DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 91 to 100 of 116

Thread: [ROM] Liberty 3 RC1 - Time for the Eagle to once again take Flight

  1. Droid Newbie
    XAndyJX's Avatar
    Member #
    231555
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    2
    Phone
    Motorola Droid Bionic
    #91
    Just installed the ROM a little while ago... It's very nice - I'm really liking it so far, just like my DX was before I upgraded to the Bionic. I was starting to get really frustrated with all the random lockups with the stock ROM and constantly pulling the battery
  2. Droid Newbie
    XAndyJX's Avatar
    Member #
    231555
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    2
    Phone
    Motorola Droid Bionic
    #92
    Quote Originally Posted by pollardhimself View Post
    Does the rom fix the constantly focusing in and out camcorder issue? If it does I will install ASAP
    I noticed an option in the camera settings that allows for "Auto Focus" and "Continuous Focus" selections. I haven't messed with it yet but it seems you can disable it now by just selecting "Auto Focus".
  3. Droid
    ntek's Avatar
    Member #
    5141
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    39
    Twitter
    nexustechllc
    Phone
    Galaxy Note, Galaxy Nexus
    #93
    Under settings I don't see data connection or roaming under settings how do I access the features?

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk
  4. Senior Droid
    kurumatt's Avatar
    Member #
    207738
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    115
    Liked
    4 times
    Phone
    Bionic
    #94
    Quote Originally Posted by ntek View Post
    Under settings I don't see data connection or roaming under settings how do I access the features?

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk
    I use an app called LTE switch. Gets me to those settings quick.
  5. Senior Droid
    missrachel's Avatar
    Member #
    57669
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Orlando, Florida
    Posts
    143
    Phone
    Motorola Droid
    #95
    Pardon the n00b question, but this will be my first time flashing a ROM on my Bionic! To install, can I use Rom Manager or do I have to use Bionic Bootstrapper? I'm rooted but haven't done any mods other than freezing bloatware.

    Thanks for your hard work and dedication, Kejar and JRummy!!! You guys rock!

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
  6. Senior Droid
    jtsativa420's Avatar
    Member #
    228507
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    South Dakota
    Posts
    188
    Liked
    10 times
    Phone
    Droid Razr
    #96
    Quote Originally Posted by missrachel View Post
    Pardon the n00b question, but this will be my first time flashing a ROM on my Bionic! To install, can I use Rom Manager or do I have to use Bionic Bootstrapper? I'm rooted but haven't done any mods other than freezing bloatware.

    Thanks for your hard work and dedication, Kejar and JRummy!!! You guys rock!

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
    You could use either method, i believe, but only with rom manger premium can u install from sd card. The premium costs money and the bootsrapper is free. I prefer the bootsrapper personaly for all my backups, rom flashes and battery wipes.

    Most roms have a reboot into recovery mode and some even have an option to reboot into recovery every time so if you were to soft brick or boot loop you could still restore your backup without having to go back to stock re-root etc.
    Last edited by jtsativa420; 10-26-2011 at 04:03 PM.
  7. Super Moderator
    rck76's Avatar
    Member #
    195184
    Join Date
    May 2011
    Posts
    6,850
    Liked
    190 times
    Phone
    Droid Bionic
    Premium Member
    #97
    Quote Originally Posted by jtsativa420 View Post
    You could use either method, i believe, but only with rom manger premium can u install from sd card. The premium costs money and the bootsrapper is free. I prefer the bootsrapper personaly for all my backups, rom flashes and battery wipes.

    Most roms have a reboot into recovery mode and some even have an option to reboot into recovery every time so if you were to soft brick or boot loop you could still restore your backup without having to go back to stock re-root etc.
    How to you reboot into recovery? I accidentally did this after wiping data/ cache and it booted into stock unrooted rom. I then had to reroot, wipe data/cache, and then flash rom.

    sent from my liberated bionic using tapatalk

  8. Senior Droid
    jtsativa420's Avatar
    Member #
    228507
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    South Dakota
    Posts
    188
    Liked
    10 times
    Phone
    Droid Razr
    #98
    Quote Originally Posted by rck76 View Post
    How to you reboot into recovery? I accidentally did this after wiping data/ cache and it booted into stock unrooted rom. I then had to reroot, wipe data/cache, and then flash rom.

    sent from my liberated bionic using tapatalk
    With liberty there is the reboot into recovery option while powering down. Droid bootstrapper boots into recovery automatically. With R3BLURR3D there is an option to boot into recovery on each reboot (Favorite). You can power down your device and hold both volume buttons and power on to get into stock recovery which all you can do is a factory reset apply an update reboot and one other option I can't recall. Rom manager also has a reboot into recovery option but it took me to my stock recovery.

    Running liberty rom on my droid X if I rebooted and did a battery pull during boot up then powered back on it would take me into recovery.

    Although i love the liberty roms i miss the being able to boot into recovery via battery pull as on my X and automatic recovery on the R3BLURR3D rom.
  9. Super Moderator
    rck76's Avatar
    Member #
    195184
    Join Date
    May 2011
    Posts
    6,850
    Liked
    190 times
    Phone
    Droid Bionic
    Premium Member
    #99
    ^I meant is it possible to reboot into recovery from recovery.

    sent from my liberated bionic using tapatalk

  10. Senior Droid
    jtsativa420's Avatar
    Member #
    228507
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    South Dakota
    Posts
    188
    Liked
    10 times
    Phone
    Droid Razr
    no, and i've tried battery pulls, settings, button combinations, even adb shell on the computer. the only thing out there for those instances is a rom that forces it.
Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. HELP>> Liberty ROM Gignerbread .9 stuck at eagle
    By wdcspurs in forum Liberty ROM DX
    Replies: 8
    Last Post: 02-14-2013, 07:16 PM
  2. [REQ] Liberty Eagle PNG Render / Fonts
    By Rayzor in forum Liberty ROM DX
    Replies: 15
    Last Post: 06-24-2011, 09:17 PM
  3. [ROM] Liberty Gingerbread v0.4 - Return of the Eagle
    By jrummy16 in forum Liberty ROM DX
    Replies: 296
    Last Post: 05-30-2011, 11:49 AM
  4. [ROM] The Eagle Has Landed!!!! - Liberty 1.0 1/11/11
    By kejar31 in forum Liberty ROM DX
    Replies: 1248
    Last Post: 02-14-2011, 06:46 PM
  5. [ROM] The Eagle Has Landed!!!! - Liberty 1.0 1/11/11
    By kejar31 in forum Liberty ROM D2
    Replies: 313
    Last Post: 02-02-2011, 12:32 PM

Search tags for this page

bionic liberty rom no service
,
droid bionic liberty 3
,
droid bionic liberty rom
,
liberty 3 rc1
,

liberty 3 rom

,
liberty 3 rom bionic
,

liberty rom 3

,
liberty rom bionic
,
liberty3 rom
,
liberty3 rom bionic
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+