DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 3 of 3

Thread: Data Package

  1. Junior Droid
    kyboy's Avatar
    Member #
    116792
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    20
    Phone
    Galaxy S4
    #1

    Data Package

    OK, I know this is a crazy question on a site like this, but will the DINC work without a data package? I have had smart phones for the last few years and just made a change at work and want to downgrade my phone to save some money. I want to keep my DINC to use as a phone but get rid of the data package so I'm not spending so much. Is it possible or do I need to power up one of my old phones?
  2.  
     
     
     
  3. Droid Sensei
    LtKen's Avatar
    Member #
    31927
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,637
    Liked
    3 times
    Phone
    Rezound
    #2
    Negative -- Verizon requires a data plan on all smartphones.
  4. Master Droid
    Weapondrift's Avatar
    Member #
    58252
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    St. Simons Island, GA
    Posts
    278
    Phone
    INCREDIBLE FTW!
    #3
    LtKen is correct it will require a data package.
    FAILURE is a four letter word.

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Moto DROID and data package
    By xazilizax in forum Motorola Droid
    Replies: 7
    Last Post: 09-27-2010, 01:11 PM
  2. Package a LWP into an APK?
    By killabyte in forum Android Hacks and Help
    Replies: 1
    Last Post: 07-31-2010, 08:57 AM
  3. is wifi better than the data package?
    By glasshalffull in forum Android General Discussions
    Replies: 15
    Last Post: 03-24-2010, 12:38 PM
  4. How do you package for the Market
    By Matth3w in forum Android Themes
    Replies: 21
    Last Post: 03-12-2010, 10:39 AM
  5. Does eMail use my Text Package?
    By Neko in forum Android General Discussions
    Replies: 6
    Last Post: 01-28-2010, 09:36 AM

Search tags for this page

data requirements for a droid x2

,
data requirements for droid x2
,

do i have to have a data package on my old droid phone with

,
does verizon droid require data package
,

how much is a data package for droid dna

,
verizon and android and data packages
,
what kind of data package does droid x need
,
what type of data package does verizon wireless have for the
,
what verizon package is needed for droid x
,
with the data package aproximately how much is a droid incre
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+