DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 26

Thread: New Root Method for Pro running GB

  1. Droid Ninja
    jpcalhoun's Avatar
    Member #
    148338
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    PA
    Posts
    1,570
    Liked
    183 times
    Phone
    Galaxy S4 Dev Edition
    #1

    New Root Method for Pro running GB

    Hey guys, there is a article on AndroidCentral about a new way to root Gingerbread. It will root the Pro using GB 2.3.4 or earlier. Only one person I know has used it and he reports it works great with no problem. Nothing to buy...just download and go....here is the link to the download and instructions:http://www.psouza4.com/Bionic/.
  2. Master Droid
    Kaos2flo's Avatar
    Member #
    46601
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    265
    Liked
    4 times
    Phone
    Razr Maxx HD
    #2
    I've tried this method. I'm not sure if I'm doing it wrong, but it doesn't work for me. It gives me the superuser ninja icon. But none of my root apps work. for example, when I try to go into rootexplorer, it just force closes. I even sbf many times but no luck.

    Can anyone else prove that it works for the droid pro?
  3. Master Droid
    clueless77's Avatar
    Member #
    223893
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    North Carolina
    Posts
    853
    Liked
    22 times
    Phone
    SGS3
    #3
    I tried that very one before, it does not work but there is one identical almost by same guy that works like a charm

    this is download link MotorolaOneClickRoot_psouza4.zip
  4. Droid Ninja
    jpcalhoun's Avatar
    Member #
    148338
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    PA
    Posts
    1,570
    Liked
    183 times
    Phone
    Galaxy S4 Dev Edition
    #4
    Quote Originally Posted by Kaos2flo View Post
    I've tried this method. I'm not sure if I'm doing it wrong, but it doesn't work for me. It gives me the superuser ninja icon. But none of my root apps work. for example, when I try to go into rootexplorer, it just force closes. I even sbf many times but no luck.

    Can anyone else prove that it works for the droid pro?
    SingingAlcazar reports that this worked for him. Sorry to hear it doesn't work for you. You mentioned that you SBF'd...are you trying to root Gingerbread or Froyo. This method only works if you have upgraded from Froyo to Gingerbread 2.3.3 in case of the Pro.
  5. Junior Droid
    blackra1ner96's Avatar
    Member #
    226012
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    20
    Phone
    DROID PRO
    #5
    Quote Originally Posted by Kaos2flo View Post
    I've tried this method. I'm not sure if I'm doing it wrong, but it doesn't work for me. It gives me the superuser ninja icon. But none of my root apps work. for example, when I try to go into rootexplorer, it just force closes. I even sbf many times but no luck.

    Can anyone else prove that it works for the droid pro?

    I tried it on my droid pro and it worked fine. Im rooted and my apps work great. Where you rooted before you updated? that might be the problem. If so i have a tread on how to get rid of superuser app and retrying the root method. message me for link on program that removes superuser app
  6. Droid
    wykjacky's Avatar
    Member #
    228379
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    48
    Phone
    Droid Pro
    #6
    It works for me too.
    Just a simply click and the magic done!
  7. Droid
    asdfghjkl_em's Avatar
    Member #
    206406
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Ohio
    Posts
    58
    Liked
    1 times
    Twitter
    duramax4snaxs
    Phone
    Droid Pro & Incredible 2
    #7
    best way to root gingerbread. extremely easy.
    though WAYYY easier on mac os x, than windows.
  8. Droid Newbie
    kayceemenow's Avatar
    Member #
    198860
    Join Date
    May 2011
    Posts
    2
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #8
    Do I need to unroot my Pro before installing the GB update? I have heard both yes and no, but I figured you guys would know best.

    Thanks,
    Britt
  9. Droid Newbie
    kayceemenow's Avatar
    Member #
    198860
    Join Date
    May 2011
    Posts
    2
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #9
    One more question...

    I read in another thread that even though you can root the GB for the droid pro, you can no longer tether on verizon's network. If I update and root, will I still be able to get a wireless tether (not Verizon's)?

    Britt
  10. Droid Newbie
    Panther9010's Avatar
    Member #
    256827
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    1
    Phone
    Motorola Droid Pro
    #10
    That method doesn't work for me... I have a Droid Pro with Gingerbread 2.3.4 and the Version System 4.7.3.XT610.Verizon.en.US
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Possible Root method
    By Bear in NM in forum Casio G'zOne Commando
    Replies: 39
    Last Post: 04-08-2013, 10:05 PM
  2. What method to use to root?
    By WsW-WYATT-EARP in forum Droid X Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 11-02-2010, 05:05 PM
  3. Best Method to Root
    By aguilafan in forum Android Hacks and Help
    Replies: 1
    Last Post: 08-07-2010, 12:22 PM
  4. New method to root 2.1
    By kevdog in forum Android Hacks and Help
    Replies: 3
    Last Post: 07-31-2010, 01:25 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 07-06-2010, 11:20 AM

Search tags for this page

casio commando 2.3.3 root

,
casio commando root
,

casio commando root gingerbread

,
how to root casio commando 2.3.3
,
how to root casio g'zone commando 2.3.3
,
one click root error couldn't push su
,
root casio commando 2.3.3
,

root casio commando gingerbread

,
root commando 2.3.3
,
rooting casio commando gingerbread
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+