DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 36
Like Tree1Likes

Thread: [ROM] 2.3.4 Usa/Ita Deodexed from standard 2.3.4 Verizon...

  1. Master Droid
    dettofatto's Avatar
    Member #
    181311
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Italy, Rome...!
    Posts
    258
    Liked
    5 times
    Phone
    Motosola droid pro
    #11
    Yes....!!!!!!
  2. Senior Droid
    r3j2's Avatar
    Member #
    179220
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    103
    Phone
    Droid Pro
    #12
    Well, I have a big problem. com.android.phone force closes constantly, and I can't set anything up. Reflashing your kernel and restoring the nandroid again didn't help. I guess I am going to have to SBF and try restoring after I get the 4.7.3 OTA.
    Last edited by r3j2; 05-18-2012 at 03:27 PM.
  3. Master Droid
    dettofatto's Avatar
    Member #
    181311
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Italy, Rome...!
    Posts
    258
    Liked
    5 times
    Phone
    Motosola droid pro
    #13
    Did you switch to cdma?
    Did you wiped all data?
    Sent from My Motosola....
  4. Senior Droid
    r3j2's Avatar
    Member #
    179220
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    103
    Phone
    Droid Pro
    #14
    I wiped all data, but I couldn't switch to cdma because *#*#4636#*#* would not work. I could get to the "Testing" screen, but then com.android.phone would force close and back me out of it. Are you saying I need to modify the build.prop before I restore the backup?
  5. Senior Droid
    r3j2's Avatar
    Member #
    179220
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    103
    Phone
    Droid Pro
    #15
    I think my first bout of problems was based on an improper flash, but I fixed that, I think. Has anyone actually tested this on a cdma phone? Switching to cdma causes the constant com.android.phone crashes. I am wiping data and cache again, to see if that helps. This might only be usable on gsm.
  6. Master Droid
    dettofatto's Avatar
    Member #
    181311
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Italy, Rome...!
    Posts
    258
    Liked
    5 times
    Phone
    Motosola droid pro
    #16
    It is very strange...
    But copy your original build.prop (from2.3.4) with rootexplorer, set permission to rw-r-r, then reboot...
    It is only build.prop related...
    Set into airplane mode for doing it!

    Sent from My Motosola....
    Last edited by dettofatto; 05-19-2012 at 12:21 AM.
  7. Senior Droid
    r3j2's Avatar
    Member #
    179220
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    103
    Phone
    Droid Pro
    #17
    Ok, I will give it a shot doing what you've told me. I made a copy of the build.prop from my stock 2.3.4 version and put it on my sd card. I'll also put my phone into airplane mode from the start, and see if that will smooth things over. I really hope this works!

    EDIT: Rootexplorer says that I cannot paste my build.prop because there is not enough free space. I am editing yours to see if changing the default mode to cdma will fix things.
    Last edited by r3j2; 05-20-2012 at 05:45 PM.
  8. Senior Droid
    r3j2's Avatar
    Member #
    179220
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    103
    Phone
    Droid Pro
    #18
    It worked! ROM Toolbox was able to copy the build.prop over and now I have signal! Wonderful!

    EDIT: For anyone else who is on Verizon, the only mode that will work for me is the GSM/CDMA auto (PRL) one.
    Last edited by r3j2; 05-21-2012 at 11:53 PM.
  9. Master Droid
    dettofatto's Avatar
    Member #
    181311
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Italy, Rome...!
    Posts
    258
    Liked
    5 times
    Phone
    Motosola droid pro
    #19
    See also on xda... I've added a patch for reboot option on power mený...!

    Sent from My Motosola....
  10. Master Droid
    dettofatto's Avatar
    Member #
    181311
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Italy, Rome...!
    Posts
    258
    Liked
    5 times
    Phone
    Motosola droid pro
    #20
    Quote Originally Posted by r3j2 View Post
    It worked! ROM Toolbox was able to copy the build.prop over and now I have signal! Wonderful!
    Do you like it?
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 09-29-2011, 04:07 PM
  2. 602 update: odexed vs deodexed (where is deodexed?)
    By draexo in forum Droid X Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 08-19-2011, 07:32 PM
  3. Deodexed?
    By BackSeatSuicide in forum Droid X General Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 04-14-2011, 07:54 PM
  4. Deodexed GB?
    By shiek2134 in forum Droid X Hacks
    Replies: 7
    Last Post: 04-09-2011, 04:58 PM
  5. what is DEODEXED
    By ultrastigi in forum Droid X Hacks
    Replies: 22
    Last Post: 10-01-2010, 07:38 PM

Search tags for this page

dettofatto
,
droid 2 global stock 2.3.4 deodexed
,

droid pro deodexed

,

droid x 2.3.4 rom

,
droid3 build.prop ro.telephony.default network
,
marvel cdma stock deodexed rom
,
rezound generic.kl
,

ro.telephony.default network

,
rom ita droid 3
,
stock 2.3.4 deodexed droid x2
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+