DroidForums.net is the original Verizon Android Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
Page 9 of 331 FirstFirst ... 78910111959109 ... LastLast
Results 81 to 90 of 3303
Like Tree151Likes

Thread: Downgrade to 902 - No app or data loss

  1. Senior Droid
    srmason6's Avatar
    Member #
    42025
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Boston, MA
    Posts
    165
    Phone
    Bionic
    #81
    Is that line just a direction, can i take it from an older FXZ? Neither of the 902 FXZ's that i have , have that line in it

    edit: I just took it from an older FXZ and I still get the white window, saying i am flashed back to 902

    edit: I also noticed that even after re naming the RUNME file, to bat, it still shows as a text file in the new folder with 23 lines

    edit: changed file to batch by saving in notepad with quotes before and after, just not sure about using the older emstorage.img file
    Last edited by srmason6; 07-03-2012 at 04:23 PM.
  2. Developer
    SamuriHL's Avatar
    Member #
    85257
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4,089
    Liked
    321 times
    Phone
    Bionic
    DroidForums.net Developer
    #82
    The emstorage.img file is not needed and is not flashed by my script.
  3. Senior Droid
    srmason6's Avatar
    Member #
    42025
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Boston, MA
    Posts
    165
    Phone
    Bionic
    #83
    ok thanks,
    I am running it now.........no dice, bootloop..I'm sure I F'd up something.....Oh well...back to 902


    thanks for the help, I will be trying again...just to see if I can make it work
    Last edited by srmason6; 07-03-2012 at 05:57 PM.
  4. Developer
    SamuriHL's Avatar
    Member #
    85257
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4,089
    Liked
    321 times
    Phone
    Bionic
    DroidForums.net Developer
    #84
    Ok, I've updated the OP again and uploaded a new version of the script. There are some significant changes to take care of the troubleshooting issues we've found. First, the script now requires moto-fastboot.exe to be in the 902 FXZ directory. Not just in the path. And the script checks for it....if not found, it will error out of the script. adb.exe is also good to have in the 902 FXZ dir, but, is not required. If it's not found, you will be shown manual instructions on how to reboot into fastboot. Otherwise we use adb.exe to do it for you. I like automation. After the moto-fastboot commands I pause to give you a chance to see any errors that may have happened so you can report them. I cleaned up the text for the manual steps a bit. This should make things smoother. As always please report issues as you find them. Thanks all!
  5. Master Droid
    wseyller's Avatar
    Member #
    121920
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Hendersonville NC
    Posts
    736
    Liked
    17 times
    Phone
    Droid Bionic
    #85
    Quote Originally Posted by SamuriHL View Post
    Ok, I've updated the OP again and uploaded a new version of the script. There are some significant changes to take care of the troubleshooting issues we've found. First, the script now requires moto-fastboot.exe to be in the 902 FXZ directory. Not just in the path. And the script checks for it....if not found, it will error out of the script. adb.exe is also good to have in the 902 FXZ dir, but, is not required. If it's not found, you will be shown manual instructions on how to reboot into fastboot. Otherwise we use adb.exe to do it for you. I like automation. After the moto-fastboot commands I pause to give you a chance to see any errors that may have happened so you can report them. I cleaned up the text for the manual steps a bit. This should make things smoother. As always please report issues as you find them. Thanks all!
    If only motorola/verizon could put out updates as fast as you, we would already be on official Jelly Bean OS.

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
  6. Developer
    SamuriHL's Avatar
    Member #
    85257
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4,089
    Liked
    321 times
    Phone
    Bionic
    DroidForums.net Developer
    #86
    Quote Originally Posted by wseyller View Post
    If only motorola/verizon could put out updates as fast as you, we would already be on official Jelly Bean OS.

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
    I've been a software engineer for many years. But, remember, I'm not doing as much QA and validation as moto/vzw. You guys are doing a lot of the testing. I just fix it when I can.
  7. Droid
    SDroidDawg's Avatar
    Member #
    39323
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    93
    Liked
    2 times
    Phone
    Droid Bionic
    #87
    Like others I got stuck originally at the <waiting for device> Debugging is enabled. I then booted to fastboot and I'm running it again. I am now getting messages that different functions has stopped and then the phone reboots. It has probably restarted 7 times now.
    Last edited by SDroidDawg; 07-04-2012 at 12:46 AM.
  8. Senior Droid
    Maddog241's Avatar
    Member #
    261315
    Join Date
    May 2012
    Posts
    134
    Liked
    2 times
    Phone
    Samsung Galaxy S4
    #88
    I just finished using your system to get from .229 to .230. It worked like a charm. Thanks for your work on this.
  9. Developer
    SamuriHL's Avatar
    Member #
    85257
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4,089
    Liked
    321 times
    Phone
    Bionic
    DroidForums.net Developer
    #89
    Quote Originally Posted by SDroidDawg View Post
    Like others I got stuck originally at the <waiting for device> Debugging is enabled. I then booted to fastboot and I'm running it again. I am now getting messages that different functions has stopped and then the phone reboots. It has probably restarted 7 times now.
    That's really not normal. If you're stuck in a boot loop you may not have much of a choice but to use the full 902 FXZ to restore the phone. That will wipe the data unfortunately. Ugh.

    Sent from my Xoom using Tapatalk 2
  10. Droid
    lkevinl's Avatar
    Member #
    22375
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    37
    Phone
    Enter Current Phone Here
    #90
    Just to be clear, there should be no problem using this to go from 2233 to 230, correct? I read here that someone else did it successfully, but I'm concerned about keeping system data if the kernel is different between 2233 and 230 which I heard it is. Thoughts on this?
Page 9 of 331 FirstFirst ... 78910111959109 ... LastLast

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. No stop data hangs and data loss
    By mafiafan123 in forum Thunderbolt Tech Support
    Replies: 0
    Last Post: 10-04-2011, 12:08 AM
  2. Data loss
    By cbryant1809 in forum HTC ThunderBolt
    Replies: 0
    Last Post: 09-16-2011, 11:01 AM
  3. Droid X 3G data loss and loss of hotspot
    By sdavis630 in forum Droid X Tech Support
    Replies: 2
    Last Post: 04-27-2011, 08:07 AM
  4. Data Loss?
    By chewy74 in forum LithiumMod
    Replies: 12
    Last Post: 09-03-2010, 08:37 AM
  5. data loss!!! Help
    By drummerq in forum Android Tech Support
    Replies: 0
    Last Post: 05-12-2010, 08:51 PM

Search tags for this page

downgrade bionic 902
,
downgrade to 902
,
downgrade xt875
,

house of bionic

,
house of bionic download
,
houseofbionic
,

samurai house of bionic

,
unfortunately motorola services has stopped
,
unfortunately the process com.android.phone has stopped
,
xt875 downgrade
Click on a term to search our site for related topics.
Find us on Google+