DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Please help!!

  1. Junior Droid
    blue2006tc's Avatar
    Member #
    173945
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    12
    Phone
    Droid Incredible
    #1

    Please help!!

    I installed the jager rom through rom manager and it is stuck at a screen thats flashing android. please help me its been like this for over 20 minutes!!
  2.  
     
     
     
  3. Junior Droid
    blue2006tc's Avatar
    Member #
    173945
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    12
    Phone
    Droid Incredible
    #2
    no one knows?
  4. Droid Sensei
    OneTenderRebel's Avatar
    Member #
    53261
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Hampton Falls, NH
    Posts
    3,334
    Liked
    353 times
    Twitter
    JefFullerMyself
    Phone
    Galaxy Nexus
    #3
    I don't have an incredible but it sounds to me like you need to do a batt pull and manually boot into recovery and wipe data and cache.
    Anytime someone dares me to walk a mile in their shoes I do it! Because, hey free shoes and I am now a mile away from that person!

    Hatred is by far the ugliest trait any human can possess (think about it)
  5. Junior Droid
    blue2006tc's Avatar
    Member #
    173945
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    12
    Phone
    Droid Incredible
    #4
    will that completely wipe everything?
  6. Droid Sensei
    OneTenderRebel's Avatar
    Member #
    53261
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Hampton Falls, NH
    Posts
    3,334
    Liked
    353 times
    Twitter
    JefFullerMyself
    Phone
    Galaxy Nexus
    #5
    yep but that is your only option at this point. Do you have a backup you can flash back to?
    Anytime someone dares me to walk a mile in their shoes I do it! Because, hey free shoes and I am now a mile away from that person!

    Hatred is by far the ugliest trait any human can possess (think about it)
  7. Junior Droid
    blue2006tc's Avatar
    Member #
    173945
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    12
    Phone
    Droid Incredible
    #6
    i did but it ****ed up yesterday when i tried installing another rom. and everything got wiped, and i said screw it ill try another one, only thing i have to loose is my apps. im not worried about those... i read somewhere else that if its stuck on a boot loop that if you do a wipe then it wont delete the rom your trying to do, but idk im a noob at this crap
  8. Droid Sensei
    OneTenderRebel's Avatar
    Member #
    53261
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Hampton Falls, NH
    Posts
    3,334
    Liked
    353 times
    Twitter
    JefFullerMyself
    Phone
    Galaxy Nexus
    #7
    yeah basically when you wipe it puts you back to a fresh install of the rom. Unfortunately wiping is gonna be the only way out of this one. I would give it a try. If that doesn't work we will take it from there.
    Anytime someone dares me to walk a mile in their shoes I do it! Because, hey free shoes and I am now a mile away from that person!

    Hatred is by far the ugliest trait any human can possess (think about it)
  9. Junior Droid
    blue2006tc's Avatar
    Member #
    173945
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    12
    Phone
    Droid Incredible
    #8
    ok, so cache wipe or factory wipe?
  10. Droid Sensei
    OneTenderRebel's Avatar
    Member #
    53261
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Hampton Falls, NH
    Posts
    3,334
    Liked
    353 times
    Twitter
    JefFullerMyself
    Phone
    Galaxy Nexus
    #9
    wipe both of them
    Anytime someone dares me to walk a mile in their shoes I do it! Because, hey free shoes and I am now a mile away from that person!

    Hatred is by far the ugliest trait any human can possess (think about it)
  11. Junior Droid
    blue2006tc's Avatar
    Member #
    173945
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    12
    Phone
    Droid Incredible
    #10
    well i wiped the cache only first just to see how it goes. tryin my luck right now.. its still loading so ill update in a second
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Search tags for this page

does the verizon htc incredible droid work in nh|?

,

htc thunderbolt

,

jager rom stuck incredible screen

,

mybackup pro

Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+