DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 150 of 203 FirstFirst ... 50100140148149150151152160200 ... LastLast
Results 1,491 to 1,500 of 2025
Like Tree15Likes

Thread: Root Droid 1 - regardless of OS version

  1. Junior Droid
    vwarnick's Avatar
    Member #
    13752
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    13
    Phone
    Enter Current Phone Here
    I'm using RSD LIte 4.6 on a Windows 7 VM off of a Macbook pro.
  2. Developer Relations
    guidot's Avatar
    Member #
    36269
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Massachusetts
    Posts
    7,363
    Liked
    826 times
    Twitter
    guidot42
    Phone
    i605/i9250/i515/XT862/A855
    Premium Member
    Quote Originally Posted by vwarnick View Post
    I'm using RSD LIte 4.6 on a Windows 7 VM off of a Macbook pro.
    Probably going to be an issue with the VM.
    Plus Windows 7 hates RSDLite anyways. You are double trouble with that.

    1.Need to Flash a ROM? - Flashing ROM - Best Practices
    2.How-To Setup a ROM/MOD/Theme Thread with prefix - Setup ROM/MOD/Theme Thread
    3.Guidelines of Conduct on Droidforums.net - Guidelines of Conduct
  3. Super Moderator
    furbearingmammal's Avatar
    Member #
    78594
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    So far north in NY I smell maple syrup when the wind blows out of the west.
    Posts
    10,371
    Liked
    32 times
    Twitter
    @FurryVarmint
    Premium Member
    Try 4.9 -- I've heard it tends to work better with Win 7.

    Also, if you can't get it to work with that, can you boot a Linux live CD?
  4. Droid Newbie
    danplaysbass's Avatar
    Member #
    180212
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    4
    Phone
    Droid

    Help Please

    So I've flashed my ROM several times using the steps from Motocache without any issues. I got the latest ROM (Stock FRG83G) from GimpedMOD here, loaded it into my root directory and launched SPR Recovery like normal. The install was successful.

    Then I went to reboot. The phone cycled power. I got the Moto logo then it launched into a BIOS type booting sequence with an EPA logo. It said it was successfully rooted (I dont ever remember this happening) launched some kind of new droid logo, sat there for a bit then started rebooting to the EPA thing over and over.

    Whats going on and how do I fix this? Thanks for your help!
  5. Junior Droid
    vwarnick's Avatar
    Member #
    13752
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    13
    Phone
    Enter Current Phone Here
    Tried from a Win XP machine and got the exact same error message
  6. Super Moderator
    furbearingmammal's Avatar
    Member #
    78594
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    So far north in NY I smell maple syrup when the wind blows out of the west.
    Posts
    10,371
    Liked
    32 times
    Twitter
    @FurryVarmint
    Premium Member
    Try 4.9.

    Download RSD Lite 4.9.rar from uploading.com - Filestube.com - download everything

    It's a crappy gateway, but it was the first one I could find that downloads it.
  7. Junior Droid
    vwarnick's Avatar
    Member #
    13752
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    13
    Phone
    Enter Current Phone Here

    Unable to Root FRG83G

    4.9 didn't work either. This SUCKS! I'm on build frg83g and nothing I've tried works. I must be doing something wrong.
  8. Developer Relations
    guidot's Avatar
    Member #
    36269
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Massachusetts
    Posts
    7,363
    Liked
    826 times
    Twitter
    guidot42
    Phone
    i605/i9250/i515/XT862/A855
    Premium Member
    That boot animation is normal for gimp.

    When it cycles like that its not. Did you make a post about it in his forum?

    Sent from my GimpDroid (Installed by RZR).

    1.Need to Flash a ROM? - Flashing ROM - Best Practices
    2.How-To Setup a ROM/MOD/Theme Thread with prefix - Setup ROM/MOD/Theme Thread
    3.Guidelines of Conduct on Droidforums.net - Guidelines of Conduct
  9. Developer Relations
    guidot's Avatar
    Member #
    36269
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Massachusetts
    Posts
    7,363
    Liked
    826 times
    Twitter
    guidot42
    Phone
    i605/i9250/i515/XT862/A855
    Premium Member
    Quote Originally Posted by vwarnick View Post
    4.9 didn't work either. This SUCKS! I'm on build frg83g and nothing I've tried works. I must be doing something wrong.
    You have the appropriate moto drivers?

    Do you have motoconnect installed? If so it should be disabled.

    Sent from my GimpDroid (Installed by RZR).

    1.Need to Flash a ROM? - Flashing ROM - Best Practices
    2.How-To Setup a ROM/MOD/Theme Thread with prefix - Setup ROM/MOD/Theme Thread
    3.Guidelines of Conduct on Droidforums.net - Guidelines of Conduct
  10. Junior Droid
    vwarnick's Avatar
    Member #
    13752
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    13
    Phone
    Enter Current Phone Here
    Have the drivers installed. No motoconnect that I can see. BTW, thanks for sticking with me on this.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 09-22-2010, 04:34 PM
  2. Root Droid 1 - regardless of OS version/Rm
    By ksbell0906 in forum Android Hacks and Help
    Replies: 2
    Last Post: 09-08-2010, 04:52 PM
  3. Root Droid 1 - regardless of OS version
    By MotoCache1 in forum Rescue Squad Guides
    Replies: 413
    Last Post: 09-05-2010, 04:07 PM

Search tags for this page

droid 1 root

,
how to root a droid 1
,

how to root droid 1

,
motocache1 root
,
root any droid regardless of os
,
root droid
,

root droid 1

,
root droid 1 regardless of os
,
root regardless droidforums
,

rooting droid 1

Click on a term to search our site for related topics.

Tags for this Thread

Find us on Google+