DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
Like Tree1Likes

Thread: Anyone else have this problem?

  1. Senior Droid
    korn5979's Avatar
    Member #
    102659
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    116
    Phone
    Rooted Droid Bionic
    #1

    Anyone else have this problem?

    I've flashed 1.3 so many times and even followed the install instructions word for word. And in about phone in the settings menu, it still says 1.2...

    Sent from my wonderful phone that rules all phones, my pocket rocket, the ROOTED DROID BIONIC.
    Phone: Rooted Droid Bionic
  2.  
     
     
     
  3. Droid
    painball64's Avatar
    Member #
    28343
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    810
    Posts
    83
    Phone
    DROID BIONIC
    #2
    The only thing I can think is did u download the right file for 1.3? Since the first one all I ever wiped was cache, dalvik and format system under mount option. Never had one problem. Id re-download the file and try again. Did u start with 1.1 or go from stock to say 1.3?


    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
  4. Senior Droid
    korn5979's Avatar
    Member #
    102659
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    116
    Phone
    Rooted Droid Bionic
    #3
    Quote Originally Posted by painball64 View Post
    The only thing I can think is did u download the right file for 1.3? Since the first one all I ever wiped was cache, dalvik and format system under mount option. Never had one problem. Id re-download the file and try again. Did u start with 1.1 or go from stock to say 1.3?


    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
    Yeah, I downloaded it from the developers website, rootzwiki, and the op. Tried all of them and still no 1.3...I'm coming from 1.2 btw...

    Sent from my wonderful phone that rules all phones, my pocket rocket, the ROOTED DROID BIONIC.
    Phone: Rooted Droid Bionic
  5. Droid
    painball64's Avatar
    Member #
    28343
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    810
    Posts
    83
    Phone
    DROID BIONIC
    #4
    Have u tried to restore an old backup? Try that. If all else fails reflash to stock and start over. Id go back to 1.1 or stock rooted backup then try again may be something went wrong when u flashed 1.2

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
  6. Senior Droid
    korn5979's Avatar
    Member #
    102659
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    116
    Phone
    Rooted Droid Bionic
    #5
    Quote Originally Posted by painball64 View Post
    Have u tried to restore an old backup? Try that. If all else fails reflash to stock and start over. Id go back to 1.1 or stock rooted backup then try again may be something went wrong when u flashed 1.2

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
    Ok I'll try 1.1 and let you know how it turns out.

    Sent from my wonderful phone that rules all phones, my pocket rocket, the ROOTED DROID BIONIC.
    Phone: Rooted Droid Bionic
  7. Senior Droid
    korn5979's Avatar
    Member #
    102659
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    116
    Phone
    Rooted Droid Bionic
    #6
    Bah, can't find 1.1 anywhere. I'm just going to flash back to stock and then try

    Sent from my wonderful phone that rules all phones, my pocket rocket, the ROOTED DROID BIONIC.
    Phone: Rooted Droid Bionic
  8. Droid
    painball64's Avatar
    Member #
    28343
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    810
    Posts
    83
    Phone
    DROID BIONIC
    #7
    Good luck

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
  9. Senior Droid
    korn5979's Avatar
    Member #
    102659
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    116
    Phone
    Rooted Droid Bionic
    #8
    Quote Originally Posted by painball64 View Post
    Good luck

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
    Thanks bro.

    Sent from my wonderful phone that rules all phones, my pocket rocket, the ROOTED DROID BIONIC.
    Phone: Rooted Droid Bionic
  10. Senior Droid
    gtofan350's Avatar
    Member #
    226662
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Fort Myers, FL
    Posts
    199
    Liked
    3 times
    Twitter
    ahilden87
    Phone
    HTC DNA
    #9
    If I root and load this ROM into a fresh, out of the box bionic is it necessary to backup first?
  11. Senior Droid
    korn5979's Avatar
    Member #
    102659
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    116
    Phone
    Rooted Droid Bionic
    #10
    Ok that fixed it. On 1.4 now

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
    Phone: Rooted Droid Bionic
Page 1 of 2 12 LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Replies: 11
    Last Post: 02-28-2011, 03:50 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 11-15-2010, 03:33 AM
  3. contacts icon problem, gmail problem
    By rj in LA in forum Android Tech Support
    Replies: 0
    Last Post: 09-26-2010, 12:36 PM
  4. Music problem and voice recorder problem
    By kselby in forum LithiumMod
    Replies: 5
    Last Post: 06-25-2010, 02:38 AM
  5. Weird problem, booting problem, need some help!
    By Onemoreday21 in forum Rescue Squad Help
    Replies: 1
    Last Post: 06-07-2010, 11:06 PM

Search tags for this page

android facebook messenger something went wrong

,
facebook keeps saying something went wrong
,
facebook messenger android something went wrong
,
facebook messenger something went wrong
,
facebook messenger something went wrong please try again
,

fb messenger something went wrong

,

my facebook keeps saying something went wrong

,
something went wrong facebook android
,
thunderbolt fb messenger something went wrong
,
why does the messenger on facebook say something went wrong
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+