DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: MS Exchange Server

  1. Droid Newbie
    GaryK's Avatar
    Member #
    72607
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2
    Phone
    HTC Droid Incredible
    #1

    MS Exchange Server

    I have been able to get one email account up and running with MS Exchange Server (my personal email).

    Question: is it possible to add another MS Exchange Server to the email system (my work account)? When I try to add it seems to only offer POP, etc.

    I see that Touchdown is a MS Exchange app but it is silent as to whether it supports multiple exchange accounts. Does anyone know if it supports multiple exchange email accounts.

    Thank you for your help.
    Gary
  2. Junior Droid
    Catrinisin's Avatar
    Member #
    108947
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    10
    Phone
    Droid 2
    #2
    There are no email apps that allow more than one Exchange account. This is due to all of the items Exchange syncs: contacts, tasks, emails, calendar. You can't sync from two mailboxes at once. This holds true with any smartphone that supports Exchange, even Windows phones.
  3. Droid Ninja
    harrellj's Avatar
    Member #
    94200
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,063
    Liked
    6 times
    Phone
    Galaxy S4
    #3
    It also holds true for Outlook itself.. probably the one application most likely to have that sort of support.

    Sent from my Droid using Tapatalk
  4. Junior Droid
    Catrinisin's Avatar
    Member #
    108947
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    10
    Phone
    Droid 2
    #4
    Actually Outlook 2010 allows you to install multiple Exchange mailboxes in one profile now. It works well so far for me, worth the upgrade just for that.
  5. Droid Newbie
    jimronline's Avatar
    Member #
    133233
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2
    Phone
    Droid 2
    #5

    Droid can support multiple exchange accounts

    I've been able to set up two Exchange accounts successfully, so it can be done. But I'm not sure how to switch between them without changing the default account, which is a pain and should be avoidable. However, I'm a newb -- just got the phone yesterday-- so maybe I'm overlooking how to toggle through accounts--I hope. Advice welcome.
  6. Junior Droid
    Catrinisin's Avatar
    Member #
    108947
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    10
    Phone
    Droid 2
    #6
    Quote Originally Posted by jimronline View Post
    I've been able to set up two Exchange accounts successfully, so it can be done. But I'm not sure how to switch between them without changing the default account, which is a pain and should be avoidable. However, I'm a newb -- just got the phone yesterday-- so maybe I'm overlooking how to toggle through accounts--I hope. Advice welcome.
    Can you provide details on how to setup two Exchange accounts?
  7. Droid Newbie
    jimronline's Avatar
    Member #
    133233
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2
    Phone
    Droid 2
    #7
    There wasn't any particular trick to it--go to Settings > Accounts > Add Account > Corporate Sync. Do this for each Exchange server you want to connect to.

    I found the answer to toggling between accounts--use the Messaging app rather than the default Email app. Messaging shows you all the email accounts and you can choose the one you want, then go back and choose another. I dragged Messaging to my home screen.

    Hope this helps!
  8. Droid Newbie
    grinnin's Avatar
    Member #
    115799
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #8
    When I go to Settings > Accounts > Add Account I don't have a Corporate Sync option.
  9. Junior Droid
    dr3wv4n3's Avatar
    Member #
    130381
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    NC Foothills
    Posts
    12
    Phone
    Droid1
    #9
    Is this some corporate exchange thing that VZW will end up charging me $20 a month for, or is it something free built into my D1??
  10. Junior Droid
    sbrockel's Avatar
    Member #
    153815
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    7
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #10
    Go to go to Settings > Accounts > Add Account >corporate sync will show on the next screen (on my Droid 2 anyway)
    Is there a way to get the exchange server settings other than thru IT dept. I work in a school system and they don't support "phones",,,can I get that info anywhere on the owa server?
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Using touchdown app with exchange server?
    By manda in forum Android General Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 02-22-2010, 01:43 PM
  2. How do you access an exchange server...
    By Matth3w in forum Motorola Droid
    Replies: 0
    Last Post: 01-28-2010, 05:19 PM
  3. Working with an Exchange server
    By blan in forum Android General Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 12-29-2009, 09:38 AM
  4. Anyone using droid with your exchange server
    By smallprint in forum Android General Discussions
    Replies: 14
    Last Post: 12-18-2009, 11:56 AM
  5. No More Exchange Server
    By dieselpowered in forum Android General Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 12-10-2009, 07:05 AM

Search tags for this page

can i have more than one exchange account on android

,

cani have more than one account on touchdown

,

droid charge multiple exchange accounts

,

godaddy exchange server settings android

,
incredible ii connect to multiple exchange accounts
,

microsoft exchange on android

,

multiple exchange email accounts droid dna

,

setup multiple exchange accounts android

,

tech support msexcjange

,

touchdown email app add second account

Click on a term to search our site for related topics.

Tags for this Thread

Find us on Google+