DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: How do I get clockwork Mod? I'm confused

  1. Senior Droid
    joemustang's Avatar
    Member #
    35149
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    111
    Phone
    HTC Incredible 2
    #1

    How do I get clockwork Mod? I'm confused

    Hello everyone. Obtaining S off looks fairly easy. However, I don't understand the directions to get Clockwork Mod. HTC Incredible 2: Full Update Guide - CyanogenMod Wiki

    I'm coming from a rooted D1 that was rooted with an APP that did everything for me... I've been doing some research and from what I have been reading the Alpharevx program gives you the option for THEM to install clockworks for you? Is this true? Or do I have to do it myself and follow the directions in that WIKI I linked above?

    thanks
  2.  
     
     
     
  3. Super Moderator
    jntdroid's Avatar
    Member #
    6110
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    TX
    Posts
    6,438
    Liked
    808 times
    Phone
    Verizon S4
    Premium Member
    #2
    Yes - in the middle of Alpharevx doing it's thing, it stops and asks you if you want it to download/flash clockwork for you.
    "...life is 10% what happens to me and 90% how I react to it."

    Guidelines of Conduct
    The only dumb question is the one not asked.
  4. Senior Droid
    joemustang's Avatar
    Member #
    35149
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    111
    Phone
    HTC Incredible 2
    #3
    OK great thanks. So after it loads the clockworrks, I should have root after?
  5. Super Moderator
    jntdroid's Avatar
    Member #
    6110
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    TX
    Posts
    6,438
    Liked
    808 times
    Phone
    Verizon S4
    Premium Member
    #4
    Quote Originally Posted by joemustang View Post
    OK great thanks. So after it loads the clockworrks, I should have root after?
    if you haven't gotten it already...

    after it loads clockwork, you have to flash this .zip in clockwork to get root + busybox:

    Dropbox - rmk_root_setup-vivow.zip - Simplify your life
    "...life is 10% what happens to me and 90% how I react to it."

    Guidelines of Conduct
    The only dumb question is the one not asked.
  6. Droid
    jaydoubledub's Avatar
    Member #
    65221
    Join Date
    May 2010
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    70
    Phone
    Droooooid! OG Baby!
    #5
    does this work for the GB OTA update as well?
    Last edited by jaydoubledub; 07-21-2011 at 06:17 PM.
  7. Super Moderator
    jntdroid's Avatar
    Member #
    6110
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    TX
    Posts
    6,438
    Liked
    808 times
    Phone
    Verizon S4
    Premium Member
    #6
    Quote Originally Posted by jaydoubledub View Post
    does this work for the GB OTA update as well?
    Nope, if you took the GB ota you're out of luck unless you buy a XTC Clip - until the powers that be root GB anyway...

    --
    sent from my Inc2
    "...life is 10% what happens to me and 90% how I react to it."

    Guidelines of Conduct
    The only dumb question is the one not asked.
  8. Master Droid
    kingsway8605's Avatar
    Member #
    79936
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    478
    Liked
    1 times
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #7
    The easiest and safest way to get clockwork mod after root ia install rom manager from the market and flash it.

    Sent from my ADR6350 using Tapatalk
  9. Senior Droid
    joemustang's Avatar
    Member #
    35149
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    111
    Phone
    HTC Incredible 2
    #8
    Quote Originally Posted by kingsway8605 View Post
    The easiest and safest way to get clockwork mod after root ia install rom manager from the market and flash it.

    Sent from my ADR6350 using Tapatalk
    OK, this is what I was thinking.. Why don't they just tell you that haha? I already have that app from when I rooted the D1. so that works. So if the ALpha fails to install cloackworks then I can just boot up the phone again, and go into rom manager and flash Clockworks through Rom Manager then? its that simple?
    Last edited by joemustang; 07-27-2011 at 04:48 PM.
  10. Master Droid
    kingsway8605's Avatar
    Member #
    79936
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    478
    Liked
    1 times
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    #9
    Quote Originally Posted by joemustang View Post
    Quote Originally Posted by kingsway8605 View Post
    The easiest and safest way to get clockwork mod after root ia install rom manager from the market and flash it.

    Sent from my ADR6350 using Tapatalk
    OK, this is what I was thinking.. Why don't they just tell you that haha? I already have that app from when I rooted the D1. so that works. So if the ALpha fails to install cloackworks then I can just boot up the phone again, and go into rom manager and flash Clockworks through Rom Manager then? its that simple?
    Don't even use alpha to install cwm. Just use rom manager. You will be happy you did later on when you want to flash a rom using rom manager. Just note, rom manager stores a file on your sdcard reminding it what phone you have. If you are using your droids sdcard in your incredible, make sure you delete the file on your sdcard before using rom manager for anything.

    Sent from my ADR6350 using Tapatalk
    Last edited by kingsway8605; 07-28-2011 at 02:45 AM.
  11. Junior Droid
    Ferminator's Avatar
    Member #
    191042
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Monterrey, NL, Mexico
    Posts
    9
    Phone
    Droid X
    #10

    Question

    I used to have a rooted Droid with Gingerbread. I rooted with Universal Androot and flashed it using Rom Manager. No hassles, really. Got mugged and now bought a Droid X with 2.2 Froyo.

    I recently rooted it using Z4root.1.3.0, then installed Rom Mgr, fixed permissions and succesfully flashed clockworkmod recovery using Motorola Droid X model.

    But when I try to backup my current ROM, the phone crashes and reboot.

    Tried to find a solution using the search tool but haven't found it.

    What can I do?
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Confused
    By chron12 in forum Team D1-MIUI
    Replies: 0
    Last Post: 12-02-2010, 08:11 AM
  2. Clockwork working like clockwork... unfortunately
    By bookie in forum Droid 2 Tech Issues
    Replies: 4
    Last Post: 11-29-2010, 03:50 PM
  3. I'm Confused....Can someone please HELP
    By Cronkalicious in forum Android Forum
    Replies: 3
    Last Post: 07-24-2010, 06:42 PM
  4. Im confused, (Again)
    By gbouten in forum Android Hacks and Help
    Replies: 13
    Last Post: 04-26-2010, 09:19 PM

Search tags for this page

clockworkmod incredible
,

clockworkmod incredible 2

,

do i have clockworkmod

,
do you need clockworkmod
,

how do i get to clockworkmod

,

how to enter clockworkmod

,
install clockworkmod incredible
,
motorola triumph clockworkmod recovery
,

rom manager motorola triumph

,
rom manager on motorola triumph
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+