DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Results 1 to 4 of 4

Thread: Data Wipe

  1. Junior Droid
    tinonw01's Avatar
    Member #
    69980
    Join Date
    May 2010
    Location
    Fort Wayne, IN
    Posts
    13
    Twitter
    HashtagNatty
    Phone
    Bionic
    #1

    Data Wipe

    Does this rom wipe data with every update?
  2.  
     
     
     
  3. Master Droid
    gsDroid's Avatar
    Member #
    10845
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Colorado
    Posts
    513
    Liked
    7 times
    Phone
    Droid Bionic
    #2
    Yes it does. It is built into the install script. Even if you don't wipe data/factory reset r3blurr3d roms do it anyway on installation. The thread was full of people who had unnecessary problems asking for help because they didn't follow the instructions to wipe, so the dev put it in. Since he did that they can focus on fixing actual issues in the rom instead of answering noob questions resulting from not following instructions. The rom is advancing rapidly now.
  4. Junior Droid
    tinonw01's Avatar
    Member #
    69980
    Join Date
    May 2010
    Location
    Fort Wayne, IN
    Posts
    13
    Twitter
    HashtagNatty
    Phone
    Bionic
    #3
    Quote Originally Posted by gsDroid View Post
    Yes it does. It is built into the install script. Even if you don't wipe data/factory reset r3blurr3d roms do it anyway on installation. The thread was full of people who had unnecessary problems asking for help because they didn't follow the instructions to wipe, so the dev put it in. Since he did that they can focus on fixing actual issues in the rom instead of answering noob questions resulting from not following instructions.
    I can see how that would solve the questions,
    The rom is advancing rapidly now.
    but it also is very inconvenient to return customers. It would be nice if there were a "first time user" option, where it wipes if checked.
  5. Droid
    Lloyds's Avatar
    Member #
    90023
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    34
    Phone
    Motorola Droid
    #4
    You now only have to down full wipe once upon installing the base rom. Updates no longer require a full wipe but if you have any issues a wipe would be recommended.

    Sent from my GT-P7510 using DroidForums

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Can't wipe data after SBF. Help!
    By breeett in forum Droid 2 Tech Issues
    Replies: 3
    Last Post: 01-07-2011, 07:51 AM
  2. data wipe
    By Ieisha in forum Droid X General Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 11-12-2010, 12:38 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 06-30-2010, 10:57 AM
  4. not sure if I want to data wipe so... best 2.0.1 ROM?
    By iMpathetic in forum Android Roms
    Replies: 8
    Last Post: 03-29-2010, 01:52 PM
  5. Restoring data after a data wipe?
    By calicocal in forum Android Hacks and Help
    Replies: 22
    Last Post: 02-15-2010, 09:16 PM

Search tags for this page

data wipe droid

,
delete data from droid razr
,
droid bionic how to wipe data
,
droid bionic wipe
,

how to wipe a droid

,

how to wipe a droid bionic

,
how to wipe droid bionic
,
how to wipe droid razr
,

wipe droid

,
wipe droid razr
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+