DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 43 of 61 FirstFirst ... 33414243444553 ... LastLast
Results 421 to 430 of 610
Like Tree10Likes

Thread: [6/18/12] CM9 ICS For the Droid Pro

  1. Master Droid
    gsu_golfer's Avatar
    Member #
    141871
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Georgia
    Posts
    597
    Liked
    3 times
    Phone
    Droid Pro
    Quote Originally Posted by JackpotClavin

    Did you flash the zip called 6-18 or 6-18-with-mac? I forgot to include it initially when I uploaded the zip the first time, but I corrected it later on. I saw there were 5 downloads of the original 6-18 zip that didn't have the Mac address fix, perhaps one of the downloads was you?

    Note to the mods: I may have reported gsu_golfer's post by accident as I may have clicked report rather than quote
    I originally flashed without the fix, but once I got everything up and running, I flashed the new one over it (without wiping anything).
  2. Developer
    JackpotClavin's Avatar
    Member #
    162348
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    410
    Liked
    17 times
    Phone
    Droid Pro
    DroidForums.net Developer
    That's really weird. I just tried it on my phone and it worked. You're typing su, then pressing enter, then typing mac-address-fix.sh? If that doesn't work, the only thing I can think of is you possibly flashed the same build twice? If you go to Settings -> About phone -> scroll down to build date, mine says Mon Jun 18 21:28:25 EDT 2012. If it's from an earlier time, you might've installed the same old build twice
    if you'd like to buy me a beer, you can donate here :P thank you!!
  3. Senior Droid
    aiamuzz's Avatar
    Member #
    246872
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    117
    Liked
    4 times
    Phone
    A LG Optimus Pro C660
    Quote Originally Posted by gsu_golfer View Post
    Does anyone know how to turn off keyboard shortcuts? After a while, my keyboard stops working and nothing happens except the shortcuts.

    EDIT: This is not in reference to todays build. I have not yet tried it.

    Sent from my DROID Pro using Tapatalk
    Just press(or long press) the search soft key ... to release the shortcut lock ... seems for some unknown reason the search key goes into a pressed state ... and pressing any key in this state launches the preset app for that particular key.

    --- Sent from my DROID Pro ---
    _lurker likes this.
  4. Senior Droid
    aiamuzz's Avatar
    Member #
    246872
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    117
    Liked
    4 times
    Phone
    A LG Optimus Pro C660
    any progress on the GSM functionality ?

    I tried Build 6-18 with mac fix zip ... I could not get the signal for GSM network on my device successfully ... the frantic fiddling that I did then, possibly messed my device's GSM radio(hardware) as
    When I returned to my Gummy backup the GSM signal died on my device by evening ... I had to SBF back to froyo and do the whole exercise of setting up my device once again ...


    --- Sent from my DROID Pro ---
  5. Master Droid
    gsu_golfer's Avatar
    Member #
    141871
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Georgia
    Posts
    597
    Liked
    3 times
    Phone
    Droid Pro
    Quote Originally Posted by JackpotClavin View Post
    That's really weird. I just tried it on my phone and it worked. You're typing su, then pressing enter, then typing mac-address-fix.sh? If that doesn't work, the only thing I can think of is you possibly flashed the same build twice? If you go to Settings -> About phone -> scroll down to build date, mine says Mon Jun 18 21:28:25 EDT 2012. If it's from an earlier time, you might've installed the same old build twice
    My date is before that, but the filename is with mac address. I'll figure it out eventually.

    Quote Originally Posted by aiamuzz View Post
    Just press(or long press) the search soft key ... to release the shortcut lock ... seems for some unknown reason the search key goes into a pressed state ... and pressing any key in this state launches the preset app for that particular key.

    --- Sent from my DROID Pro ---
    Yea, I've figured that out in the interim. Thanks.
  6. Senior Droid
    Astaroth's Avatar
    Member #
    170629
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    126
    Phone
    Motorola Droid Pro
    Quote Originally Posted by aiamuzz View Post
    Just press(or long press) the search soft key ... to release the shortcut lock ... seems for some unknown reason the search key goes into a pressed state ... and pressing any key in this state launches the preset app for that particular key.

    --- Sent from my DROID Pro ---
    I'm getting this too, I've also already figured out how to get it unstuck, but I don't understand why it's happening at all. Very frustrating.
  7. Developer
    JackpotClavin's Avatar
    Member #
    162348
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    410
    Liked
    17 times
    Phone
    Droid Pro
    DroidForums.net Developer
    Quote Originally Posted by Astaroth

    I'm getting this too, I've also already figured out how to get it unstuck, but I don't understand why it's happening at all. Very frustrating.
    It's because the search button thinks it's pressed. Sometimes all it takes to stop it from reporting it's pressed is to clean off the magnifying glass soft button by wiping it with a shirt
    _lurker likes this.
    if you'd like to buy me a beer, you can donate here :P thank you!!
  8. Droid
    _lurker's Avatar
    Member #
    207365
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    70
    Phone
    Droid Pro
    Quote Originally Posted by JackpotClavin View Post
    It's because the search button thinks it's pressed. Sometimes all it takes to stop it from reporting it's pressed is to clean off the magnifying glass soft button by wiping it with a shirt
    I should've known this trick earlier. I always had to restart my phone every day or two because of this.

    Thanks a bunch, guys!

  9. Developer
    JackpotClavin's Avatar
    Member #
    162348
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    410
    Liked
    17 times
    Phone
    Droid Pro
    DroidForums.net Developer
    Quote Originally Posted by _lurker

    I should've known this trick earlier. I always had to restart my phone every day or two because of this.

    Thanks a bunch, guys!

    YouTube Link: http://www.youtube.com/watch?v=YY9duD1dJBk
    Haha _lurker long time no talk! How have you been?
    if you'd like to buy me a beer, you can donate here :P thank you!!
  10. Senior Droid
    aiamuzz's Avatar
    Member #
    246872
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    117
    Liked
    4 times
    Phone
    A LG Optimus Pro C660
    Quote Originally Posted by mortimermax View Post
    While on a CM7 rom, open Rom Manager then select Flash ClockworkMod, select Motorola Droid X (2nd-init) to update your old CWM from a 2/3.x build to a 5.x build. Reboot, make a backup and voila, compatible backups with the new CWM that's on these builds. I've never had issue restoring between CM7 and CM9 builds.
    I installed 5.x build via ROM manager but the problem is i have been unable to restore even one .tar backup generated out of this 5.x recovery ... in fact the backups made off the prepackaged recovery of JC's CM7 build too is having the same problem. All the .tar backups give out an error while restoring .. /system ... whereas the
    .img backups generated out of the older bootstrap recovery have been the saviors as they are restored without any problem and moreover without having to flash oldrecovery.zip !!!

    (however /data.tar thru advanced option ... i was able to restore after restoring an old .img backup)

    --- Sent from my DROID Pro ---
Page 43 of 61 FirstFirst ... 33414243444553 ... LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

cm9 droid pro

,

droid pro cm9

,

droid pro ics

,
droid pro ics rom
,

droid pro rom

,

droid pro roms

,

ics droid pro

,
mb632 rom
,
motorola droid pro ics
,
motorola droid pro rom
Click on a term to search our site for related topics.

Tags for this Thread

Find us on Google+