DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Break default dialer lock

  1. Droid Newbie
    abaddononion's Avatar
    Member #
    98623
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    3
    Phone
    Droid Razr
    #1

    Angry Break default dialer lock

    So, here's what I've got so far.

    I've managed to root my Droid using the zergling rush technique.

    I've got ADW set up as my new launcher, and Ive managed to get rid of most of my bloatware with Titanium.

    I've installed TouchPal Dialer as my new dialer application, and replaced the shortcut in ADW.

    This is... more or less an acceptable setup. However, there are 2 little things bothering me.

    1. Id like to have the "double-tap home" shortcut set to "dialer", but right now that means the MotoBlur dialer, which I dont care for.
    2. I want--when I click on a phone number in a web browser, for it to go to TouchPal dialer all the time. Right now, it brings up an application menu and makes me choose between TouchPal and the standard Phone dialer. There is no "Remember this setting" checkbox available.

    It seems as though Motorola has done something to prevent changing out the default dialer. Thanks to ADW I can sort-of work around this, but it's not *truly* as seamless as I'd like. All I really want to do is change the default dialer. Or, I would even settle right now with *removing* the Phone dialer, so that it wouldnt try to make me choose in the web browser. But when I freeze i with Titanium, it doesnt *work* anymore, but the phone still thinks it's an option for phone numbers.

    Does anyone have any clue as to what an option here might be? It's such a dumb little thing for Motorola to have done, it's *really* bugging me and bringing down my overall satisfaction with the phone. There just doesn't seem to be any *need* for it.
  2.  
     
     
     
  3. Droid Newbie
    abaddononion's Avatar
    Member #
    98623
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    3
    Phone
    Droid Razr
    #2
    Oops, nevermind!

    For anyone else who finds this thread, in my case it turns out this isn't an issue with the phone at all, it's specifically an issue with the Dolphin Browser, for some reason. I'd still like to solve the problem (by removing the vanilla Phone app), but for now I'm either going to try to find a dolphin-specific solution, or just switch to a new web browser that works the way I want.

    This still doesn't allow me to solve the default action for "double-tap home", either. But I can live without that as well.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Default Dialer App stop working! wont pop up at all now
    By knighthonor in forum Droid X Tech Support
    Replies: 0
    Last Post: 09-07-2011, 01:15 PM
  2. Default dialer
    By evlbvr in forum Android Hacks and Help
    Replies: 0
    Last Post: 05-25-2011, 01:56 PM
  3. change default dialer
    By thehulk20 in forum Android Applications
    Replies: 1
    Last Post: 09-24-2010, 06:35 PM
  4. Setting Dialer One app as default for voicemail dialer?
    By amn70 in forum Android Applications
    Replies: 0
    Last Post: 08-20-2010, 12:01 PM
  5. can i make lock 2.0 the default lock app?
    By ucpro in forum Android Applications
    Replies: 0
    Last Post: 02-15-2010, 01:07 PM

Search tags for this page

android change default dialer

,

android default dialer

,
android set default dialer
,
breaking android lock numbers
,

change default dialer android

,
change default voice dialer android
,
how to break a phone lock
,

how to break android lock

,
how to change default dialer in android
,

how to make touchpal dialer default

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+