DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem with fresh install of Eclipse 3.0

  1. Master Droid
    buellboy9's Avatar
    Member #
    53378
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    425
    Liked
    3 times
    Phone
    Motorola Droid
    #1

    Question Problem with fresh install of Eclipse 3.0

    Just installed Eclipse 3.0 and I have a problem... don't know if anyone else has seen this. When I plug in the USB cable, I used to see a USB icon appear in the status bar, and you could pull it down and determine whether you just wanted the USB connection to charge, or if you wanted the device mounted as storage. I no longer see this choice; it is ALWAYS mounted as storage. Also, when I select:

    Settings -> Eclipse Settings -> Lockscreen Settings -> Style Options I get an FC along with a pop up box saying: "The application Liberty Parts (process.com.liberty.parts) has stopped unexpectedly. Please try again. This happens CONSTANTLY, never had the issue with Eclipse 2.2.

    Just so we're all on the same page, I used RSD Lite to flash back to stock and get the .905 OTA upgrade. I then rooted the phone, and installed Eclipse 3.0 doing a full wipe of data, cache, and Dalvik cache.

    TIA.
  2.  
     
     
     
  3. Master Droid
    buellboy9's Avatar
    Member #
    53378
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    425
    Liked
    3 times
    Phone
    Motorola Droid
    #2

    Status bar update

    Just noticed that when the phone boots up, I get a message that the status bar process fails. When I look in "Applications" it is in "Restarting" status, but never seems to restart. Anyone else see this? Help!
  4. Android For Life
    Mbk's Avatar
    Member #
    65152
    Join Date
    May 2010
    Posts
    4,170
    Liked
    48 times
    Phone
    Enter Current Phone Model Here
    DroidForums.net Theme Developer
    Premium Member
    #3
    Don't have either of those issues... my suggestion is to redownload 3.0, wipe data and dalvik, and reinstall another fresh attempt...
    also, com.liberty.parts sounds to me as if you have an app downloaded into data/app...and it's causing issues for eclipse parts.
  5. Master Droid
    buellboy9's Avatar
    Member #
    53378
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    425
    Liked
    3 times
    Phone
    Motorola Droid
    #4
    That seemed to do it. Thanks!

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Ics over 1.3 eclipse. How to install properly?
    By jdeeg4276 in forum Droid RAZR Roms
    Replies: 5
    Last Post: 07-17-2012, 06:37 PM
  2. Eclipse won't install
    By dabootsan in forum Droid Bionic Roms
    Replies: 3
    Last Post: 02-01-2012, 10:27 PM
  3. Doing fresh Gingerbread Install
    By Hobn in forum Liberty ROM DX
    Replies: 4
    Last Post: 06-08-2011, 08:12 PM
  4. Fresh Tranq 3.6.0 Install??
    By 04CiviCon20s in forum Droid X Roms
    Replies: 13
    Last Post: 12-09-2010, 11:51 PM
  5. Sapphire 1.0 - Fresh Install
    By SlyKrysis in forum Android Roms
    Replies: 5
    Last Post: 08-11-2010, 07:16 PM

Search tags for this page

bionic eclipse 1.3 download
,
bionic eclipse 3.0 issues
,
bionic eclipse 3.0 problems
,
droid bionic eclipse 3.0 no data
,

eclipse 3.0 bionic

,
eclipse 3.0 droid bionic rom data problems
,
eclipse 3.0 liberty parts force close
,
eclipse 3.0 problems
,
eclipse rom wont install
,
fresh install droid 3
Click on a term to search our site for related topics.

Tags for this Thread

Find us on Google+