42

,

droid razr utility 1.42 download

,

droid razr utility 1.51

,

droid razr utility 1.51 download

,

droid razr utility download

,
droidrazrutility
,
infopreflash validation failure
,
preflash validation failed
,
razricsbootstrap.apk
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+